- 7 Şubat 2019
- 261
- 540
Canim hayirlisi olsun. Benim de bat 13 subat bugun öyle bir esti test yaptım sonuç negatif ama daha da var bata senin testi de gordum diger arkadaslarin da dedigi gibi yeri orasi değil sanki. Biraz daha bekleyelim pazar günü tekrarlamayi dusunuyorum Hepimiz için hayirlisi neyse O olsun insallahKızlar ben 33 yasimda evlendim
35 yaşımda hamile kaldım.
36 yaşımda da anne oldum.
Yaştan dolayı aslında 2.cocuk fikri bize uzak idi.
Eşim ile 2yas var aramızda.
Bazı etkenler neticesinde ilk kez deneme yaptık aslında o yüzden de hamile değilsem de üzülmeyeceğim. Ama hamileysem kesinlikle sevinirim herşeye rağmen
Regl olmadan yumurtlamışsın demek ki canım. Testler çok net zaten, bat da baya geçmiş. Bana kese görünür gibi geliyo canım@sinhus A AloeeVeraa önerileriniz için tskrler. Kimyasal gebelik sonrası hiç regl olmadan kaldım sanırım @sinhus seninle aynı mı Batlarımız bu arada battan 4 gün sonraki ve 6 gün sonraki gebelik testleri
Regl olmadan yumurtlamışsın demek ki canım. Testler çok net zaten, bat da baya geçmiş. Bana kese görünür gibi geliyo canım
Emzirmenin herhangi bir zararı yok emzirmeye 1 yaşına kadar çok rahat devam edebilirsin yin3 de dr sor canim hayırlı olsunCanım ben de 37 yaşındayım,ilk çocuğun henüz 6 aylık,ikinci kez hamile kalacağımı hiç sanmiyorduk ama mucize oldu,ilk çocuğumuz yıllar sonra kendiliğinden gelmişti ,ikinci kez mucize olmaz dedik,korunmamistik, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum,hem çok mutluyum hem çok stresli,bebeğim daha emiyor çok kucuk, etrafıbda yok çok erken,yok bu bebekti daha kötü olmuş yorumları beni çok uzuyor, cumartesi Dr a gideceğim ,şuan 5+4 um ,süt konusunu ne yapmam gerek bilmiyorum,emzirmek zararlı mı?
Evde eskiden kalma 5 tane test var.@TuruncuHayal canım yarın test yapsanabana da var gibi geldi teyzemin kızı 38 yaşında hamile ve çok sağlıklı kendiside bebeside
O uzun kısmıda zevkle dinleyeceğiz inşallah
Merhabalar; 87 sayfa okuduktan sonra yazmak istedim. Herkesi tebrik ederim öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim 1 haftalık bir sevinç yaşadım. Kanamam 31 Aralık’ta oldu ve düştü. Bu ay BAT 31 ocaktı ancak olmadı iki kez evde idrar testi yaptım pozitif çıktı fakat hastaneye gidip hcg baktırmak istemiyorum canım sıkılıyor strese gitmek istemiyorum. En erken ne zaman gitmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum
Benimde kimyasal gebelik gecmisim var 2 kere baktirdim saglikli cikti 3.baktirmamda degerim dustu ve kimyasal gebelik gecirdim kimyasal gebelik sonrasi hamile kalma daha hizli gerceklesiyor insallah hamilesindir ben simdi her seferinde 3 luyorum betahcg mi deger dusmuyorsa 3.de tamam hamileyim diyebiliyrm
Canım ben de 37 yaşındayım,ilk çocuğun henüz 6 aylık,ikinci kez hamile kalacağımı hiç sanmiyorduk ama mucize oldu,ilk çocuğumuz yıllar sonra kendiliğinden gelmişti ,ikinci kez mucize olmaz dedik,korunmamistik, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum,hem çok mutluyum hem çok stresli,bebeğim daha emiyor çok kucuk, etrafıbda yok çok erken,yok bu bebekti daha kötü olmuş yorumları beni çok uzuyor, cumartesi Dr a gideceğim ,şuan 5+4 um ,süt konusunu ne yapmam gerek bilmiyorum,emzirmek zararlı mı?
Canim hayirlisi olsun. Benim de bat 13 subat bugun öyle bir esti test yaptım sonuç negatif ama daha da var bata senin testi de gordum diger arkadaslarin da dedigi gibi yeri orasi değil sanki. Biraz daha bekleyelim pazar günü tekrarlamayi dusunuyorum Hepimiz için hayirlisi neyse O olsun insallah
Canım ben de 37 yaşındayım,ilk çocuğun henüz 6 aylık,ikinci kez hamile kalacağımı hiç sanmiyorduk ama mucize oldu,ilk çocuğumuz yıllar sonra kendiliğinden gelmişti ,ikinci kez mucize olmaz dedik,korunmamistik, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum,hem çok mutluyum hem çok stresli,bebeğim daha emiyor çok kucuk, etrafıbda yok çok erken,yok bu bebekti daha kötü olmuş yorumları beni çok uzuyor, cumartesi Dr a gideceğim ,şuan 5+4 um ,süt konusunu ne yapmam gerek bilmiyorum,emzirmek zararlı mı?
Tabiki değil düşük riski vs yoksa bebeğini emzir. Kızım 20 aylık hala emziriyorum. Ki senin ki çok küçük. Allah sabrını verir. Sen iki bebeğine de yetecek kadar güçlü bi kadınsın. İnsanlar hep negatifi konuşur zaten. Hangimizin etrafında yok ki onlardan. Kapa kulaklarını yavrularına bakCanım ben de 37 yaşındayım,ilk çocuğun henüz 6 aylık,ikinci kez hamile kalacağımı hiç sanmiyorduk ama mucize oldu,ilk çocuğumuz yıllar sonra kendiliğinden gelmişti ,ikinci kez mucize olmaz dedik,korunmamistik, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum,hem çok mutluyum hem çok stresli,bebeğim daha emiyor çok kucuk, etrafıbda yok çok erken,yok bu bebekti daha kötü olmuş yorumları beni çok uzuyor, cumartesi Dr a gideceğim ,şuan 5+4 um ,süt konusunu ne yapmam gerek bilmiyorum,emzirmek zararlı mı?
Gönlünüze göre olsun inşallah...Kızlar ben 33 yasimda evlendim
35 yaşımda hamile kaldım.
36 yaşımda da anne oldum.
Yaştan dolayı aslında 2.cocuk fikri bize uzak idi.
Eşim ile 2yas var aramızda.
Bazı etkenler neticesinde ilk kez deneme yaptık aslında o yüzden de hamile değilsem de üzülmeyeceğim. Ama hamileysem kesinlikle sevinirim herşeye rağmen
Slm. Bende oluyor ama henüz hamile olup olmadığım belli değil.
Benim de kızım 20 aylık. Aslında biz 2.cocuk düşünmüyorduk. Eğer bu ay zaten hamile değilsem bir daha dener miyim şansımı bilmem. 37 yaşındayım çünkü.
Merhaba ven 36 yaşındayım ve tüp bebek yöntemiyle hamile olduğumu yeni öğrendim. Tahminime göre de 5 hattalık hamileliğim...Bu arada 37 yaş ve üstü anne adayları varsa bana yazin kızlar
Belki cesaret gelir.
Bir çoğumuzda benzer kasık ağrıları olduğuna göre normal diye düşünüyorum artık...Bana da arada oluyo ama ani hareket yapmamaya çalışıyorum canım, bi kaç hafta dikkatli olmalıyız
Benimde öyle oluyor... Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlarCanım benimde normal otururken bişey yok ama biraz hareket edeyim gidip geleyim hemen kramplar giriyo kasığıma
Amin arkadaşım inşallah... Bu benim ilk bebeğim olacak nasipse.. 4 yılluk evliyim ve bu 3.tüp bebek tedavimizdi. Önce ki tedavimde de hamile kalmış ama 7.hafta da kaybetmiştim... O nedenle hep endişe halindeyim... İnşallah sağlıkla devam eder
Ah canım inşallahThelittleprince Gelmiş geçmiş olsun bol bol dua edelim birbirimize kontrolümüzde olan durumlar değil. Endişelensekte rahatta olsak Allahın bileceği iş kısmetimizde varsa bir evlat yetiştirebilelim inşallah. Hayırlı olsun küçük prens gelir inşaAllah
Anladım canım ondan sonra hemen yumurtlayıp tekrar hamile kalmışsın demekRegl olmadan yumurtlayamam. Geçen ayki regl kimyasal düşüktü.
Amiin canım çok güzel dua etmişsin amiin inşallahBir çoğumuzda benzer kasık ağrıları olduğuna göre normal diye düşünüyorum artık...
Hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarıma pozitif haberi almayı, hamile arkadaşlarıma ve kendim de dahik sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip sağlıkla kucaklarımıza almayı diliyorum
Merhaba ven 36 yaşındayım ve tüp bebek yöntemiyle hamile olduğumu yeni öğrendim. Tahminime göre de 5 hattalık hamileliğim...
Amin arkadaşım inşallah... Bu benim ilk bebeğim olacak nasipse.. 4 yılluk evliyim ve bu 3.tüp bebek tedavimizdi. Önce ki tedavimde de hamile kalmış ama 7.hafta da kaybetmiştim... O nedenle hep endişe halindeyim... İnşallah sağlıkla devam eder