2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arkadaşım merhaba, hamileliğin hayırlı olsun ve sağlıkla devam etsin inşallah.
Ben kese ve kalp atışı için bugün gideceğim.
Bildiğim kadarıyla 1000 olduğunda vajinal ulttasonla baktıtabiliyorsın, abdominal yani karından baktırmak için biraz daha yükselmesini bekliyorlar genelde.
Bir de tavsiyem tuvalete sıkışık olursan karından ultrasonda daha bey görünürmüş...
Ben doğal yolla olmadığından tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. O nedenle vajinal ultrasona sıvak bakmıyorum... Mutlaka bir sakıncası yoktur ama benim içim böyle daha rahat edecek diye düşünüyorum.
Bence kendini nasıl daha rahat hissedeceksen bence o şekilde ilerlemelisin...
Tekrar tebrik ederim..

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah duyarsın minicik kalbini. Çok zor yollardan geçtiğine eminim. Bu süreçten sonrası için rabbim yüzümüzü güldürsün. Hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere.

Çok teşekkür ederim, amin inşallah

Hayırlı olsun canım artışın gayet güzel hep böyle devam etsin inşallah. Ben daha dün vajinal ultrason ile gördüm keseyi, hiçbir sorun yaşamadım, bi sakıncası da yokmuş zaten. Bence gönül rahatlığıyla baktırabilirsin

Hayırlı, güzel haberlerle gel bugün canım. Keseyi hatta kalp atışlarını bile duyarsın inşallah

Merhaba canım hayırlısı olsun, maşallah erkenden görmüşsünüz minik kalbin atışlarını vajinal mi gördünüz acaba? Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize
Hayır canım karından gördük tam bir hafta önce pazartesi keseyi görmüştük dünde kalp atışları ve kontrol için çağırmıştı dr.cok şükür gördük.

Ay ne güzel yaa darısı başımıza oğlun nasıl karsıladı istiyor muydu?
Oğlum çok istiyor kaç senedir hatta ve hep dua ediyoruz kardeşi olsun diye bilse mutluluktan havalara uçar ama daha erken biraz büyüsün inşallah ozaman söylemek istiyorum.

Nasıl bir acı ya başın sağolsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Ben baktirdim canım aslında bi tehlikesi yok ama Dr.lar bu konuda çok ısrar etmezler öyle daha iyi görünüyo kese aslında için rahat eder görürsen ama sen bilirsin yinede.

Merhabalar, doktor 2. Kontrolünde beta 10.000 civarı çıktı karından ultrasonla görebildi. 5-6 haftalık arasında dedi. Bir hafta sonra tekrar gel folik asit kullanmaya devam dedi ama başka bir şey demedi vitamin değerlerime falan bakması gerekmez m? Bu süreçte siz neler yaptınız? Çok merak ediyordum ve endişeleniyorum 1 hafta nasıl geçecek

tokyocum bende gebeliğimi ilk öğrendiğimde on bin üzeri çıktı. bugun tam 1 hafta geçti, doktora gidicem inşallah. ama çok halsizim, bulantım arttı iştahsızlık oluştu. yatakta geçirdim desem olacak bu bir haftayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…