2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay canım gözlerim doldu okurken,neyse ki Allah sana bir evlat daha nasip etti

Cinsiyeti öğrenmeyecek olanlara hayranım. Nas

Hadi gözün aydın darısı bizlere inş b3n d3 haftaya pazartesi gidecem
Mesela ben öğrenmicemeşimle ortak kararımızböyle bir şey vardı hep içimde 3.çocuk istemiyordum geldiyse tam sürpriz olsun istedimbi kızım bi oğlum var

Dualarım seninle canım,şimdi namaz kılıcam aklımdasıngüzel haberlerini bekliyoruz

Ay canım gözlerim doldu okurken,neyse ki Allah sana bir evlat daha nasip etti
Çok şükür nasip etti
İdrar ve kanda herşey normal ama henüz doktora gitmediğim için çok rahat değilim. Biran önce gidip keseyi görüp kalp atışını duyarsam içim rahat edecek

Oğlum 5 yaşında 2-2,5 senedir kardeş heyecanı içinde insallah hayal ettiği gibi olur. Kucağına atlamaması gibi seyler icin erken söylemek gerekebilir ama bende kalp atışı sonrası söyleyeceğim
Aynı sebeplerden dolayı söylemek zorunda kaldım. Doktora gidince emin okucaz şeklinde. Erkek çocuğu malum temeli, futbolu oyunları seviyor. Dikkatli olması adına demek zorunda kaldım. İnşallah bir sıkıntı olmaz hevesi kursağında kalmaz diye dua ediyorum

ah canim ne zor bir sinav yasamissin ama hep suna inanirim, olanda da olmayanda da vardir hayir.♡ bak Allah bir mucizesini daha yasatti sana, hamilesin yeniden♡ insallah hep beraber sahane bir hamilelik sureci yasariz ve kavusuruz yavrularimiza saglikli sekilde.

Kesinlikle bende her şerde bir hayır olduğuna inananlardanım o yüzden kahrolmuş olmama rağmen bir gün neden demedim.
Çok şükür 7 ay sonra tekrar o güzel haberi aldım inşallah birde kalp atışını duyabilirsem içim rahat edecek.
Hepimiz sorunsuz harika 9 aylar geçirelim inşallah

amin canim. Bu dunyada her turlu olay bizler icin. İnsallah en kisa surede duyarsin kalp atisini da. Ne kadarlik oldu bebisin?

Maşallah canım ne kadar güzel, biz de dün keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı. İnşallah bize de görmek nasip olsun

Kalp atışını duydunuz mu canım maşallah size. Biz dün keseyi gördük ve doktorum bi tahlil listesi verdi bana yarın onları sağlık ocağında yaptırıcam. 10 gün sonra kalp atışı için gitcem ve sonuçlarımı göstercem canım

Bende siZinle aynı dönemdeyim sanırım. 5-6 haftalık galiba benim adet düzensizliği olduğundan onu tam hesaplayamıyor. haftaya tekrar kontrole gidiyorum.
Evet o zaman günlerimiz yakın canım. Ben de 10 gün sonra gideceğim tekrar kalp atışı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…