İnşallah canım,doğduktan sonra kaybetmiştin di mi bebeğini cennette meleğin var kuzum,inş şimdi de yanı başında olacak bir meleğin dahaAmin çok saol tek dileğimiz bu, odası kıyafetleri herşeyi hazır inşallah bu bebeğime nasip olur
Merhsba canım 5-6 haftalık gayet normal güzel bi değer,belki 1hafta sonra bakar vitamin değerlerine rutin kontroleMerhabalar, doktor 2. Kontrolünde beta 10.000 civarı çıktı karından ultrasonla görebildi. 5-6 haftalık arasında dedi. Bir hafta sonra tekrar gel folik asit kullanmaya devam dedi ama başka bir şey demedi vitamin değerlerime falan bakması gerekmez m? Bu süreçte siz neler yaptınız? Çok merak ediyordum ve endişeleniyorum 1 hafta nasıl geçecek
tokyocum bende gebeliğimi ilk öğrendiğimde on bin üzeri çıktı. bugun tam 1 hafta geçti, doktora gidicem inşallah. ama çok halsizim, bulantım arttıiştahsızlık oluştu. yatakta geçirdim desem olacak bu bir haftayı
Yaaaa öyle olıyormuş ben Hamile olduğumu bile anlamamıştım hiç belirtim olmadı dedim. Sıra beklerken konuştuğum bi kadın ben 6 haftadan sonra bulantı kusma halsizlik yaşadım bende anlamamıştım hiç dedi. Sağlıklı olsunlar da o belirtiler olsun yaaa. Doktor sana vitamin falan verdi m ya da kan değerlerine baktı m? Yani bebeğin tutunması İçin çok önemli bunlar ama söylemedi bir şey.
Kendine de bebişine de iyi bak canım :) sağlıkla doğacakKızlar bilgi olsun diye yazıyorum ben Eylül Ekim ayında dış gebelik geçirdim önce sağlık ocağında kan testiyle öğrendim bir hafta bekledim büyüsün diye sonra tekrar orda yaptırdım ve değerler yukselmemiş cok az yükselmiş öğrendim ve yıkıldım hemen özelden randevu alıp ertesi gün gittim ve kontrol vs.işlemler diş ış gebelik dendi kürtaj istemedim direk iğneyle tedavi oldum çok şükür değerler düşmeye başladı ve Dr.beta 0 olana kadar ara ara kan tahlili ver dedi bende öyle yaptım korunduk o süre sonra en son sat tarihim 13 Aralık'ti bende 21 Aralık kan testinde değerlerimin 0 olduğunu görünce korunmadik artık sonrada geç döllenme olmuş adetim geçti tam 14.gün testte öyle çıktı silik olarak hemen özelden lan testi yaptırdım 51 çıktı düşük geldi ama çok umutlanmadim öğün Cuma gunuydu 2 güne 1 tekrarladim testi ve çok şükür yükseldi değerler en son Cuma günü bir hafta sonra 1213 çıktı değerler hemen dr.dan randevu aldım pazartesi gittim keseyi gördük çok şükür ama kahverengi akıntım var düşük tehlikem var hap yazdı Dr. onu kullanıyorum bir hafta sonra kontrole gittim yani dün kalp atışlarını gorduk çok şükür rahatladım ama tehlike devam ediyo dinleniyorum evde.Hergunum endişeyle geçti çok şükür dün biraz daha rahatladım.Bunlari size fikir olsun yazdım insan böyle durumlarda çok endişeli oluyo.İnsallah bundan sonra herşey yolunda gider.
Kızlar bilgi olsun diye yazıyorum ben Eylül Ekim ayında dış gebelik geçirdim önce sağlık ocağında kan testiyle öğrendim bir hafta bekledim büyüsün diye sonra tekrar orda yaptırdım ve değerler yukselmemiş cok az yükselmiş öğrendim ve yıkıldım hemen özelden randevu alıp ertesi gün gittim ve kontrol vs.işlemler diş ış gebelik dendi kürtaj istemedim direk iğneyle tedavi oldum çok şükür değerler düşmeye başladı ve Dr.beta 0 olana kadar ara ara kan tahlili ver dedi bende öyle yaptım korunduk o süre sonra en son sat tarihim 13 Aralık'ti bende 21 Aralık kan testinde değerlerimin 0 olduğunu görünce korunmadik artık sonrada geç döllenme olmuş adetim geçti tam 14.gün testte öyle çıktı silik olarak hemen özelden lan testi yaptırdım 51 çıktı düşük geldi ama çok umutlanmadim öğün Cuma gunuydu 2 güne 1 tekrarladim testi ve çok şükür yükseldi değerler en son Cuma günü bir hafta sonra 1213 çıktı değerler hemen dr.dan randevu aldım pazartesi gittim keseyi gördük çok şükür ama kahverengi akıntım var düşük tehlikem var hap yazdı Dr. onu kullanıyorum bir hafta sonra kontrole gittim yani dün kalp atışlarını gorduk çok şükür rahatladım ama tehlike devam ediyo dinleniyorum evde.Hergunum endişeyle geçti çok şükür dün biraz daha rahatladım.Bunlari size fikir olsun yazdım insan böyle durumlarda çok endişeli oluyo.İnsallah bundan sonra herşey yolunda gider.
Kendine de bebişine de iyi bak canım :) sağlıkla doğacak
canım benim çok fazla kasık ağrım vardı artık telaşa kapıldım ve acile gittik, orda dedim gebelik şüphemde var. Betahcgye baktılar. Sonra kadın doğumcuya gönderdiler. Keseye baktı hemen doktor.
Yani acile gidince o mevzulara girmedi doktor. Sadece dediğim gibi yarın hemen gel dedi..
Ben tam 5+0da gitmiştim ama burdaki değerlere bakınca baya yüksek geldi bana değer.
Bakalım bugun ne olacak.
Aynen canım bebişlerimiz sağlıklı ve hayırlı olsun da... ♡
Kızlar bilgi olsun diye yazıyorum ben Eylül Ekim ayında dış gebelik geçirdim önce sağlık ocağında kan testiyle öğrendim bir hafta bekledim büyüsün diye sonra tekrar orda yaptırdım ve değerler yukselmemiş cok az yükselmiş öğrendim ve yıkıldım hemen özelden randevu alıp ertesi gün gittim ve kontrol vs.işlemler diş ış gebelik dendi kürtaj istemedim direk iğneyle tedavi oldum çok şükür değerler düşmeye başladı ve Dr.beta 0 olana kadar ara ara kan tahlili ver dedi bende öyle yaptım korunduk o süre sonra en son sat tarihim 13 Aralık'ti bende 21 Aralık kan testinde değerlerimin 0 olduğunu görünce korunmadik artık sonrada geç döllenme olmuş adetim geçti tam 14.gün testte öyle çıktı silik olarak hemen özelden lan testi yaptırdım 51 çıktı düşük geldi ama çok umutlanmadim öğün Cuma gunuydu 2 güne 1 tekrarladim testi ve çok şükür yükseldi değerler en son Cuma günü bir hafta sonra 1213 çıktı değerler hemen dr.dan randevu aldım pazartesi gittim keseyi gördük çok şükür ama kahverengi akıntım var düşük tehlikem var hap yazdı Dr. onu kullanıyorum bir hafta sonra kontrole gittim yani dün kalp atışlarını gorduk çok şükür rahatladım ama tehlike devam ediyo dinleniyorum evde.Hergunum endişeyle geçti çok şükür dün biraz daha rahatladım.Bunlari size fikir olsun yazdım insan böyle durumlarda çok endişeli oluyo.İnsallah bundan sonra herşey yolunda gider.
Hadi gözün aydın darısı bizlere inş b3n d3 haftaya pazartesi gidecemGünlerimiz çok yakın canım, biz bugün keseyi gördük 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı. Sen de 1 hafta 10 gün sonra duyabilirsin
Doğuma kadar kalp atışlarını dinledik sürekli nst ye bağlıydım, ben gece 1.30 da sancıyla gittim doktor sabah 7.30 da geldi ve ben doktor geldiğinde 5 dk içinde doğum yaptım ve bana bu bebek ölmüş dediler ne olduğunu anlayamadım. Çok kötü bir durumda olduğumuz içinde otopsiye göndermedik.İnşallah canım,doğduktan sonra kaybetmiştin di mi bebeğini cennette meleğin var kuzum,inş şimdi de yanı başında olacak bir meleğin daha
Teşekkür ederim canım. Sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin. Rabbim keseyi görmeyide kalp atışını duymayıda kucağımıza almayıda nasip etsin hepimize.Hayırlı olsun canım artışın gayet güzel hep böyle devam etsin inşallah. Ben daha dün vajinal ultrason ile gördüm keseyi, hiçbir sorun yaşamadım, bi sakıncası da yokmuş zaten. Bence gönül rahatlığıyla baktırabilirsin