2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar dualarinizi bekliyorum:KK43:
Cok kotuyum, su ilk 3 ay nasil gececek bilmiyorum bu bulantilarla halsizlikle:KK43:
İnsallah sagliklidir da yavrumuz.. :KK43:
Bebegimi de goremedim zaten:KK43:
Diğer hamileliğimde bende öyleydim canım Allah kolaylık versin. Hastane de falan yatmıştım vitaminli serum falan vermişlerdi . En sonunda doktor dayanamayıp kemoterapi hastalarının kullandığı mide bulantısını kesen ilaç vermişti. Ama inan 3 ay sonra hepsi kesildi,geçti gitti. Mide sıkıntısından dolayı çok da kilo almadım :dondurma:Yemek yiyebilmek acayip zevkli hale geldi. Bol bol dinlen eğer imkanın varsa. Kucağına alınca hepsi geçer gider. Az kaldı diye motive et kendini.

Kizlaar ikinize de coooook tesekkur ederim, iyi ki varsiniz :cry::KK61::KK200:

Canım moralini yüksek tutmaya çalış biraz, her şey çok güzel olucak sağlıkla alucaz yavrularımızı kucağımıza. Dua et bol bol, bebeğini düşün ve sana iyi gelen şeyleri yap

Diğer hamileliğimde bende öyleydim canım Allah kolaylık versin. Hastane de falan yatmıştım vitaminli serum falan vermişlerdi . En sonunda doktor dayanamayıp kemoterapi hastalarının kullandığı mide bulantısını kesen ilaç vermişti. Ama inan 3 ay sonra hepsi kesildi,geçti gitti. Mide sıkıntısından dolayı çok da kilo almadım :dondurma:Yemek yiyebilmek acayip zevkli hale geldi. Bol bol dinlen eğer imkanın varsa. Kucağına alınca hepsi geçer gider. Az kaldı diye motive et kendini.

Kizlar dualarinizi bekliyorum:KK43:
Cok kotuyum, su ilk 3 ay nasil gececek bilmiyorum bu bulantilarla halsizlikle:KK43:
İnsallah sagliklidir da yavrumuz.. :KK43:
Bebegimi de goremedim zaten:KK43:
Rabbim sifa versin.mide bulantilari geciyo canim rabbim başka dert vermesin öyle motive et kendini.az da olsa biseyler yemeğe çalış miden bulansada.

sstsessizol sstsessizol bilmiyorum ilk bebeğin mi ama belkide hayatında bir kez yaşayacağın 9 ay Allah aratmasın. Mide bulantıların için doğal çözümler araştır onun dışında dinlenmelerini keyifli hale getir güzel bir dizi bul başla hem dinlen hem hafif seyler atıstır. Keyfini çıkar bir günlük al başla mesela. Vaktinden önce üzülme demiş Seneca burda olumsuz yorumlar okumak yerine bunları yapabilirsin ister istemez birbirinizi etkiliyoruz. Takılma rahatına bak

sstsessizol sstsessizol bilmiyorum ilk bebeğin mi ama belkide hayatında bir kez yaşayacağın 9 ay Allah aratmasın. Mide bulantıların için doğal çözümler araştır onun dışında dinlenmelerini keyifli hale getir güzel bir dizi bul başla hem dinlen hem hafif seyler atıstır. Keyfini çıkar bir günlük al başla mesela. Vaktinden önce üzülme demiş Seneca burda olumsuz yorumlar okumak yerine bunları yapabilirsin ister istemez birbirinizi etkiliyoruz. Takılma rahatına bak

yaaa ne kadar iyisiniiz :KK36: cok coook tesekkurler. :KK200: insallah hepimizinde cok guzel gecer ve kavusuruz yavrularimiza. :anne:

hayirli olsuncanim. Sen ozele mi gittin?
Sağol canım, inşallah sağlıkla devam etsin sürecimiz...
Evet canım, ben özel e gittim.
Biz normalde İstanbul da yaşıyoruz, eşimin iş değişikliği nedeniyle Bursa’ya taşındık. Burada tanıığım ya da bildiğim bir doktor yok.
İnternetten araştırmaların üzerine bir doktor buldum, muayanehanesine gittim.
Sen nerede yaşıyorsun?
Doktor seçimini yaptın mı?

Evet canım, bu gün 6 hafta 1 gün dedi doktor haftası için
Karından ultrasonla baktırıyorum ben,
Çok şükür bebeği de gördük.
Ama kalp atışlarını duyamadık
Cuma günü tekrar gideceğiz.
Bende ona takıldım biraz sanırım.

Ben de Cumartesi günü gideceğim 6 hafta 1 günlük olacak kalp atışı icin duyamayabilirim diye düşünüyorum henüz erken çünkü stres yapma lütfen

Ben de Cumartesi günü gideceğim 6 hafta 1 günlük olacak kalp atışı icin duyamayabilirim diye düşünüyorum henüz erken çünkü stres yapma lütfen
İnşallah canım, benimde dün 6 hafta 1 günlüktü
Sanırım 7.haftanın ilk günü anlamına geliyor, bu hesaplamanın mantığına alışmaya çalışıyorum...
Doktor cuma günü tekrar çağırdı bizi, kalp atışlarını duyabiliriz bu kez inşallah

Ah ben cok tutustum :cry: ya bos gebelikse diye :cry:
Canım bende göremedim bebeğimi az sakin kuzum kendine zarar veriyorsun bak,doktor ne dedi canım kese göründü de bebek görülmediyse çok normal bi çoğumuz böyle olduk,canım içini ferah tut bebeğin seninle Allahın izniyle:anne:

Canım bende göremedim bebeğimi az sakin kuzum kendine zarar veriyorsun bak,doktor ne dedi canım kese göründü de bebek görülmediyse çok normal bi çoğumuz böyle olduk,canım içini ferah tut bebeğin seninle Allahın izniyle:anne:

ya benim o cok karisik oldu muayene islerim. Ozele gidemedim. Devlette de asistan doktora denk geldim, baya ilgiliydi sagolsun ama goremedik bebegi. Keseyi gorduk yine. Vajinal bakarsam goruruz muhtemelen bebegi de kalp atisini da dedi. Kabul etmedim. Burda olumsuz yorumlarda okumustum cunku vajinalle ilgili. Simdi de icim icimi yiyiyor goremedim ya sorun varsa diye.
Sanirim kendimi cok sartlamistim degerime guvenip. :KK43: endise kapladi :KK43:

X