- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Aynen öyle düşün işte canım. Güçlü bi bebek geliyo korkma hiçBenim icin bu bebek mucize oldu kendiliginden geldi o yuzden geldiyse gitmez diyorum icim rahatliyor o zaman
Sonuçta iyi ki baktırdın ve gördün canım darısı başıma ve başımızaAynen guvenmek cok onemli bu doktora gitmeseydim vajinal baktirmicaktim esime dedim ee baktirmicaksam vajinal kafamda endiseyle donucem o yuzden kendi doktoruma gidelim aradik rica ettik araya skistirdilarda gidebildm o yuzdn anliyrm seni
Sonuçta iyi ki baktırdın ve gördün canım darısı başıma ve başımızabende 32 yaşındayım
Insallahhhh hepimiz saglikla alalim isteyen herkes hamile kalsin saglikla kucagina alsn buarada senin yas kacAynen öyle düşün işte canım. Güçlü bi bebek geliyo korkma hiç
Hahaaa çok tatlısın30 yasustunu bi bakista anliyorum :))) kan cekio :))
O uzun kısmıda zevkle dinleyeceğiz inşallahYok sen küçüksün
Olur tabiki 2 yaş ne ki dimi
En büyük etken zaten kızıma kardeş fikri idi.
Bir diğer etken de var ama onu daha sonra yazacağım biraz uzun o kısım da
Canım hoşgeldin,ayrıca tüm sayfaları okuyup geldiğin içinde ayrca tebrik ederimMerhabalar; 87 sayfa okuduktan sonra yazmak istedim. Herkesi tebrik ederim öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim 1 haftalık bir sevinç yaşadım. Kanamam 31 Aralık’ta oldu ve düştü. Bu ay BAT 31 ocaktı ancak olmadı iki kez evde idrar testi yaptım pozitif çıktı fakat hastaneye gidip hcg baktırmak istemiyorum canım sıkılıyor strese gitmek istemiyorum. En erken ne zaman gitmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum
Amiin canım.Insallahhhh hepimiz saglikla alalim isteyen herkes hamile kalsin saglikla kucagina alsn buarada senin yas kac
Merhabalar; 87 sayfa okuduktan sonra yazmak istedim. Herkesi tebrik ederim öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim 1 haftalık bir sevinç yaşadım. Kanamam 31 Aralık’ta oldu ve düştü. Bu ay BAT 31 ocaktı ancak olmadı iki kez evde idrar testi yaptım pozitif çıktı fakat hastaneye gidip hcg baktırmak istemiyorum canım sıkılıyor strese gitmek istemiyorum. En erken ne zaman gitmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum
Hayırlısı olsun canım. Bat baya geçmiş, şu an bence senin kese rahat gözükür gibi geldi banaMerhabalar; 87 sayfa okuduktan sonra yazmak istedim. Herkesi tebrik ederim öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim 1 haftalık bir sevinç yaşadım. Kanamam 31 Aralık’ta oldu ve düştü. Bu ay BAT 31 ocaktı ancak olmadı iki kez evde idrar testi yaptım pozitif çıktı fakat hastaneye gidip hcg baktırmak istemiyorum canım sıkılıyor strese gitmek istemiyorum. En erken ne zaman gitmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum
Tabi ki bakarlar diye düşünüyorum çünkü bat tarihin geçti epeyce,kese karından gözükmüyor bazen şayet gözükmezse test yaparlarBlackkcat teşekkür ederim hcg takibi yapmadan direkt ultrasona girsem daha iyi hissedicem kendimi. Haftaya Salı gitsem acaba bakarlarmı yoksa yine hcg isterler mi
Merhabalar; 87 sayfa okuduktan sonra yazmak istedim. Herkesi tebrik ederim öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim 1 haftalık bir sevinç yaşadım. Kanamam 31 Aralık’ta oldu ve düştü. Bu ay BAT 31 ocaktı ancak olmadı iki kez evde idrar testi yaptım pozitif çıktı fakat hastaneye gidip hcg baktırmak istemiyorum canım sıkılıyor strese gitmek istemiyorum. En erken ne zaman gitmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum
Maşallah o kadar koyu ki çizgiler. Bir an önce git bencesinhus A AloeeVeraa önerileriniz için tskrler. Kimyasal gebelik sonrası hiç regl olmadan kaldım sanırım sinhus seninle aynı mı Batlarımız bu arada battan 4 gün sonraki ve 6 gün sonraki gebelik testleri
Canım ben de 37 yaşındayım,ilk çocuğun henüz 6 aylık,ikinci kez hamile kalacağımı hiç sanmiyorduk ama mucize oldu,ilk çocuğumuz yıllar sonra kendiliğinden gelmişti ,ikinci kez mucize olmaz dedik,korunmamistik, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum,hem çok mutluyum hem çok stresli,bebeğim daha emiyor çok kucuk, etrafıbda yok çok erken,yok bu bebekti daha kötü olmuş yorumları beni çok uzuyor, cumartesi Dr a gideceğim ,şuan 5+4 um ,süt konusunu ne yapmam gerek bilmiyorum,emzirmek zararlı mı?Slm. Bende oluyor ama henüz hamile olup olmadığım belli değil.
Benim de kızım 20 aylık. Aslında biz 2.cocuk düşünmüyorduk. Eğer bu ay zaten hamile değilsem bir daha dener miyim şansımı bilmem. 37 yaşındayım çünkü.