Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah Bugün kasıklarıma ara ara ağrı giriyor zaten burda yazıları okudukca bütün belirtileri yaşıyorum psikolojik olarak. Kırmızı görmek istemiyorum hayırlısıyla
Bir kazamız oldu tam da yumurtlama zamanı :) ,bakalım nasip kismet diyorum bat 7 Şubat ne zaman test yapsam acaba.Kafam hep meşgul.Tek seferde olmaz diyorum sonra ya varsa diyorum :)heyecan yaptım.
Bir kazamız oldu tam da yumurtlama zamanı :) ,bakalım nasip kismet diyorum bat 7 Şubat ne zaman test yapsam acaba.Kafam hep meşgul.Tek seferde olmaz diyorum sonra ya varsa diyorum :)heyecan yaptım.
Hamile kalmak isteyen arkadaşlar lütfen stres yapmayın gün saymayın belirti aramayın. Bunlar size acı vericek stres yaptırcak ve bebeğin gelişini geciktircek. Zamanında çok yaptım deli gibi bat günü geldi mi hamile miyim acaba bi kutu dolusu test almşm yapıp duruyordum. Adet olduğumda ise üzülüyordum ağlıyordum kendimi harap ediyordum. Rabbim vereceği zamanı biliyor siz akışına bırakın rahat olun bakın görün karınlarınz nasıl bebişlerle dolucak
Hadi hayırlısı canım inşallah
kırmızı kartı görene kadar umut vardır canım,olmazsa diğer aylar inşallah
Rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsun bekliycez artık