6 haftalık bence canım
ayy inşallah pazartesi gelmez şimdi bana da:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 haftalık bence canım
Tabi dikkat ederim kuzu yaz gelsin artık taze taze tüketelim sebzeleri meyveleri :) bakalım burdan daha neler öğreneceğizaynen canim tavuktan mumkun mertebe uzak dur. Haftada iki kez balik yemeye calis.
4+2 yiz bugün canım. Perşembe günü değerim 782 ydi ondan 2 gün önce 236 ydı. Pazartesi 3500 civarı olur dedi doktorum, mehtemelen vajinal bakar.kaç haftalık şu an ve beta değerin ne? bende hiç anlamadım pazartesi beta bakacağız tam gebelik oluşuyor mu
4+2 yiz bugün canım. Perşembe günü değerim 782 ydi ondan 2 gün önce 236 ydı. Pazartesi 3500 civarı olur dedi doktorum, mehtemelen vajinal bakar.
Aslında senin değerin çok yüksek, tekrar kan verdirmektense ultrasonla bi baksaydı keşke doktorun canım. Çünkü bu değerle çok rahat görünür
Anladım canım senin değer zaten sata göre değil belli, çok geç yumurtlamışsın demek. Ama ultrasonda neden bakmadı onu anlamadımya bende öyle olmuyor çünkü bende PKO var çok düzensiz regl dönemlerim 29 kasım SAT.
ama bugün beta 6320 FALANDI internetten bakıyorum bu değer 5 haftalık yazıyor. anlamadım bende pazartesi belli olur daha sağlıklı açıklama yapabilriim dedi.
Vajinal ultrasonla baksaydı keşke değerin iyi çünkü canım daha önce kistin olduğunu biliyormuydunzaten ultrason baktı bugün 4,5 cm kist ve görüntüde nokta gibi bir şey gördü. sonra bu ne acaba dedi beta istedi. pazartesi de sanırım daha emin olmak için beta ve ultrason bakacak yine. yükselmeye giderse sağlıklı gebelik dedi. ama düşerse yeniden bakacağız dedi.
Pazartesi ultrasonlada belli olurcanım İnşallah belirtilerin neler canım ne kadardır istiyosunayy inşallah pazartesi gelmez şimdi bana da:))
Anladım canım senin değer zaten sata göre değil belli, çok geç yumurtlamışsın demek. Ama ultrasonda neden bakmadı onu anlamadım
Anladım canım o zaman senin kese görünmüş resmen, 5 haftalık sanırım. İnşallah değerin katlanır ve ultrasonda rahat rahat görürsünüz bebişinizaten ultrason baktı bugün 4,5 cm kist ve görüntüde nokta gibi bir şey gördü. sonra bu ne acaba dedi beta istedi. pazartesi de sanırım daha emin olmak için beta ve ultrason bakacak yine. yükselmeye giderse sağlıklı gebelik dedi. ama düşerse yeniden bakacağız dedi.
Tamam cnm sagolBen yiyiyorum canım ya yenir herhalde. Mesela salatalık yemiyorum çünkü tadı çok kötü geliyo mevsimi olmadığı için. Ama domates öyle gelmiyo
Doktorun tabi daha iyisini bilir canım. Aslında vajinal de bakabilirdi ama o da tercih meselesi tabi. Neyse artık pazartesi her şey güzel olur inşallahultrasonda gördü zaten hatta ultrason çıktısında minicik bir nokta var. beta istedi sonra bu ilerleme sürecini görmem lazım dedi. pazartesi bakacakmış yeniden.
Vajinal ultrasonla baksaydı keşke değerin iyi çünkü canım daha önce kistin olduğunu biliyormuydun
Pazartesi ultrasonlada belli olurcanım İnşallah belirtilerin neler canım ne kadardır istiyosun
Yaa canımm İnşallah pazartesi güzel sonuç alırsın evde test yapmadın mı hiç bizede haber ver canım çok sevindim hayırlı olsunnya benim hiç belirtim yok, çok enteresan ...
adet olcam göğüslerimde hassasiyet arttı doktora gideyim yine tarlusal adet söktürücü versin diye gittiim. sonra doktor baktı evet kist var 4,5 cm ondan adet olamamışsın dedi. ve orda minnacık bir şey gördü aaaaa bu da ne dedi.
o da şaşırdı. 2,5 yıldır evliyiz nerdeyse hiç korunmadık defalarca klomen kullandık hatta bir kere de aşılama yaptırdık.
Yaa canımm İnşallah pazartesi güzel sonuç alırsın evde test yapmadın mı hiç bizede haber ver canım çok sevindim hayırlı olsunn
Ayy ne güzel tam sürpriz olmuş size. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızya benim hiç belirtim yok, çok enteresan ...
adet olcam göğüslerimde hassasiyet arttı doktora gideyim yine tarlusal adet söktürücü versin diye gittiim. sonra doktor baktı evet kist var 4,5 cm ondan adet olamamışsın dedi. ve orda minnacık bir şey gördü aaaaa bu da ne dedi.
o da şaşırdı. 2,5 yıldır evliyiz nerdeyse hiç korunmadık defalarca klomen kullandık hatta bir kere de aşılama yaptırdık.
Ben her ay adet olana kadar 5 yada 6 tane test yapıyordum olsun güzel süpriz olmuş sana Amin İhşallah canımtest yapmıştım yaklaşık 1 ay önce, o da negatif çıkmıştı hemen umutsuzca çöpe atmıştım. doktor da sen test negatif diyince bende şaşırdım dedi :) allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aynen canım çok güzel bilgiler vermişsin. Her gün 1-2 bardak süt içiyorum, biraz yoğurt yiyorum bol bol peynir yiyiyorum. 5-6 tane de ceviz yemeye çalışıyorum her gün. Dediğin gibi hurma ve maydanoz özellikle zararlıKızlar süt veya yoğurt tüketimini unutmayın. Kalsiyum eksikliğiniz olmasın. Bebek ilk üç ay annenin deposundan kullanıyormuş. Daha sonra yediklerimize daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Bir de bana ilk hamileliğim de normalde içmediği hiç bir bitki çayını içme demişti. Her bitki çayını içmeyin. Yanlış hatırlamıyorsam, hurma, maydanoz,nane düşüğe neden olabiliyor
Hayır, bende olmamıştı. Doktorum bak yüzük taşı gibi görünen bebeğin demişti. O görüntü gözümden hiç gitmez.:) rahatsız edici bir şey amaAynen bende 8. Hafta da ancak görmüştüm öyle hatırlıyorum. Vajin ultrason bende de yapılmıştı. O da kahverengi kanama yapıyor. Sizde de olmuşmuydu. Bu sefer zorunda olmadıkça yapmıycam galiba