- 8 Ekim 2016
- 1.450
- 1.364
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun,Allah sağlikla kucaginiza almayi nasip eder inşallahTedavi sonucum başarılı çok şükür hamileyim kızlar bende Ekim annesi olacağım miniğim sürpriz yapıp erken gelmezse eğer
İnsallah olur hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah mevlamsüperr yarın haebrdar et bızı. ben tüp bebek yaptırdım transfer oldum. bekleme sürecındeyım. tuttu mu tutmadı mı bılmıyorum. 1 subat test gunum
Amin inşallahhayırlı olsun,Allah sağlikla kucaginiza almayi nasip eder inşallah
çok tesekkür ederimm amin inşallah hepimiz güzel sonuclar alalımİnsallah olur hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah mevlam
Canım dün yoğunluktan giremedim,betahcg dün 201 çıktı,bugün bat günümaysenazim seninle bat tarihlerimiz yakındı, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
Merhaba,,günaydınMerhaba
Hoşgeldin canım,hayırlı olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsinTedavi sonucum başarılı çok şükür hamileyim kızlar bende Ekim annesi olacağım miniğim sürpriz yapıp erken gelmezse eğer
Hayırlı olsun canım,oğlunuzu Allah bağışlasın,bat kaçtıSlm kızlar. Bende Ekim annesi olucam Rabbim nasip ederse. Bugün testte ikinci çizgiyi gördüm. 2 yaşında bi oğlum var. Oğluma çok zor hamile kalmıştım iki sene boyunca uğraşmıştk sperm değerlerimz iyi değildi ve sonunda tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Bu Bebek bize sürpriz yaptı çok şaşkınım ve mutluyum Ama oğlum henüz küçük die endişeliyim. Birlkte bekleyelim bu süreci.
Herkese başarılar diliyorum
24 ocaktı canmHayırlı olsun canım,oğlunuzu Allah bağışlasın,bat kaçtı
Hoşgeldin canım,hayırlı olsu bat kaçtıMerhaba hanımlar
Bugün ögrendim bebeğimi. Beta 375. Beni de aranıza alın :)))
Hoşgeldin canım,hayırlı olsu bat kaçtı
İnş canım,dualarımdasın artıkKızlar bana da dua edin bende ekim annesi olayım
Dur bakalım canım bat zamanın gelmeden umudunu yitirmebenim idrar testim negatif çıktı