Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bat 26 ocak dün geçti bugün de geçti iki gün daha beklemek istiyorum 21ocakta kan verdim negatif di hala umut vardır inşallahİnş canım,dualarımdasın artık
Hayırlısı olsun inşallahBenimde bat 26 ocak dün geçti bugün de geçti iki gün daha beklemek istiyorum 21ocakta kan verdim negatif di hala umut vardır inşallah
İnşallah ama olsaydı 5 günce kan da çıkmazmıydı acaba beklemek çok zor inşallah hakkımızda hayırlısı olsunHayırlısı olsun inşallah
Kanda çıkardı diye düşünüyorum. Ama geç döllenmede olabilirİnşallah ama olsaydı 5 günce kan da çıkmazmıydı acaba beklemek çok zor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
gebelik testlerimi bitirdim:) ovulasyon testi yaptım silik çıktı,ama çokta umutlanmasam mı( 16. yumurtlama günümdüDur bakalım canım bat zamanın gelmeden umudunu yitirme
İnşallah Bugün kasıklarıma ara ara ağrı giriyor zaten burda yazıları okudukca bütün belirtileri yaşıyorum psikolojik olarak. Kırmızı görmek istemiyorum hayırlısıylaKanda çıkardı diye düşünüyorum. Ama geç döllenmede olabilir
Hadi hayırlısı canım inşallahMerhabalar, ben de Ekim annesi olmak istiyorum. Bat 5 şubat. Bakalım nasip kısmet.
kırmızı kartı görene kadar umut vardır canım,olmazsa diğer aylar inşallahBenimde bat 26 ocak dün geçti bugün de geçti iki gün daha beklemek istiyorum 21ocakta kan verdim negatif di hala umut vardır inşallah
Biraz daha bekle bakalım canımgebelik testlerimi bitirdim:) ovulasyon testi yaptım silik çıktı,ama çokta umutlanmasam mı( 16. yumurtlama günümdü
neden olmasın çok duydum ben ayrıca çok denemek deil tam zamanı tutturmak önemliBir kazamız oldu tam da yumurtlama zamanı :) ,bakalım nasip kismet diyorum bat 7 Şubat ne zaman test yapsam acaba.Kafam hep meşgul.Tek seferde olmaz diyorum sonra ya varsa diyorum :)heyecan yaptım.
Hadi hayırlısı canım inşallah
kırmızı kartı görene kadar umut vardır canım,olmazsa diğer aylar inşallah
Rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsun bekliycez artık
Hayırlı olsun çok şükür. 5.hafta kese görünüyor diyorlar. Seninle aynıyız benimde bugün 4+4 kese görünmez diye gitmedim ben henüz doktoraMerhaba kızlar bende nasip olursa ekim annesi olacağım.bugun 4+4deyiz ve keseyi gördük şükür birde test verdik birsuru
Kaç gün arayla yaptırıyorsunuz ? Cumartesi yaptım bende kan testi. Şubat sonu doktora gidim diyordum ama tekrar yapmaya gerek var mı ?İyi geceler arkadaşlar beni uyku tutmuyor yarın betahcg tekrarı inş yükselmiştir
Beta kaç çıkmıştı? Ben son adeti net hatırlamıyorum ya emin değilim o yüzdenMerhaba kızlar bende nasip olursa ekim annesi olacağım.bugun 4+4deyiz ve keseyi gördük şükür birde test verdik birsuru
Erken sonuö gösterenlerde çıkabilir ama bence yapmayın bekleyin biraz daha adetiniz geçsinİlk oğlumda 3 gün kala test yapmıştım çıkmıştı ama 6 gün önce falan çıkar mı idrarda kızlar. Merak ediyorum ben de.
Doğru diyorsunuz Ben Biraz daha bekleyeyim. Nedense bunda çok sabırsızım, ilkinde daha sabırlıydımErken sonuö gösterenlerde çıkabilir ama bence yapmayın bekleyin biraz daha adetiniz geçsin
Bende hemen karindan gözüktü kese bugünHayırlı olsun çok şükür. 5.hafta kese görünüyor diyorlar. Seninle aynıyız benimde bugün 4+4 kese görünmez diye gitmedim ben henüz doktora