2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu arada ben 1 haziran 2017 doğumlu kizimi halen full time emziriyorum.
Şayet hamileysem 24 ay dolana kadar da emzireceğim. Dediğim gibi sen bu konuyu araştır ve sakin kulaktan dolma sozlere gelip bebeğini sütten kesme. Dr un da gerekli bilgi verir gerçi.
Çok teşekkür ederim canım,daha öncede duymuştum arastiracagim bahsettiğin konuyu

Yaa İnşallah bu sefer olmaz çok uzun sürmüş carım 12. Haftada bitiyo diyolar benimde bugun hafif bi şekilde başladı biliyomusun galiba aç kaldıkça artı sanki mide bulantım
Evet cok ac kalınca bulanir. Sabahlari o yuzden daha beter oluyor. Yanina tuzlu leblebi al. Gece wc ye kalkarsan ya da sabah uyandiginda at atzina 1-2 tane. Bastirir rahat ettirir. Benim bulantim coook uzun surdu seker. Dr bazilarinin 40. Haftyaa kadar surer seninki de oyle olacak demisti. 22. Haftada birden kesilince bebege bisi mi oldu diye dr a gittim. Dedi ki bitmiş bulantin ben napiyim. Tekrar mi bulansin istiyorsun. Aman aman dedim dusman başına...

Ben gecer sefer et yiyemiyordum hic cok kotu kokuyordu. Simdikik iyi gibiyim ama bakalim daha erken. Su an 4+4 gibiyim. Gecen sefer 6. Hafta gibi başlamıştı.

Ama bi güzel yani kilo verdim gebeliğimde. Zaten kiloluyum. Doguma arti 2 kg yla gittim. Dogundan bi hafta sonra -7 ye dusmustum dogum kiloma gore. E 22 hafta mide bisi tutmadi. Kolay mi? :anneadayı:

Kızlar iyi geceler adetime 4 gün var iki gün önce yaptığım gibi ovülasyon testi yaptım, bir öncekine göre daha silik
çıktı. Sanırım kaçırdık ekim ayını, gebelik durumu olsa daha koyu çıkardı di mi. Moralim bozuldu uykum kaçtı (((

Canım ben de 37 yaşındayım,ilk çocuğun henüz 6 aylık,ikinci kez hamile kalacağımı hiç sanmiyorduk ama mucize oldu,ilk çocuğumuz yıllar sonra kendiliğinden gelmişti ,ikinci kez mucize olmaz dedik,korunmamistik, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum,hem çok mutluyum hem çok stresli,bebeğim daha emiyor çok kucuk, etrafıbda yok çok erken,yok bu bebekti daha kötü olmuş yorumları beni çok uzuyor, cumartesi Dr a gideceğim ,şuan 5+4 um ,süt konusunu ne yapmam gerek bilmiyorum,emzirmek zararlı mı?
Kendini iyi hissettigin surece emzirmenin bi zararı yok diye biliyorum. Doktorun en dogrusunu soyleyecektir sana. Ama bi arkasasim senin gibi kazara gebe kaldi. Ilk çocuğunu 2 yasina gelene kadar emzirdi. Yani hamileligi bitti ve iki çocuğu ayni anda emziriyordu. Eger emziremezssn de uzulme. Benim oglum 9. Ayda kendi kendine birakti anne sutunu. Neler yaptıysam iciremedim. 9. Aydan sonra mamaya basladik. Hersey nasip kismet. Kendini üzmeye degmez

Kızlar iyi geceler adetime 4 gün var iki gün önce yaptığım gibi ovülasyon testi yaptım, bir öncekine göre daha silik
çıktı. Sanırım kaçırdık ekim ayını, gebelik durumu olsa daha koyu çıkardı di mi. Moralim bozuldu uykum kaçtı (((
Hala daha erken bence canım, 2 gün sonra tekrar denersin

Moralini bozma kuzumm,ekim kasım aralık ne farkeder o geleceği zamanı kendi seçecek:KK200:sen yine gebelik testi yaparsın 3-4 gün sonrs

Begene begene geliyordun yazilari nbr doktorami gitin naptin gordunmu keseni ne kdrlik oldn

5+3 insallah sinhuscum, son adet tarihime gore hesaplayinca. Evet gebeligimi ogrendigim gun keseyi de gordu doktor cok sukur. Ama 3 gun oldu tekrar gitmedim doktora o yuzden icim icimi yedi, sizlere sormak istedim ne kadar araliklarla gidiyorsunuz diye.

X