2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kaç gün arayla yaptırıyorsunuz ? Cumartesi yaptım bende kan testi. Şubat sonu doktora gidim diyordum ama tekrar yapmaya gerek var mı ?
Şubst sonuna dayansmam bi keseyi görmeye gidebilirim ben,kaç kez yaptırdın betahcg yi,ben 2.baktırdım kana 906 çıktı bu sabah

Merhaba arkadaşlar bende ekim annesi olacağım inşallah. Transferden sora 13. günüm beta hcg 959 çarşamba tekrar değerime baktıracağım . Tam bilemiyorum kaç haftalık. Sanırsam transfere göre hesaplayacağım:KK35:
Hayırlı olsun canım,transfer hesaplarını ğek anlamıyorum ama beta hcglerimiz aynı sayılır:-)

İlk oğlumda 3 gün kala test yapmıştım çıkmıştı ama 6 gün önce falan çıkar mı idrarda kızlar. Merak ediyorum ben de.
5gün önce idrar testinde öıktı benim ama erken döllenme fslan olabilir aslında en iyisi beklemek ama o kısmı bende yapamıyorum:deli:

Cumartesi minnacık kese gördüm ben de 4 haftalık. İlk bebeğim düşmüştü aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Dua edin lütfen sağlıklı bir bebek olsun.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar bende ekim annesi olacağım inşallah. Transferden sora 13. günüm beta hcg 959 çarşamba tekrar değerime baktıracağım . Tam bilemiyorum kaç haftalık. Sanırsam transfere göre hesaplayacağım:KK35:
hayırlı olsun
Şubst sonuna dayansmam bi keseyi görmeye gidebilirim ben,kaç kez yaptırdın betahcg yi,ben 2.baktırdım kana 906 çıktı bu sabah
hayırlı olsun :)
5gün önce idrar testinde öıktı benim ama erken döllenme fslan olabilir aslında en iyisi beklemek ama o kısmı bende yapamıyorum:deli:
hayırlı olsun :)
benim bat yarın bugün fırsat bulursam kan verecem.

Hayırlı olsun canım,transfer hesaplarını ğek anlamıyorum ama beta hcglerimiz aynı sayılır:-)
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun o zaman sen isen ben oyum:KK5:
Aklıma birşey takıldı değerim çarşamba günü yüksek çıkmazsa diye :KK64:
siz 2 gün sonra tekrar ettiniz mi testi?

Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun o zaman sen isen ben oyum:KK5:
Aklıma birşey takıldı değerim çarşamba günü yüksek çıkmazsa diye :KK64:
siz 2 gün sonra tekrar ettiniz mi testi?
Sağol canım:KK19:canım ben cuma günü kan verdim bata 1gün vardı 201 di,dün de 906 çıktı yani 3gün sonra yaptırmış oluyorum regli 2gün gecikmişken:KK53::KK45:anladın di mi :KK51:sen çarşamba mı tekrar edicen şimdi:spor:

Ben tekrar kan vermedim bi şey olmaz herhalde ya. Cuma gidim diyorum doktora kese için :)

Sağol canım:KK19:canım ben cuma günü kan verdim bata 1gün vardı 201 di,dün de 906 çıktı yani 3gün sonra yaptırmış oluyorum regli 2gün gecikmişken:KK53::KK45:anladın di mi :KK51:sen çarşamba mı tekrar edicen şimdi:spor:
Evet bu ilk test sonucum normalde benimde bat cumartesi pazartesi verdim ama transfer olunca kafam karışıyor :ıslık:
Bazı yerlerde okudum değeri düşenler olmuş yarını iple çekiyorum.

mrb bende ekim annesı olucam tabı bebegım suprız yapıp erken gelmezse 5 haftalık bebegım dün hastaneye gıttım keseyı gorduk fakat kan almadı 2 hafta sonra alalım dedı neden acaba

mrb bende ekim annesı olucam tabı bebegım suprız yapıp erken gelmezse 5 haftalık bebegım dün hastaneye gıttım keseyı gorduk fakat kan almadı 2 hafta sonra alalım dedı neden acaba
hayırlı olsun,keseyi gördügü için beta hcg değerine bakmaya gerek duymamıe olabilir.

X