2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim hayirlisi olsun. Benim de bat 13 subat bugun öyle bir esti test yaptım sonuç negatif ama daha da var bata senin testi de gordum diger arkadaslarin da dedigi gibi yeri orasi değil sanki. Biraz daha bekleyelim pazar günü tekrarlamayi dusunuyorum Hepimiz için hayirlisi neyse O olsun insallah

Regl olmadan yumurtlamışsın demek ki canım. Testler çok net zaten, bat da baya geçmiş. Bana kese görünür gibi geliyo canım

Emzirmenin herhangi bir zararı yok emzirmeye 1 yaşına kadar çok rahat devam edebilirsin yin3 de dr sor canim hayırlı olsun

@TuruncuHayal canım yarın test yapsanabana da var gibi gelditeyzemin kızı 38 yaşında hamile ve çok sağlıklı kendiside bebeside
Evde eskiden kalma 5 tane test var.
Hergun 1 tanesini kullanmayı düşünüyorum takı bat gününe kadar

O uzun kısmıda zevkle dinleyeceğiz inşallah

Yarın vakit bulursam yazacağım canım.

Hoşgeldin ve hayırlı olsun.
Benim de kimyasal gebelik geçmişim var.
Zaten direk ultrason dan bakarlar kanımca.

Kimyasal gebelik yaşadığımi dr a bile gitmeden kendim öğrendim netten. Ama düşük kısmı sancılı oldu. Zaten regl olarak düşüyor 10 günlük idi benimki.

Çok rahat emzirebilirsin. Yeterki beslenmene çok dikkat et.
Tandemi araştır ve mutlaka bilgi esin canım. Millete de aldırış etme , üzme kendini negatif yoruma da mani ol direk. Üzme kendini

Öyle tabiki canım, hakkımızda hayırlısı

Bu arada ben 1 haziran 2017 doğumlu kizimi halen full time emziriyorum.
Şayet hamileysem 24 ay dolana kadar da emzireceğim. Dediğim gibi sen bu konuyu araştır ve sakin kulaktan dolma sozlere gelip bebeğini sütten kesme. Dr un da gerekli bilgi verir gerçi.

Tabiki değil düşük riski vs yoksa bebeğini emzir. Kızım 20 aylık hala emziriyorum. Ki senin ki çok küçük. Allah sabrını verir. Sen iki bebeğine de yetecek kadar güçlü bi kadınsın. İnsanlar hep negatifi konuşur zaten. Hangimizin etrafında yok ki onlardan. Kapa kulaklarını yavrularına bak

Gönlünüze göre olsun inşallah...

Bu arada 37 yaş ve üstü anne adayları varsa bana yazin kızlar
Belki cesaret gelir.
Merhaba ven 36 yaşındayım ve tüp bebek yöntemiyle hamile olduğumu yeni öğrendim. Tahminime göre de 5 hattalık hamileliğim...

Bana da arada oluyo ama ani hareket yapmamaya çalışıyorum canım, bi kaç hafta dikkatli olmalıyız
Bir çoğumuzda benzer kasık ağrıları olduğuna göre normal diye düşünüyorum artık...
Hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarıma pozitif haberi almayı, hamile arkadaşlarıma ve kendim de dahik sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip sağlıkla kucaklarımıza almayı diliyorum

@TuruncuHayal Thelittleprince tebrik ederim Allah nasip etmişse vardır bildiği.
Amin arkadaşım inşallah... Bu benim ilk bebeğim olacak nasipse.. 4 yılluk evliyim ve bu 3.tüp bebek tedavimizdi. Önce ki tedavimde de hamile kalmış ama 7.hafta da kaybetmiştim... O nedenle hep endişe halindeyim... İnşallah sağlıkla devam eder

Thelittleprince Gelmiş geçmiş olsun bol bol dua edelim birbirimize kontrolümüzde olan durumlar değil. Endişelensekte rahatta olsak Allahın bileceği iş kısmetimizde varsa bir evlat yetiştirebilelim inşallah. Hayırlı olsun küçük prens gelir inşaAllah

Ah canım inşallah Ne güzel söylemişsin; Kosmetten ötesi yok... “Allah ol derse olur”... Amin, inşallah bizlere de nasip eder rabbim, ikram eder inşallah...

Amiin canım çok güzel dua etmişsin amiin inşallah

Merhaba ven 36 yaşındayım ve tüp bebek yöntemiyle hamile olduğumu yeni öğrendim. Tahminime göre de 5 hattalık hamileliğim...

Mayis 2015 de evlendim bende.
Kaybını anlayabiliyorum. Zor. Ama kismet işte.
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canim . Allah yüzünü güldürsün senin ve tummmmmmmm hamilelerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…