- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
Evet var . Git bence zaten belli çizgi. Hadi şimdiden hayırlı olsun bebisin:)Eki Görüntüle 2228123 Sencebence koyulaşma var,yarın test yaptırsam mı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var . Git bence zaten belli çizgi. Hadi şimdiden hayırlı olsun bebisin:)Eki Görüntüle 2228123 Sencebence koyulaşma var,yarın test yaptırsam mı ki
Allsh razı olsun inş seninkinide görecez burda beklemeye devam,yarın testte kaç çıkar acabaEvet var . Git bence zaten belli çizgi. Hadi şimdiden hayırlı olsun bebisin:)
Hayırlı olsun gayet belirgin sabah idrarında yapsan dahada belirgin olurdu çizgi ama olmadığı halde bile belli çok sevindim darısı başımızaaEki Görüntüle 2228123 Sencebence koyulaşma var,yarın test yaptırsam mı ki
Canım merhaba takipteyim bu sayfayı. İlk hamile sensin saglıkla gelsin inşallah gözünüz aydın. Kan tahlili berdin mi? İlk çocugun mu olacak?Allsh razı olsun inş seninkinide görecez burda beklemeye devam,yarın testte kaç çıkar acaba
Sağol canım Allah razı olsun,yarın vericem kan tahlilini cumartsi regli günüm,3.çocuğum olacak inşallahCanım merhaba takipteyim bu sayfayı. İlk hamile sensin saglıkla gelsin inşallah gözünüz aydın. Kan tahlili berdin mi? İlk çocugun mu olacak?
Canım senin bat kaçCanım merhaba takipteyim bu sayfayı. İlk hamile sensin saglıkla gelsin inşallah gözünüz aydın. Kan tahlili berdin mi? İlk çocugun mu olacak?
süperr yarın haebrdar et bızı. ben tüp bebek yaptırdım transfer oldum. bekleme sürecındeyım. tuttu mu tutmadı mı bılmıyorum. 1 subat test gunumSağol canım Allah razı olsun,yarın vericem kan tahlilini cumartsi regli günüm,3.çocuğum olacak inşallah
Ya çok heyecanlı bi süreçtesin desenehadi inş bekliyoruz güzel haberleri inşallahilk deneyiminiz mi,tabi ki haber veririm canımsüperr yarın haebrdar et bızı. ben tüp bebek yaptırdım transfer oldum. bekleme sürecındeyım. tuttu mu tutmadı mı bılmıyorum. 1 subat test gunum
A.s. canım hoşgeldin,bende dayanamayıp reglime 5gün kala idrar testinde silik çizgi görmüştüm bugün koyulaştı Allaha çok şükür,yarın bthcg baktırıcam inşallah,benimde bat26ocakhayırlı olsun hamileliğin,inş keseyide görürüz sonra pıtpıt kalp atışlarıselam kızlar bende 10 ocakda catlatma ignesi yaptım bat 26 ocaktı ben dayanamadım 23 ocakta kan testi yaptım degerim 28 cıktı yani 13. günlük hamileyim allah nasip ederse 17 ekim gibi anne olacam rabbim tüm isteyene nasip etsin
hayırlı haberlerini bekliyorum insallah ben 1.5 yıllık evliyim 1 yil once bos gebelik gecirdim hergun kalp atıslarını duymak icin gidiyorduk hastaneye sma olmadi bu sefer kalp atislarını duyarım inşallahA.s. canım hoşgeldin,bende dayanamayıp reglime 5gün kala idrar testinde silik çizgi görmüştüm bugün koyulaştı Allaha çok şükür,yarın bthcg baktırıcam inşallah,benimde bat26ocakhayırlı olsun hamileliğin,inş keseyide görürüz sonra pıtpıt kalp atışları
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Merhaba hanımlar bende bu sabah test yaptım adetime 5 gün var silik çıktı çok merak ediyorum acaba hamile miyimMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
hayırlı olsunn :) allah sağlıkla tamamına erdirsinselam kızlar bende 10 ocakda catlatma ignesi yaptım bat 26 ocaktı ben dayanamadım 23 ocakta kan testi yaptım degerim 28 cıktı yani 13. günlük hamileyim allah nasip ederse 17 ekim gibi anne olacam rabbim tüm isteyene nasip etsin
Sormaaa bekleyemiyorum ki bugün 5.günüm inşallah güzel haberler vermek nasip olurYa çok heyecanlı bi süreçtesin desenehadi inş bekliyoruz güzel haberleri inşallahilk deneyiminiz mi,tabi ki haber veririm canım
Hamilesin tabikiiii adete 5varken böyle çıktıysa adet günü bayagı koyu olur. yarın sabah tekrarla koyulastıgını göreceksin.hayırlı olsun arkadasımMerhaba hanımlar bende bu sabah test yaptım adetime 5 gün var silik çıktı çok merak ediyorum acaba hamile miyim
inşallah allah saglıkla tamamına erdirsin . Hamile sayısı hızla artıyor:))Ben varım inşallah nasipse
Teşekkür ediyorum Yarın yine yapıcm testgöreceksin
Verdim sabah test öğleden sonra bakarım hcgyecanım çok zor tabi ki insan kalp atılını duymadan rahat edemiyor,inş bu sefer olur canımhayırlı haberlerini bekliyorum insallah ben 1.5 yıllık evliyim 1 yil once bos gebelik gecirdim hergun kalp atıslarını duymak icin gidiyorduk hastaneye sma olmadi bu sefer kalp atislarını duyarım inşallah
Merhaba hanımlar bende bu sabah test yaptım adetime 5 gün var silik çıktı çok merak ediyorum acaba hamile miyim
merhaba canım hoşgeldin,bende dayanamayıp 5gün önceden yapmıştım silikti günler geçtikçe koyulaştı ve bugün kan verdim bakalım nasipse inş vardırseninde var belli inş artarak devam eder koyuluk,hayırlı olsun
inş güzel haberlerini duyacaz canımhayırlı olsunn :) allah sağlıkla tamamına erdirsin
Sormaaa bekleyemiyorum ki bugün 5.günüm inşallah güzel haberler vermek nasip olur
Hamilesin tabikiiii adete 5varken böyle çıktıysa adet günü bayagı koyu olur. yarın sabah tekrarla koyulastıgını göreceksin.hayırlı olsun arkadasım
inşallah allah saglıkla tamamına erdirsin . Hamile sayısı hızla artıyor:))
aysenazim seninle bat tarihlerimiz yakındı, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.Verdim sabah test öğleden sonra bakarım hcgyecanım çok zor tabi ki insan kalp atılını duymadan rahat edemiyor,inş bu sefer olur canım
merhaba canım hoşgeldin,bende dayanamayıp 5gün önceden yapmıştım silikti günler geçtikçe koyulaştı ve bugün kan verdim bakalım nasipse inş vardırseninde var belli inş artarak devam eder koyuluk,hayırlı olsun
inş güzel haberlerini duyacaz canım