2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Keşke vermeseydim size dedim zaten çok sinirlendim zaten nefret ediyorum hepsinden sırf eşimin hatrına muhatap oldugum insanlar. Evli değil iki görümcem bekar biri 34 39 yaşında benden pek haz etmiyorlar çünkü ben çok mesafeliyim. Çocuğun yüzü çizilmiş ne kadar büyüttün diyor anne olmadığın için anlamazsın diyecektim de neyse şu bayram günü bu kadar kırmayayım dedim
Aslında böyle durumda acimayacaksın bir tirmikta sen atacaksın onun yüzüne. Bakalım ne diyexek. Bir şey dedi mi de büyütme canım diyeceksin

Doktorların bu konuda tutumları değişiyor. Bize her gün 1 yeni besin dedi. 3 gün olarak gitmedim ben mesela. Biraz içine nasıl siniyorsa öyle. :)

Bana iki doktor da eskidendi 3 gün kuralı dediler. Her gün başka bir şey veriyorum. Ciddi bir alerjik reaksiyon olursa tabi ki vermeyi bırakıp doktora gidilmeli ama ufak kızarıklıklar vs olduğunda vermeye devam edin ki hassasiyet azalsın dediler

ben başından beri 2 gün yaptım ama alerjik bi bebeğim yok biraz onun rahatlığı vardı. sadece yumurtayı başta az az denedim
Ya o zaman 2 gün yaparım bnde yoğurt yumurta vs türleri 3 veya 4 gün de verebilirim zaten yumurtayı ben yiyince bile pütür pütür oluyor yüzü

Evet canım maalesef. Daha önce hiç uykuyu sürdürmek için memeye ihtiyaç duymazdı şimdi bütün gece emzik gibi ağzında olunca uyuyo. Ayrılık kaygısı sebebiyle mi böyle oldu acaba? Alt orda iki diş çıktı da artıj salya falan da azaldı. Neden uyanıyo hala bilmiyorum ya.
Evet herhangi bir sebepten uyanıyor ve geri uykuya dönemediği için memeni istiyor canım. Uyanma ya da uyuyamama sebebini çetele tutup bulmayı dene🥰

Aslında böyle durumda acimayacaksın bir tirmikta sen atacaksın onun yüzüne. Bakalım ne diyexek. Bir şey dedi mi de büyütme canım diyeceksin
değişik kafalar gerçekten. Normalde aşırı çekinirler benden çocuk doğduğundan beri de görmemişlerdi ilk defa gördü birazda ondan kucaklarına gitmesine izin verdim ama anladım ki vermemek lazımmış 😬

Ay dişler çok az görünüyor minicik ne zaman çıkar acaba kızlar 2 3 güne çıkar diye düşündüm ama çıkaranlar daha iyi bilir ?

Ay dişler çok az görünüyor minicik ne zaman çıkar acaba kızlar 2 3 güne çıkar diye düşündüm ama çıkaranlar daha iyi bilir ?
nasıl görünüyor ya? yani elini sürünce dişe değiyor mu? bizde de bir şeyler görünüyor gibi hissediyorum ama diş sertliği değmiyor elime. cam bardak falan sürdüm ses de gelmedi

nasıl görünüyor ya? yani elini sürünce dişe değiyor mu? bizde de bir şeyler görünüyor gibi hissediyorum ama diş sertliği değmiyor elime. cam bardak falan sürdüm ses de gelmedi
Evet değiyor böyle saydam bir görüntü oluştu çizgi şeklinde, beyazlık var minicik bir nokta kadar çıkmış ama elime bayağı geliyor çokta baktırmadı hep ağzını kapatıyor

Uyumamak için ayaklarını kaldırıyor havada sallayamıyorum bu sefer nasıl uyucak bu kızçe yaaaa
1000020783.webp

Devamı gelse çocuk rahatlayacak ya bi açıyorum beze bile yapışamamış o kadar katı yapıyo sizin de öyle mi :(
Benimki de bazen böyle oluyor canım kabızlık tam olarak bu. O gün ne verdiğini not et bir şeyi sindirememiş demektir. Bizde mesela patates ve havuçtan sonra oluyor ben de bol bol su içirip kayısı balkabağı hurma incir yediriyorum genelde yoğurtla veriyorum. Bir de irmik de kabız yapıyor galiba ona tam emin olamadım. Ama uykuları dağıtıyor bizimki sende de öyle mi bilmiyorum sürekli ıkınıyor yapmaya çalışıyor yavrum

Kızlar biz ek godada başa föndük galiba. 🤣 önce hiçbişey yemedi dün eve geldik artık bugun az az yemeye başladı ama sürekli öğürüyo bu bebe sanki ek gıdanın ilk gğnlerine döndük

Kızlar biz ek godada başa föndük galiba. 🤣 önce hiçbişey yemedi dün eve geldik artık bugun az az yemeye başladı ama sürekli öğürüyo bu bebe sanki ek gıdanın ilk gğnlerine döndük
Ay bunu söylüyorlardı. Sanki bir anda hiç yememiş gibi kesiliyor sonra yeniden başlıyor yemeye diye

Bebeği kaka yapamayanlar ne yapıyodunuz 4 gün oldu bugün
Balkabağı çok işe yarıyor canım denemediysen bir de onu dene istersen
Biz de öyleyiz. 1 tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum onu bile zorla bitiriyor bazen kalıyor. Zorlamak istemiyorum ama yemesi de lazım yani

Benimki de bazen böyle oluyor canım kabızlık tam olarak bu. O gün ne verdiğini not et bir şeyi sindirememiş demektir. Bizde mesela patates ve havuçtan sonra oluyor ben de bol bol su içirip kayısı balkabağı hurma incir yediriyorum genelde yoğurtla veriyorum. Bir de irmik de kabız yapıyor galiba ona tam emin olamadım. Ama uykuları dağıtıyor bizimki sende de öyle mi bilmiyorum sürekli ıkınıyor yapmaya çalışıyor yavrum
Bayramın ilk günü patates havuç karışımı yedi ondan sonra kaka yapamadı zaten🤦‍♀️ ili gündür sadece zeytinyağlı kayısı yediriyorum bana mısın demedi hala tam rahatlamadı. Uykuları bizim de bozuldu ıkınıp duruyo yavrum :(

Benimkide öyle oldu hayır diyince anlıyor artık gözüme bakıp yutuyor 😂

Ay bunu söylüyorlardı. Sanki bir anda hiç yememiş gibi kesiliyor sonra yeniden başlıyor yemeye diye

Balkabağı çok işe yarıyor canım denemediysen bir de onu dene istersen

Biz de öyleyiz. 1 tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum onu bile zorla bitiriyor bazen kalıyor. Zorlamak istemiyorum ama yemesi de lazım yani
Ee napıcaz böyle.

bizim hala gelen giden yok çok garip. bir ara gece uykuları çok fena oldu, kesin diş geliyor demiştim. sonra yine düzeldi. dişini kaşıyor eliyle sürekli ya da ben kaşıyınca hoşuna gidiyor ama bunun dışında bir sorun yok gibi şu an. düzeltilmiş 6 ay 22 günlük olduk.
Her bebeğin farklı zamanlarda çıkıyor kuzumm ya. Kimi bebek 3. ayında kimi bebek 7. ayında çıkarıyor. Farkettiğimiz günün gecesinde çok sık uyandı. Uyumakta zorlandı. Bi de hep bende durmak istedi 🥹

Benim kızım çıkardı teyzesi 2 tanesi alttan gülünce görünüyor biri daha ilerde. Bilmiyorum ki bizde sadece gece sık uyanma oldu bir de hala bazen uykuya direniyor. Tetagil alicam o çok iyi geliyormuş
Maşallah kuzuma. 🧿 Gece sık uyanma bizde de oldu canım

Bizim de dişler çıkıyor artık bayagı elime değiyor bir iki güne tam görünür diye düşünüyorum ☺ Tetagil işe yarıyor gibi rahatlatıyor sanki
Tetagili ben de alayım. Rahat geçirirler inşallah bu süreci yavrular 🤲

Back
X