Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebebi nasıl tespit edebilirim bilmiyorum. Bazen emip uyuyo bazen otomatik sallanan beşikte uyuyo bazen yanımda uyuyo. Açlık mı başka bişey mi olduğunu nasıl anlarım? Bu gece de yine mahvoldum ben. Gerçekten dayanacak sabrım kalmadı. Nedir bu neden yani. Gerçekten merak ediyorum max kaç saate kadar kesintisiz uyuyo sizin bebekler? Bizde bir sıkıntı var mı anlayayım istiyorum. Chatgbt atak dönemi ayrılık kaygısı diyor. Bundan mı mesela? Dişini çıkardı. Ya gerçekten kaç saate kadar kesintisiz uyuyo bebekleriniz. Hep benzer tarihlerde doğdular bursaki bebekler bu gerçek bir sorunsa atak diyip geçmemek istiyorum. Çok çaresiz ve tükenmiş hissediyorum.Evet herhangi bir sebepten uyanıyor ve geri uykuya dönemediği için memeni istiyor canım. Uyanma ya da uyuyamama sebebini çetele tutup bulmayı dene![]()
Cevizi elma ile karıştırıp vermiştim ama bir kere denedimKızlar bebişlere ceviz, badem vs. veriyor musunuz? Verdiyseniz 3 gün kuralı uyguladınız mı?
Ben ceviz denedim yoğurt içine azıcık koymuştum. Ağız kenarları boy u minik minik kabarcık doldu. Biraz daha geçsin öyle deneyeceğim tekrarKızlar bebişlere ceviz, badem vs. veriyor musunuz? Verdiyseniz 3 gün kuralı uyguladınız mı?
Ben 3 gün kuralı uyguluyorum boyle besinlerde tahinde uyguladım cevizdede uyguladım fıstık deniycem bi süre sonra ondad auyguluycam. Ama bizimki şuan başa döndü gübi zatenKızlar bebişlere ceviz, badem vs. veriyor musunuz? Verdiyseniz 3 gün kuralı uyguladınız mı?
Owlinin 0,3 ya da 0,2 uyku tulumları işe yarar bence dizaynı da güzel üç yıl kullanılabiliyor. Ben şu an 0,5 togunu kullanıyorum memnunum, 0,3 togu da yaza geçiş bahar için aldım.Owlinin 0,3 ya da 0,2 uyku tulumları işe yarar bence dizaynı da güzel üç yıl kullanılabiliyor. Ben şu an 0,5 togunu kullanıyorum memnunum, 0,3 togu da yaza geçiş bahar için aldım.
Çok ince olmaz mı şimdi kullanmaya başlıcam gece 18 19 derece civarında oluyo bizim evOwlinin 0,3 ya da 0,2 uyku tulumları işe yarar bence dizaynı da güzel üç yıl kullanılabiliyor. Ben şu an 0,5 togunu kullanıyorum memnunum, 0,3 togu da yaza geçiş bahar için aldım.
En fazla 3 saat deliksiz uyuyo benim bebişSebebi nasıl tespit edebilirim bilmiyorum. Bazen emip uyuyo bazen otomatik sallanan beşikte uyuyo bazen yanımda uyuyo. Açlık mı başka bişey mi olduğunu nasıl anlarım? Bu gece de yine mahvoldum ben. Gerçekten dayanacak sabrım kalmadı. Nedir bu neden yani. Gerçekten merak ediyorum max kaç saate kadar kesintisiz uyuyo sizin bebekler? Bizde bir sıkıntı var mı anlayayım istiyorum. Chatgbt atak dönemi ayrılık kaygısı diyor. Bundan mı mesela? Dişini çıkardı. Ya gerçekten kaç saate kadar kesintisiz uyuyo bebekleriniz. Hep benzer tarihlerde doğdular bursaki bebekler bu gerçek bir sorunsa atak diyip geçmemek istiyorum. Çok çaresiz ve tükenmiş hissediyorum.
Benimki onu bile yemiyor biraz eline ekmek verince onu kemiriyor oda ağzına parça gelince tüküruyor. Asla bişey yemek istemiyorBalkabağı çok işe yarıyor canım denemediysen bir de onu dene istersen
Biz de öyleyiz. 1 tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum onu bile zorla bitiriyor bazen kalıyor. Zorlamak istemiyorum ama yemesi de lazım yani
Bak tog değerleri böyle. 0,3 tog 18-19 derece için düşük bir tog değeri evet. 0.5 alıp kalınca giydirsen olmaz mı? Ya da odayı bir şekilde minimum 22 dereceye çıkarsan? Çocuktan çocuğa da değişiyo ya bu sıcaklık bana kalırsa. Bazıları daha hızlı terliyo bazıları daha zor terliyo falan. Bilemedim.Çok ince olmaz mı şimdi kullanmaya başlıcam gece 18 19 derece civarında oluyo bizim ev
Üç saatte bir kalkıyosa maşallah diyimEn fazla 3 saat deliksiz uyuyo benim bebiş
Benim bebiş sıcağı hiç sevmiyo şimdi 1 tog alıp içine bir şey giydirmesem mi diye düşündüm karar veremedim. Yazın zaten ince bi tulumla uyur üstünü örtmedenBak tog değerleri böyle. 0,3 tog 18-19 derece için düşük bir tog değeri evet. 0.5 alıp kalınca giydirsen olmaz mı? Ya da odayı bir şekilde minimum 22 dereceye çıkarsan? Çocuktan çocuğa da değişiyo ya bu sıcaklık bana kalırsa. Bazıları daha hızlı terliyo bazıları daha zor terliyo falan. Bilemedim.
Öyle hep sabit değil canım en fazla 3 saat diyebilirim mutlaka ağzına meme değecek emmese bile öyle devam edecek uykuya. Yanımda uyuduğu için uykusunu bölmeden devam edebiliyo ama şimdi beşiğe alıştırmaya çalışcam bakalım neler olcakÜç saatte bir kalkıyosa maşallah diyimböyle olsa hayatım daha güzel olabilir sanırım
![]()
Aaa mantıklı ben de öyle deneyeyimCevizi elma ile karıştırıp vermiştim ama bir kere denedim
Verir vermez mi kabardıBen ceviz denedim yoğurt içine azıcık koymuştum. Ağız kenarları boy u minik minik kabarcık doldu. Biraz daha geçsin öyle deneyeceğim tekrar
O zaman ben de 3 gün kuralı yapayım ya of çok sıkıcıBen 3 gün kuralı uyguluyorum boyle besinlerde tahinde uyguladım cevizdede uyguladım fıstık deniycem bi süre sonra ondad auyguluycam. Ama bizimki şuan başa döndü gübi zaten![]()
Canım ben seni anlayabiliyorum. Benim bebişim de yaklaşık 2 aydır böyle. Ara ara yazıyordum ama alıştım artık diyelimSebebi nasıl tespit edebilirim bilmiyorum. Bazen emip uyuyo bazen otomatik sallanan beşikte uyuyo bazen yanımda uyuyo. Açlık mı başka bişey mi olduğunu nasıl anlarım? Bu gece de yine mahvoldum ben. Gerçekten dayanacak sabrım kalmadı. Nedir bu neden yani. Gerçekten merak ediyorum max kaç saate kadar kesintisiz uyuyo sizin bebekler? Bizde bir sıkıntı var mı anlayayım istiyorum. Chatgbt atak dönemi ayrılık kaygısı diyor. Bundan mı mesela? Dişini çıkardı. Ya gerçekten kaç saate kadar kesintisiz uyuyo bebekleriniz. Hep benzer tarihlerde doğdular bursaki bebekler bu gerçek bir sorunsa atak diyip geçmemek istiyorum. Çok çaresiz ve tükenmiş hissediyorum.
Canım sıcağı sevmiyorsa 1 tog almasan mı acaba? Tabi 18-19 derece soğuk ama ben Antalya’da olduğum için de olabilir, biz başından beri 0,3 tog uyku tulumu giydiriyoruz. İçine giydirdiklerimi değiştirerek kışı geçirdim. Sadece çok soğuk olan bir-iki haftada 1 tog giydirdim sadece atletle ama ona rağmen aşırı terledi. O yüzden bana çok geldi 1 tog. Bence 0,5 tog alıp içini kat kat giydirsen çözersin gibi geldiBenim bebiş sıcağı hiç sevmiyo şimdi 1 tog alıp içine bir şey giydirmesem mi diye düşündüm karar veremedim. Yazın zaten ince bi tulumla uyur üstünü örtmedenyenidoğanken bile hava sıcaktı ya sadece atletle ayakları çıplak uyuyodu camlar açık
![]()
Bizimki de maksimum 3 saat durdu ama o zaman da uykuya çok zor geçti. Genellikle 2-2,5 saat aralığında olursa rahat uyuyorYa google 7 aylık bebek 3 4 saat uyanık kalır diyo benimki hala 2 saati geçiremiyor