Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, son adet tarihiniz ne zamandı acaba? 48 saat sonra en az iki kat artış olur inşallah, bana da öyle demişti doktor, benim değerim ama daha 530’du Perşembe günü, son adetim 8 Ocak. İnşallah sağlıkla ilerler hep.bugün kan testi sonucum 6392,80 kaç haftalık hamile oluyorum? doktor 48 saat sonra tekrar beta takibi istedi o zaman belli olur dedi ???
Merhaba, son adet tarihiniz ne zamandı acaba? 48 saat sonra en az iki kat artış olur inşallah, bana da öyle demişti doktor, benim değerim ama daha 530’du Perşembe günü, son adetim 8 Ocak. İnşallah sağlıkla ilerler hep.
O zaman şimdiden gözünüz aydın, fırsatınız olursa iki gün sonra kan verip artışına bakabilirsiniz, olmazsa da idrar testi ile takip edip koyulaşmasını izleyenler de var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.o bende biraz sıkıntı son adet tarihim 29 kasım, PKO olduğum için nasılsa düzenli regl olmuyorum diye tarih hesabı yapmadım. artık göğüs hassasiyetim artınca regl olucam ama olamıyorum vücut kendini kasmaya başladı doktora gideyim söktürücü versin dedim. ve bugün hamile olduğımu öğrendim tesadfüen.
O zaman şimdiden gözünüz aydın, fırsatınız olursa iki gün sonra kan verip artışına bakabilirsiniz, olmazsa da idrar testi ile takip edip koyulaşmasını izleyenler de var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Kızlar domates yenir mi sizce . Tamam sera ama siz yiyor musunuz
İyi canım o zaman bol bol dinlen evet çalışıyorum o yüzden korkuyorum rapor falanda almak istemiyorumtelefonumdaki uygulamadan takip ettim canim, o haftayi degerlendirdik sadece. cok sukur Allahim nasip etti.
yok canim evdeyim, sen calisiyor musun?
Ciddimisin ya doktorumun bana verdiği yazıda tavuk yemem gerektiği yazıyorbende ne yiyip ne yememe konusunda hiç bir bilgiye sahip değilim ama ablam hamileyken doktoru çok net bir şekilde asla tavuk yeme demişti. hormonlu olduğu ve gerçek tavuk olmadıklarından yumurta güvenilir yerlerden alın demişti.
Ciddimisin ya doktorumun bana verdiği yazıda tavuk yemem gerektiği yazıyor
Ben de kesesini görmek için pazartesiyi bekliyorum, pazartesi gelmiyo bi türlü. Bakalım görebilecek miyim...Bende doktora gideli 3 gun oldu zaman gecmiyor sanki sanki 1 hafta olmus gibi daha 8 gun gitmeme nasil gecicek hicbilmiyrm
Canım benim vajinal ultrasonla keseye baktılar kahverengi kanama olmadıAynen bende 8. Hafta da ancak görmüştüm öyle hatırlıyorum. Vajin ultrason bende de yapılmıştı. O da kahverengi kanama yapıyor. Sizde de olmuşmuydu. Bu sefer zorunda olmadıkça yapmıycam galiba
Ben de kesesini görmek için pazartesiyi bekliyorum, pazartesi gelmiyo bi türlü. Bakalım görebilecek miyim...
Ciddimisin ya doktorumun bana verdiği yazıda tavuk yemem gerektiği yazıyor
Sat ne zamandı canım? Bebek görünmeden kan değeriyle kaç haftalık olduğun bilinmez ki. Herkesin şu an son adet tarihine göre hesaplanıyo haftası çünkü bebeklerimiz daha çok küçükbugün kan testi sonucum 6392,80 kaç haftalık hamile oluyorum? doktor 48 saat sonra tekrar beta takibi istedi o zaman belli olur dedi ???
Sat ne zamandı canım? Bebek görünmeden kan değeriyle kaç haftalık olduğun bilinmez ki. Herkesin şu an son adet tarihine göre hesaplanıyo haftası çünkü bebeklerimiz daha çok küçük
Öyle tabi doğru söylüyosn hep hormonlu dur yazıyı atayımablam tüm gebelik sürecinde ağzına sürmedi ve emzirme döneminde de sadece organil aldı 2 haftada bir. BENCE de çok dikkat edilmesi gereken birşey tavuk konusu. çünkü gerçek tavuk değiller.
Ben yiyiyorum canım ya yenir herhalde. Mesela salatalık yemiyorum çünkü tadı çok kötü geliyo mevsimi olmadığı için. Ama domates öyle gelmiyoKızlar domates yenir mi sizce . Tamam sera ama siz yiyor musunuz
6 haftalık bence canımbugün kan testi sonucum 6392,80 kaç haftalık hamile oluyorum? doktor 48 saat sonra tekrar beta takibi istedi o zaman belli olur dedi ???