2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen guvenmek cok onemli bu doktora gitmeseydim vajinal baktirmicaktim esime dedim ee baktirmicaksam vajinal kafamda endiseyle donucem o yuzden kendi doktoruma gidelim aradik rica ettik araya skistirdilarda gidebildm o yuzdn anliyrm seni
Sonuçta iyi ki baktırdın ve gördün canım darısı başıma ve başımıza:KK49:bende 32 yaşındayım:rapci:

Merhabalar; 87 sayfa okuduktan sonra yazmak istedim. Herkesi tebrik ederim öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim 1 haftalık bir sevinç yaşadım. Kanamam 31 Aralık’ta oldu ve düştü. Bu ay BAT 31 ocaktı ancak olmadı iki kez evde idrar testi yaptım pozitif çıktı fakat hastaneye gidip hcg baktırmak istemiyorum canım sıkılıyor strese gitmek istemiyorum. En erken ne zaman gitmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum

Merhabalar; 87 sayfa okuduktan sonra yazmak istedim. Herkesi tebrik ederim öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim 1 haftalık bir sevinç yaşadım. Kanamam 31 Aralık’ta oldu ve düştü. Bu ay BAT 31 ocaktı ancak olmadı iki kez evde idrar testi yaptım pozitif çıktı fakat hastaneye gidip hcg baktırmak istemiyorum canım sıkılıyor strese gitmek istemiyorum. En erken ne zaman gitmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum
Canım hoşgeldin,ayrıca tüm sayfaları okuyup geldiğin içinde ayrca tebrik ederim:dondurma:öncelikle hayırlı olsun:emir_bebek:aramıza hoşgeldin:KK200:bence hcg baktırma zamanın,baya geçmiş reglin,kansma olmadığına göre bence herşey yolunda,en yakın zamanda kadın doğumcuna git derim,endişeni anlıyorum Allah hayırlısını versin canım

Benimde kimyasal gebelik gecmisim var 2 kere baktirdim saglikli cikti 3.baktirmamda degerim dustu ve kimyasal gebelik gecirdim kimyasal gebelik sonrasi hamile kalma daha hizli gerceklesiyor insallah hamilesindir ben simdi her seferinde 3 luyorum betahcg mi deger dusmuyorsa 3.de tamam hamileyim diyebiliyrm

Blackkcat Blackkcat teşekkür ederim hcg takibi yapmadan direkt ultrasona girsem daha iyi hissedicem kendimi. Haftaya Salı gitsem acaba bakarlarmı yoksa yine hcg isterler mi

Hayırlısı olsun canım. Bat baya geçmiş, şu an bence senin kese rahat gözükür gibi geldi bana

Blackkcat Blackkcat teşekkür ederim hcg takibi yapmadan direkt ultrasona girsem daha iyi hissedicem kendimi. Haftaya Salı gitsem acaba bakarlarmı yoksa yine hcg isterler mi
Tabi ki bakarlar diye düşünüyorum çünkü bat tarihin geçti epeyce,kese karından gözükmüyor bazen şayet gözükmezse test yaparlar

sinhus sinhus A AloeeVeraa önerileriniz için tskrler. Kimyasal gebelik sonrası hiç regl olmadan kaldım sanırım sinhus sinhus seninle aynı mı Batlarımız bu arada battan 4 gün sonraki ve 6 gün sonraki gebelik testleri

Eklentiler

• D5CCBF4E-86A8-4ABE-8AD7-9CBA21E43260.jpeg
    D5CCBF4E-86A8-4ABE-8AD7-9CBA21E43260.jpeg
    61,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 1610B45F-E157-4189-ABA4-EA426577271B.jpeg
    1610B45F-E157-4189-ABA4-EA426577271B.jpeg
    122,2 KB · Görüntüleme: 38

Güzel düşün güzel olsun. İnşallah miniğin seninledir. Bence de kan vermelisin :)

Slm. Bende oluyor ama henüz hamile olup olmadığım belli değil.

Benim de kızım 20 aylık. Aslında biz 2.cocuk düşünmüyorduk. Eğer bu ay zaten hamile değilsem bir daha dener miyim şansımı bilmem. 37 yaşındayım çünkü.
Canım ben de 37 yaşındayım,ilk çocuğun henüz 6 aylık,ikinci kez hamile kalacağımı hiç sanmiyorduk ama mucize oldu,ilk çocuğumuz yıllar sonra kendiliğinden gelmişti ,ikinci kez mucize olmaz dedik,korunmamistik, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum,hem çok mutluyum hem çok stresli,bebeğim daha emiyor çok kucuk, etrafıbda yok çok erken,yok bu bebekti daha kötü olmuş yorumları beni çok uzuyor, cumartesi Dr a gideceğim ,şuan 5+4 um ,süt konusunu ne yapmam gerek bilmiyorum,emzirmek zararlı mı?

X