2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kayısı haşladım içine zeytinyağ koydum poposunada sürdüm inş işe yarar. Yapamazsa yarın da brokoliyle hurmayı denicem son çare fitil. Anne sütüyle 10 gün diyolardı ama ek gıda yüzünden kabız oldu ya bişi olur mu ya
Kabız olmaması özellikle popoda çatlak olmaması için istenmiyor.atşak olduğunda bebek ağrıdan kaka yapmayı reddetmesin diye. Kısır döngüye girmesini istemiyorlar. Ek gıda da probiyotikli yoğurt çok faydalı oldu benimkine.

Kızlar nasılsınız, iyi bayramlar 😚 Bayağıdır giremiyorum. Kızımın dişi çıktı . Bayramın ilk günü farkettik☀️🤗 Sizin bebişlerden var mı geçmiş mesajlara bakmadım, diğer dişlerinin rahat çıkması için neler önerirsiniz
Benim kızım çıkardı teyzesi 2 tanesi alttan gülünce görünüyor biri daha ilerde. Bilmiyorum ki bizde sadece gece sık uyanma oldu bir de hala bazen uykuya direniyor. Tetagil alicam o çok iyi geliyormuş

Kabız olmaması özellikle popoda çatlak olmaması için istenmiyor.atşak olduğunda bebek ağrıdan kaka yapmayı reddetmesin diye. Kısır döngüye girmesini istemiyorlar. Ek gıda da probiyotikli yoğurt çok faydalı oldu benimkine.
Bizde de işe yarıyodu ama her yoğurt yediğinde kızarıyo çocuk

Merak ediyorum güzel anneler sizin uykular nasıl? Ben gerçekten çıldırmanın eşiğindeyim. 4. ayla bir bozuldu uyku ki öncesi de çok iç açıcı değildi toparlayamıyoruz ya. Son zamanlarda diş çıktı onun ağrısıyla aplayarak uyandı tamam ama şimdi hala uyanmaya ve illa benim yanımda olmak istiyo. Memede bütün gece uyutsam uyuyacak. Ben bitmiş durumdayım. Bugün artık gerçekten ölmek istedim. O kadar kötüyüm ki. Bir saat kesintisiz uyusam şükrediyorum. Niye böyle ben tükendim arrık gerçekten. Artık düzelsin istiyorum dayanamıyorum artık bu gece uyanmalarına. Sizde de duruö böyle mi allah aşkına? Değilse bizdeki sorun ne? Bir sorun varsa çözeyim deliricem artık.

Tadimlari 2 gün yapan varmı ya 3 gün mü gerekli illa şöyle düşününce baya birşey var verilecek zaten birşey olsa ilk verince belli olmaz mı yada en doğrusu 3 gün mü

Merak ediyorum güzel anneler sizin uykular nasıl? Ben gerçekten çıldırmanın eşiğindeyim. 4. ayla bir bozuldu uyku ki öncesi de çok iç açıcı değildi toparlayamıyoruz ya. Son zamanlarda diş çıktı onun ağrısıyla aplayarak uyandı tamam ama şimdi hala uyanmaya ve illa benim yanımda olmak istiyo. Memede bütün gece uyutsam uyuyacak. Ben bitmiş durumdayım. Bugün artık gerçekten ölmek istedim. O kadar kötüyüm ki. Bir saat kesintisiz uyusam şükrediyorum. Niye böyle ben tükendim arrık gerçekten. Artık düzelsin istiyorum dayanamıyorum artık bu gece uyanmalarına. Sizde de duruö böyle mi allah aşkına? Değilse bizdeki sorun ne? Bir sorun varsa çözeyim deliricem artık.
Meme de mi uyutuyorsun canım ?

Tadimlari 2 gün yapan varmı ya 3 gün mü gerekli illa şöyle düşününce baya birşey var verilecek zaten birşey olsa ilk verince belli olmaz mı yada en doğrusu 3 gün mü
Doktorların bu konuda tutumları değişiyor. Bize her gün 1 yeni besin dedi. 3 gün olarak gitmedim ben mesela. Biraz içine nasıl siniyorsa öyle. :)

Bana iki doktor da eskidendi 3 gün kuralı dediler. Her gün başka bir şey veriyorum. Ciddi bir alerjik reaksiyon olursa tabi ki vermeyi bırakıp doktora gidilmeli ama ufak kızarıklıklar vs olduğunda vermeye devam edin ki hassasiyet azalsın dediler

Kızlar nasılsınız, iyi bayramlar 😚 Bayağıdır giremiyorum. Kızımın dişi çıktı . Bayramın ilk günü farkettik☀️🤗 Sizin bebişlerden var mı geçmiş mesajlara bakmadım, diğer dişlerinin rahat çıkması için neler önerirsiniz
bizim hala gelen giden yok çok garip. bir ara gece uykuları çok fena oldu, kesin diş geliyor demiştim. sonra yine düzeldi. dişini kaşıyor eliyle sürekli ya da ben kaşıyınca hoşuna gidiyor ama bunun dışında bir sorun yok gibi şu an. düzeltilmiş 6 ay 22 günlük olduk.

ben başından beri 2 gün yaptım ama alerjik bi bebeğim yok biraz onun rahatlığı vardı. sadece yumurtayı başta az az denedim

Kayısı haşladım içine zeytinyağ koydum poposunada sürdüm inş işe yarar. Yapamazsa yarın da brokoliyle hurmayı denicem son çare fitil. Anne sütüyle 10 gün diyolardı ama ek gıda yüzünden kabız oldu ya bişi olur mu ya
düzeldi mi ne durumda

Meme de mi uyutuyorsun canım ?
Evet canım maalesef. Daha önce hiç uykuyu sürdürmek için memeye ihtiyaç duymazdı şimdi bütün gece emzik gibi ağzında olunca uyuyo. Ayrılık kaygısı sebebiyle mi böyle oldu acaba? Alt orda iki diş çıktı da artıj salya falan da azaldı. Neden uyanıyo hala bilmiyorum ya.

Keçi gibi azar azar yapıyo dünden beri yol tam açılamadı😄
aaa bizim öyle olmuyor ya. hiç yapmıyor 5 gün boyunca. 5 günün sonunda da çok fazla zorlanmadan bi anda yapıyor. hatta neden bu kadar bekledi diye düşünüyorum çünkü çok sert bi kaka değil. acaba kabızlık sayılmaz mı bu?

aaa bizim öyle olmuyor ya. hiç yapmıyor 5 gün boyunca. 5 günün sonunda da çok fazla zorlanmadan bi anda yapıyor. hatta neden bu kadar bekledi diye düşünüyorum çünkü çok sert bi kaka değil. acaba kabızlık sayılmaz mı bu?
Hİç bilmiyorum ki ilk defa oluyo çok kıvamlı sert hatta azar azar yapıyo

Bizim de dişler çıkıyor artık bayagı elime değiyor bir iki güne tam görünür diye düşünüyorum ☺ Tetagil işe yarıyor gibi rahatlatıyor sanki

Evlerine bir akrabaları geldi aşırı yaramaz bir çocuk 3 yaşında ben hep uzaktan sevdirdim sonuçta çocuk bilmez zarar verir diye görümcem aldım çocuğumu mutfağa götürdü neyse halası sonuçta gezdirsin dedim bir çığlık koptu koştum çocuğumun yüzünü tırnaklamış çocuk iki tane çizgi şeklinde kan bağıra bağıra ağlıyor yavrum nasıl dikkat etmezsiniz dedim o çocuk yapar dedim açıklama yapıyor birden oldu bilmem ne beynime kan sıçradı
Oha ama

Evlerine bir akrabaları geldi aşırı yaramaz bir çocuk 3 yaşında ben hep uzaktan sevdirdim sonuçta çocuk bilmez zarar verir diye görümcem aldım çocuğumu mutfağa götürdü neyse halası sonuçta gezdirsin dedim bir çığlık koptu koştum çocuğumun yüzünü tırnaklamış çocuk iki tane çizgi şeklinde kan bağıra bağıra ağlıyor yavrum nasıl dikkat etmezsiniz dedim o çocuk yapar dedim açıklama yapıyor birden oldu bilmem ne beynime kan sıçradı
Uf ya var ya benimkinide sevmek için uyandırıyorlardi sonra aaa uyanmış diyorlardı. Çocuk sinirlendi hep. Emzirirken odaya girip bir şey diyorlar dikkati dağılıyordu emmeyi bırakıyordu. Gelenin kucağına vermek istiyorlardi. Göz hapsinde tutuyordum. Kucağına alan gerilip iade ediyordu. Oğlum memnun ve mutlu olduğu için çok takmadım ama birazda elden ele hamur oldu gibi geldi. Bilemedim hangisi doğru.

Ben önceden ellemeyin çocugima diye açık açık paylaşım yaptım. Görenler almadı kucağına. En az hasar ile kurtardım galiba.

Back
X