- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
Arkadaşım merhaba, hamileliğin hayırlı olsun ve sağlıkla devam etsin inşallah.Günaydın hanımlar. Dün kan verdim. Cuma 63 çıkan hcg pazartesi 174tü. Doktorumla konuştum. Artış gayet güzel dedi. 1000 olana kadar iki güne bir kanda hcg kontrolü yapalım 1000 olunca keseye bakalım dedi. Herşey yolunda şimdilik dedi. Bu şekilde ilerlerse haftaya pazartesi salı 1000i geçmesi lazım. Siz vajinal ultrasonla baktırdınız mı kese için ? Zor elde edilen bi gebelik olduğu için beklemek istemedi sanırım karından ultrasonu.. O kadar heyecanlıyım ki.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziMerhaba siteyi uzun süredir takip ediyorum yeniyim aranızda, Allah nasip ederse bende ekim ayında anne olacağım ❤
Temmuz ayında doğum yaptım ancak bebeğimi doğum sırasında kaybettim. Cuma günü tekrar hamile olduğumu öğrendim. Inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi
Arkadaşım merhaba, hamileliğin hayırlı olsun ve sağlıkla devam etsin inşallah.
Ben kese ve kalp atışı için bugün gideceğim.
Bildiğim kadarıyla 1000 olduğunda vajinal ulttasonla baktıtabiliyorsın, abdominal yani karından baktırmak için biraz daha yükselmesini bekliyorlar genelde.
Bir de tavsiyem tuvalete sıkışık olursan karından ultrasonda daha bey görünürmüş...
Ben doğal yolla olmadığından tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. O nedenle vajinal ultrasona sıvak bakmıyorum... Mutlaka bir sakıncası yoktur ama benim içim böyle daha rahat edecek diye düşünüyorum.
Bence kendini nasıl daha rahat hissedeceksen bence o şekilde ilerlemelisin...
Tekrar tebrik ederim..
Çok teşekkür ederim, amin inşallahÇok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah duyarsın minicik kalbini. Çok zor yollardan geçtiğine eminim. Bu süreçten sonrası için rabbim yüzümüzü güldürsün. Hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere.
hoşgeldin canım,kaybın için çok üzüldüm Rabbim alıyor veriyor işte hamdolsun,inş sağlıklı bir hamilelikle kucağına alırsın bebişini
Hayırlı olsun canım artışın gayet güzel hep böyle devam etsin inşallah. Ben daha dün vajinal ultrason ile gördüm keseyi, hiçbir sorun yaşamadım, bi sakıncası da yokmuş zaten. Bence gönül rahatlığıyla baktırabilirsinGünaydın hanımlar. Dün kan verdim. Cuma 63 çıkan hcg pazartesi 174tü. Doktorumla konuştum. Artış gayet güzel dedi. 1000 olana kadar iki güne bir kanda hcg kontrolü yapalım 1000 olunca keseye bakalım dedi. Herşey yolunda şimdilik dedi. Bu şekilde ilerlerse haftaya pazartesi salı 1000i geçmesi lazım. Siz vajinal ultrasonla baktırdınız mı kese için ? Zor elde edilen bi gebelik olduğu için beklemek istemedi sanırım karından ultrasonu.. O kadar heyecanlıyım ki.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım insallahSilik de olsa pozitif sonuçta canım :) gözün aydın, hep sağlıkla ilerlesin inşallah bebişlerimiz
Inşallah heycanla bekliyoruzİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
16 ocak canimSon adet tarihin neydi cnm
Çok şükür gördüm canım, hayırlısıyla kalp atışına duyarım inşallahGozun aydin gormussun keseyi darisi kalp etislarina insallah
Hayırlı, güzel haberlerle gel bugün canım. Keseyi hatta kalp atışlarını bile duyarsın inşallahArkadaşım merhaba, hamileliğin hayırlı olsun ve sağlıkla devam etsin inşallah.
Ben kese ve kalp atışı için bugün gideceğim.
Bildiğim kadarıyla 1000 olduğunda vajinal ulttasonla baktıtabiliyorsın, abdominal yani karından baktırmak için biraz daha yükselmesini bekliyorlar genelde.
Bir de tavsiyem tuvalete sıkışık olursan karından ultrasonda daha bey görünürmüş...
Ben doğal yolla olmadığından tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. O nedenle vajinal ultrasona sıvak bakmıyorum... Mutlaka bir sakıncası yoktur ama benim içim böyle daha rahat edecek diye düşünüyorum.
Bence kendini nasıl daha rahat hissedeceksen bence o şekilde ilerlemelisin...
Tekrar tebrik ederim..
Hayır canım karından gördük tam bir hafta önce pazartesi keseyi görmüştük dünde kalp atışları ve kontrol için çağırmıştı dr.cok şükür gördük.Merhaba canım hayırlısı olsun, maşallah erkenden görmüşsünüz minik kalbin atışlarınıvajinal mi gördünüz acaba? Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize
Oğlum çok istiyor kaç senedir hatta ve hep dua ediyoruz kardeşi olsun diye bilse mutluluktan havalara uçar ama daha erken biraz büyüsün inşallah ozaman söylemek istiyorum.Ay ne güzel yaa darısı başımıza oğlun nasıl karsıladı istiyor muydu?
Nasıl bir acı ya başın sağolsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Merhaba siteyi uzun süredir takip ediyorum yeniyim aranızda, Allah nasip ederse bende ekim ayında anne olacağım ❤
Temmuz ayında doğum yaptım ancak bebeğimi doğum sırasında kaybettim. Cuma günü tekrar hamile olduğumu öğrendim. Inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi
Ben baktirdim canım aslında bi tehlikesi yok ama Dr.lar bu konuda çok ısrar etmezler öyle daha iyi görünüyo kese aslında için rahat eder görürsen ama sen bilirsin yinede.Günaydın hanımlar. Dün kan verdim. Cuma 63 çıkan hcg pazartesi 174tü. Doktorumla konuştum. Artış gayet güzel dedi. 1000 olana kadar iki güne bir kanda hcg kontrolü yapalım 1000 olunca keseye bakalım dedi. Herşey yolunda şimdilik dedi. Bu şekilde ilerlerse haftaya pazartesi salı 1000i geçmesi lazım. Siz vajinal ultrasonla baktırdınız mı kese için ? Zor elde edilen bi gebelik olduğu için beklemek istemedi sanırım karından ultrasonu.. O kadar heyecanlıyım ki.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin çok saol tek dileğimiz bu, odası kıyafetleri herşeyi hazır inşallah bu bebeğime nasip olurNasıl bir acı ya başın sağolsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Canımm benim, inşallahhhhHayırlı, güzel haberlerle gel bugün canım. Keseyi hatta kalp atışlarını bile duyarsın inşallah
İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bunu çok isterim.Amin çok saol tek dileğimiz bu, odası kıyafetleri herşeyi hazır inşallah bu bebeğime nasip olur
Günlerimiz çok yakın canım, biz bugün keseyi gördük 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı. Sen de 1 hafta 10 gün sonra duyabilirsin
Merhabalar, doktor 2. Kontrolünde beta 10.000 civarı çıktı karından ultrasonla görebildi. 5-6 haftalık arasında dedi. Bir hafta sonra tekrar gel folik asit kullanmaya devam dedi ama başka bir şey demedi vitamin değerlerime falan bakması gerekmez m? Bu süreçte siz neler yaptınız? Çok merak ediyordum ve endişeleniyorum 1 hafta nasıl geçecek