2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
IMG_9191.PNG Benimkinde crl yazıyor ama aynı şeyler ekilemrese ekilemrese bak canım

Aslında kesenin boyutu değilde içindeki bebek ölçülmüyo şimdi çok küçük olduğu için benimde yeni ölçtü ultrason anladığım.
İlk zamanlar bebek görülmediği için kese ölçülüyo canım, haftanı ortaya çıkarıyo kese boyutu. GS kesenin ölçümü, CRL de bebek görülünce bebeğin ölçümü oluyo

9.60mm A AloeeVeraa sağlıkla büyüsün de 4 haftalık dedi bana ama karından görebildi ona şaşırdım
Canım 4 haftalık değil bence senin 5 haftalık rahat var. Benim dün 4.34mm göründü vajinalden kese, hafta hesaplamasını da otomatik yapıyo ultrason. 5+1 çıktı bizim haftamız. Ultrason kağıdında GA yazan bi kısım var mı o da haftanı gösteriyo

CRL aslında ileride bebeğin boyu oluyo canım. Ama değişiyodur tabi yaklaşık olarak aynı şeyler
Aynı şeyler diye geçiyor zaten şu an bebeği ölçmek imkansız tabi ki,ölçümde kullanılıyor,ya benim ultrson kağıdımda 7+5 yazıyo haftamı:KK53: çok tuhaf,çok donanımlı güvendiğim bi hastane ve kendi doktorum olmasa çoktsn başka yer araştırırdım

Merhaba, pıhtılaşma için test yaptırmak istiyorum ben de ama doktor randevum cumartesi, acaba testin detayında hangi maddelere bakılmıştı kolayınızda var mı? Eğer test geç çıkarsa ya da önlem almak gerekirse vakit varken yaptırmak istedim. Şimdiden teşekkürler.
Canim biz genetik bölümünde yaptirdik sen hematologa gidebilirsin orda protein c s falan bakarlsr tam bilmiyorum bende onu

Aynı şeyler diye geçiyor zaten şu an bebeği ölçmek imkansız tabi ki,ölçümde kullanılıyor,ya benim ultrson kağıdımda 7+5 yazıyo haftamı:KK53: çok tuhaf,çok donanımlı güvendiğim bi hastane ve kendi doktorum olmasa çoktsn başka yer araştırırdım
Oo maşallah canım ya :) ama senin zaten 13mm olmasından belliydi biraz büyüksünüz siz maşallah :)

5 haftalik gebelik vajinada sislik diskida kanama neden olur acaba ay doktora gitmek istemiyorum artik
Kabızlık sorunun varsa dışkıda kanama o sırada oluyodur canım zorlamadan dolayı. Ama vajinada şişlik nedendir bilmiyorum

Oo maşallah canım ya :) ama senin zaten 13mm olmasından belliydi biraz büyüksünüz siz maşallah :)
İşte kalp duyulmadı ya tedirginim:işsiz:dr da geç döllenme olabilir dedi,bi dahaki gidişimde çıkacak herşey ortaya inşallah acaba haftaya gitsem mi:KK53:

5 haftalik gebelik vajinada sislik diskida kanama neden olur acaba ay doktora gitmek istemiyorum artik
Evet kabızlık sorunu ysşıyorsan kanama vardır canım ama muhakkak doktora gitmelisin bence,bu aylar kontrollerimiz sık olabiliyor canım daha yeni yerleştikleri için

Evet kabızlık sorunu ysşıyorsan kanama vardır canım ama muhakkak doktora gitmelisin bence,bu aylar kontrollerimiz sık olabiliyor canım daha yeni yerleştikleri için
Kabizlik yok ama daha once bartolin apsesi olmuştum acaba tekrarladi mi dr a eger gecmezse yarin gidicem en azindan diskida kanama devam ederse sislik bidako kontrole kadar idare ederim

X