Ben yemiyorum ama acayip biber kızartması çekiyor canım. Hormonlu diye yemiyorumKızlar domates yenir mi sizce . Tamam sera ama siz yiyor musunuz
Bol bol su tüket canım benimde öyle su içince rahatlıyorumBugun bende gaz başladı ya. Midem agrıyor gazdan. Napcam
Absürt olacak belki ama ayağını sıcak tut. Hamilelikte gaz artıyor zaten.Bugun bende gaz başladı ya. Midem agrıyor gazdan. Napcam
Vajinal baktırırım canım çünkü içim içimi yer. Vajinalin bi zararı yok ki. Mesela tüp bebekle hamile kalanlara bu süreçte hep alttan bakılıyo, o kadar zor elde edilen bebeklere zarar vermek ister mi doktorlar. Bu yüzden ben de baktırırım diye düşünüyorum canımT _Tokyo_ tebrik ederim oldukça yüksek bir beta hcg doktorların bunu neden yaptığını anlamıyorum boşuna stres inşallah Pazartesi güzel haberler verirsin bize. A AloeeVeraa senden de bekliyoruz vajinal ultrosonla baktırıcak mısın biraz daha sabredip normal baktırsan keske
En sevdiğim iki şey nane ve hurma. Her akşam 3-4 hurma yerim. Hurma tam bir vitamin deposu. Ben hep yiyorum, iki hamileliğimde de yedim. Kimseye yiyin demem ama banaçok şükür sorun oluşturmadı. Ama bitki çayı hiç içmedim, doktor içme dediği için.Kızlar süt veya yoğurt tüketimini unutmayın. Kalsiyum eksikliğiniz olmasın. Bebek ilk üç ay annenin deposundan kullanıyormuş. Daha sonra yediklerimize daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Bir de bana ilk hamileliğim de normalde içmediği hiç bir bitki çayını içme demişti. Her bitki çayını içmeyin. Yanlış hatırlamıyorsam, hurma, maydanoz,nane düşüğe neden olabiliyor
Amiin canım inşallah güzel haberlerle gelirim pazartesi.A AloeeVeraa o zaman seninde tatlı güzel haberlerini bekliyorum. Allah hepimizin endişelerini gidersin bize hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin birde sabah normalden erken uyanan var mı? 2 gündür 8de kalkıyorum normalde mümkün değil
Hep uykum var. Hamileliklerimin en belirgin özelliği :)A AloeeVeraa o zaman seninde tatlı güzel haberlerini bekliyorum. Allah hepimizin endişelerini gidersin bize hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin birde sabah normalden erken uyanan var mı? 2 gündür 8de kalkıyorum normalde mümkün değil
Ay ben kendime inanamıyorum resmen, sürekli uykum geliyo :)Hep uykum var. Hamileliklerimin en belirgin özelliği :)
Ayaklarım ekstra soguk oldu zaten. Çorap patik giyiyorum yerden ısıtma ev zaten. Üşütmüyorum ayakları canım. Evet kızımda da olmuştu belki biri derman bulmuştur da paylaşır diye sorayım dedimAbsürt olacak belki ama ayağını sıcak tut. Hamilelikte gaz artıyor zaten.
Tamam kuzum çok içiyorum zaten ama daha çok içim belki içe yararBol bol su tüket canım benimde öyle su içince rahatlıyorum
Aynen benimde ayağım ısınmaz normalde şimdi daha da arttı.Ayaklarım ekstra soguk oldu zaten. Çorap patik giyiyorum yerden ısıtma ev zaten. Üşütmüyorum ayakları canım. Evet kızımda da olmuştu belki biri derman bulmuştur da paylaşır diye sorayım dedim
Sağol canım,folica verdi canım,balığı söyledi aynen,kafeinden uzak dur dediGözün aydın canımm bana aynı şekilde söyledi hangi folik asidi verdi bide bana bunlara ek haftada bi balık ye çiğ et çiğ köfteden uzak dur demişti
Kesinlikle,ben zaten çocuklarda var diye hiç almam ama çok severimSosis, salam gibi şeylerden de uzak durmak gerekiyor.
çok sağol canım Allah razı olsun,istediğin zamanda nasip olsun inşSelam kızlar ben tam bat günümde adet oldum velhasıl başka bahara kaldı :) zaten çok ta ihtimal vermemistim tek seferde olması mucizeydi :)
Tüm hamilelere bebeklerine sağlıklı kavuşmalarını ,hamile kalmak isteyenlere de tez zamanda bu duyguyu yaşamalarını temenni ederim.
5 gün önceden 4liralık testle öğrendimAdet duzenliyse 5 gün önceden bile normal 4 TL. Olan gebelik testinde bile çıkıyor çok silik
öncelikle hoşgeldin hayırlı olsun canım,bence 5-6 haftalık civarıbugün kan testi sonucum 6392,80 kaç haftalık hamile oluyorum? doktor 48 saat sonra tekrar beta takibi istedi o zaman belli olur dedi ???
ben almıyorum ama canım çok isterse alabilirim bi kaç taneKızlar domates yenir mi sizce . Tamam sera ama siz yiyor musunuz
benimde Hatta bugün daha uyuyorum annemdeyim,malum gripte fenağğğ yakaladı beniHep uykum var. Hamileliklerimin en belirgin özelliği :)
Sanmıyorum canım :) ama Allah gönlüme göre versin :)Kizlar benim gibi kan testi haric doktora hala gitmeyen var miBir de adet günümde 920 ydı sonuc sizce yüksek mi ikiz olma ihtimali var mi
Ben doktora gittim canım ama adet günümdrn bile bi gün önceydi bi şey görmedik yani, rahim kalınlaşmış falan işte. Benim de adet günümde 782 ydi hep ikiz olabilir diye yorumlar yapıldı ama ben pek sanmıyorum canım, bizim ailede yok şahsen. Değerle çok ilgili değil sanırım canımKizlar benim gibi kan testi haric doktora hala gitmeyen var miBir de adet günümde 920 ydı sonuc sizce yüksek mi ikiz olma ihtimali var mi
Eşimin ikiz kardeşi var. İlk hamileliğim de çok korkmuştum ikiz mi diye. Bundada içime ikiz doğuyor neden bilmemBen doktora gittim canım ama adet günümdrn bile bi gün önceydi bi şey görmedik yani, rahim kalınlaşmış falan işte. Benim de adet günümde 782 ydi hep ikiz olabilir diye yorumlar yapıldı ama ben pek sanmıyorum canım, bizim ailede yok şahsen. Değerle çok ilgili değil sanırım canım
Ciddimisin ya doktorumun bana verdiği yazıda tavuk yemem gerektiği yazıyor