2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
3 kez anneler grubuna girdim.
2017 eylül annesi olacaktım nasip olmadı.
2018 mayıs annesi olacaktım nasip olmadı.
2019 nisan annesi olacaktım nasip olmadı.

3 kaybımdan sonra Rabbimden niyazım, hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalıp, sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğimi kucağıma almak..

Ve dualarımın hepsi tüm isteyenler için. Rabbim bu ay tüm isteyenlere müjdeli haberler almayı, o test çubuğunda 2. çizgiyi görmeyi, ardından kalp atışını duymayı, sağlıklı bir şekilde 9 ay taşıyıp sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Amiin, Amiin binlerle Amiinn...
Kaybın için RABBİM sabir versin çok zor anlıyorum seni bende 2018 ekim annesi olacaktim nasip olmadı inşallah hayırlısıyla 2019 ekim annelerine katılıp sonuna kadar birlikte gideriz rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Hayırlı geceler hanımlar bende adetimin 5 gününeyim zeytinyağlı incir kürüne başladım nasipte varsa vesile olur ekim annesi olmak nasip olur herşeyin hayırlısı

Slm kızlar bende aranıza katıldım, sata göre 5 haftalık. Fakat bugün kontrole gittim vajinal kese göründü 3 haftalık dedi, sat 12 Aralık. 3 haftalık gebeliğe göre de beta 2824,1, bana yüksek geldi

Hayırlı geceler hanımlar bende adetimin 5 gününeyim zeytinyağlı incir kürüne başladım nasipte varsa vesile olur ekim annesi olmak nasip olur herşeyin hayırlısı
İnş nasip olur canım herhangi belirti falan var mı
Slm kızlar bende aranıza katıldım, sata göre 5 haftalık. Fakat bugün kontrole gittim vajinal kese göründü 3 haftalık dedi, sat 12 Aralık. 3 haftalık gebeliğe göre de beta 2824,1, bana yüksek geldi[/QUOTEas canım beta daha çok arttsın inş,bi daha ne zaman beta baktırıcan

Havalianne__ Havalianne__ canım aslında yüksek değerin 3.haftanın sonu falandır belki,gebelik haftası değişiyor illa bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur

Merhaba kızlar. Bende ovulasyon testiyle 3 gün denedim :olamaz: bakalım bekliyorum bat 7 şubat . Olursa ekim annesi istiyorum.

Benim birde oğlum var yumurtlama gününde tek ilişkiyle hamile kalmıştım buda öyle oldu bakalım umutluyum pozitif sonuç alırım umarım:emir_bebek:

merhabalar bizde bu ay ovulasyon testinde silik çizgi ve net çift çizgi ile bebek çalışması yaptık :) hayırlısı ile hepimizin tutar inşallah. bat : 30 ocak
Ben ovu yapmadım ama günleri dikkatli takip edip değerlendirdik:dondurma:bat 29 yakınız
Benim birde oğlum var yumurtlama gününde tek ilişkiyle hamile kalmıştım buda öyle oldu bakalım umutluyum pozitif sonuç alırım umarım:emir_bebek:
oh maşallah canım inö gönlüne göre olur:anneadayı:benimde nasipse 3.olacak bakalım bekliyorum,test yaptım sabah:KK49:

X