- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
İnşallah canım kalp atışını da bi görsek biraz rahatlıycazCinsiyeti öğrenmeyecek olanlara hayranım. Nas
Hadi gözün aydın darısı bizlere inş b3n d3 haftaya pazartesi gidecem
Cuma günü kan testi yaptırdığımda 1859 cıktı sonuç bugün sata göre 4 hafta 6 günlükamin canim. Bu dunyada her turlu olay bizler icin. İnsallah en kisa surede duyarsin kalp atisini da. Ne kadarlik oldu bebisin?
Amiin canım amiin inşallahhTeşekkür ederim canım. Sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin. Rabbim keseyi görmeyide kalp atışını duymayıda kucağımıza almayıda nasip etsin hepimize.
Biz keseyi 4+4 de gördük canım, görürsün muhtemelen :)Merhabalar ben de ekim annesiyim 5+3 hamileyim .Doktora Henüz gitmedim kese görünür mü acaba?
Ölçüsünü almamış sanırım canım gerçekten yazmıyo kesenin kaç haftalık olduğu ve boyutu. Ama bence erken, sen stres yapma annesiEkledim canım fotoğrafını ama ben göremedim yada anlayamadım kaç haftalık
Merhaba canıım hoş geldin :) kese görünür bence. Çünkü ben sata göre dün 4+4 tüm gittim vajinal ultrasonla keseyi gördük ve kese ultrasona göre 5+1 çıktı. Senin de görülür yaniMerhabalar ben de ekim annesiyim 5+3 hamileyim .Doktora Henüz gitmedim kese görünür mü acaba?
İnşallah kalp atışlarını bile duyup gelirsin :)Aminn inşallah. Bugün ultrason muayenesine gideceğim inş herşey yolundadır. :)
Bulantısı olmayan kardeşim gel bi sarılalım :) nasıl da bulantı arıyoruz :) ben bu sabah biraz tuhaf oldum, midem bulanıyo gibi değil de canım hiç bi şey yemek istemedi sonra da birden boş boş öğürdüm. Yani bulantı gibi de değil amlamadımBen de henüz bulantı yok ama şiddetli mide ağrısı var sabahları ağlayasım geliyor o derecesizin bulantı ne zaman başladı
Bugun bende bos bos ogurdum heralde yavastan geliyorBulantısı olmayan kardeşim gel bi sarılalım :) nasıl da bulantı arıyoruz :) ben bu sabah biraz tuhaf oldum, midem bulanıyo gibi değil de canım hiç bi şey yemek istemedi sonra da birden boş boş öğürdüm. Yani bulantı gibi de değil amlamadım
Günlerimiz de yakındı canım galiba bize de geliyo. Neyse bebişler sağlıklı olsun katlanırız :)Bugun bende bos bos ogurdum heralde yavastan geliyor
Hoş geldin canım, çoğalıyoruz ne kadar güzel :) sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsunKızlar merhaba aranıza bende katilabilirmiyim☺
Tesekkurler canim.Amin rabbim tüm anne adaylarina sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.Hoş geldin canım, çoğalıyoruz ne kadar güzel :) sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun
Allah bağışlasın oğlunu canım. Bence çok iyi yapmışsın hem ikisi beraber büyür hem de çok zaman geçirmeden tekrar hamile kalmışsın ne güzel. Benim de geçen sen 8 haftalık bi kaybım var malesef, o hemen ilk ayda gelmişti. Şimdi bu bebiş 8.ayda geldi. Ben düşünüyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da ben de arayı açmıycam 2.bebiş için :)Kızlar kısaca kendimden bahsedeyim.hamile oldugumu dün test yaparak öğrendim 5 haftalık bebis gozukmez diye doktora haftaya gidicem.18 aylik erkek bir evladım var onu sütten kesmek üzdü biraz beni.ilk bebegim iki sene sonra olduğu için ikinci bebek için beklmek istemedim rabbim nasip etti çok mutluyum..
Canım benim üzme kendini hiç. Bence doğal şeyler bu süreçte. Hep bebeğini düşün mutlu olmaya çalış.Kuzular bunu çekinerek yazıyorum ama yazmam lazım, inşallah tek değilimdir. Ben çok mutsuzum. Yani mutsuz da demeyelim de fazlasıyla keyifsizim. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor hiç bir şeyden keyif alamıyorum. Dışarı çıkıyorum yürüyüş yapıyorum o an açılıyorum eve geliyorum yine aynı. Açım sürekli. Yemek yapmak istemiyor canım. Aç kaldıkça mide ağrım has safhaya çıkıyor ve hiç kalkamıyorum yataktan, iyice gömülüyorum yatağa, namazlarımı aksatmaya başladım, iştahım sıfır çok halsizim kendimi tamamen saldım sürekli tansiyonum oynuyor sanırım. Ani bi halsizlik geliyor sık sık. Sonra ani bir üşüme oluyo ve hemen üşütüyorum bağırsaklarım bozuluyor, sonra ani bir terleme. Ne giyeceğimi şaşırdım. Ev aldı başını gidiyor. Kendim de aldım başımı gidiyorum ya bu ne böyle, bu hal normal mi bendeki. normalde çok keyifli ufacık şeyden bile keyif alan bir insanım, şimdi hep keyifsiz ve gerginim kimseyle telefonda dahi görüşmek istemiyorum. Benim gibi olan var mı nedir bu hal böyle((
Umarım hormonların etkisidir . Bu halimin bebeğime geçmesinden endişeliyimCanım benim üzme kendini hiç. Bence doğal şeyler bu süreçte. Hep bebeğini düşün mutlu olmaya çalış.
Bende de mutsuzluk değil de iş yapmama isteği var cidden. Ben çok hareketliyim yerimde oturamam hiç normalde. Şimdi biraz enerjim düşmeye başladı, aslında enerjim var yine yapıyorum her şeyi ama isteksiz yapıyorum zoraki...