- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Ben dün kontrole gittim canım ama tabi bi şey görmedik görmeyi de beklemiyoduk :) sadece rahim kalınlaşmış falan işte. Bugünkü değerimi doktoruma attım pazartesi gel büyük ihtimalle görürüz keseyi dedi. Ben de pazartesi gidicem yani canım. Hayırlı sonuçlarla gelelim inşallahA AloeeVeraa amin canım teşekkür ederim. Sen randevu aldın mı muayene için. Benim de salı günü 308 çıktı. Pazartesi günü için randevu aldım hem bhcg bakılıp hem kese görünür bir ihtimal diye.
Oh çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. Değerimdeki artışı baz alırsak pazartesi 3 bini geçer canım. 4+4 erken biraz ama belki değere göre görünür. Vajinal ultrason da yaptırabilirim büyük ihtimalle, sonra strese girerim ben iyice :)
Arkadaşlar iyi akşamlar, ani hareketlerde kasığınıza kramp gibi ağrılar giriyor mu? Yoksa sadece ben mi yaşıyorum merak ettim, endişelneiyorum açıkcası...
A AloeeVeraa inşallah hepimizin için güzel geçer. Benim de 20 aylık bir kızım var. Kızıma hamileyken ilk haftalar görünmesi zor olmuştu doktor rahmimin ters olduğunu söylemişti hep vajinal ultrasonla bakmıştı. Yazışmaları okuyamadım ama içinizi rahat tutun stressiz sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Ama karından çok zor görünüyo zaten canım o yüzden sen stres yapma aman :) bi de değerle de çok ilgili olmayabiliyo sanırım, haftasıyla falan daha alakalı gibi geliyo banaYaa okudukca beni psikopat yapcaksiniz bende simdi dicem acaba anormalmiyim nie gorulmedi die benm tahminim 9 binlerdeydi goremedim cuma 1700 du en son sonra olcturmedim pazar 3500 varsaysak sali 7000 desek carsmba karindan gozukmedi anaaa basladim simdi niye gozukmedi demeye :)
İnşallah canıım
Canım saçmalamak değilde basit bi endişe diyelimSacmala 5+3 te dun gozukmedi karindan 4+6 cok erken ben guvendgm bi doktora gittigm icin vajinal baktirdm ilk gebeligimde prof a sormustum tehlikemi dgl hayir alakasi yok dedi oda bakmisti sen baktirmadin ondan sakin aklndan gecirme ben 5+3 gecirmedim de kotu bisey
Bu arada 37 yaş ve üstü anne adayları varsa bana yazin kızlar
Belki cesaret gelir.
İnş hamilesindir canım,ne var yaşında canım,kardeşim olsun çocuğunun ne güzel canımKızlar ben 33 yasimda evlendim
35 yaşımda hamile kaldım.
36 yaşımda da anne oldum.
Yaştan dolayı aslında 2.cocuk fikri bize uzak idi.
Eşim ile 2yas var aramızda.
Bazı etkenler neticesinde ilk kez deneme yaptık aslında o yüzden de hamile değilsem de üzülmeyeceğim. Ama hamileysem kesinlikle sevinirim herşeye rağmen
2017 haziran annelerinden 2019 Ekim annelerine geçiş yaptın sen artık, hayırlı uğurlu olsun 2.bebek. Allah in izniyle sağlıkla gelsin. Bakalım ben 4 yada 5 güne haber veririm burda miyim değil miyim diye@TuruncuHayal açıkçası biz de 2. çocuğu düşünüyorduk ama henüz değil :) benim için çok büyük bir sürpriz oldu.
Canım saçmalamak değilde basit bi endişe diyelim3613te karından gözükme ihtimali vardı diye endişeye kapıldım gözükmeyince,bir de ablamın 12 yıldır çocuğu olmuyor ya dış gebelik ya kalbi duruyor falan,ondanda etkilendim biraz,oğlumda keseyi erken görmüştük kalbide 6.hafta içinde dinlemiştik aynı beklentilere giriyor insan,vajinal baktırmadım çünkü o dr güvenemedim ama eve gelincede keşke baktırsamda dedim açıkçası şimdi kendi doktoruma gidicem hayırlısı artık o ne derse öyle olur
Ama karından çok zor görünüyo zaten canım o yüzden sen stres yapma aman :) bi de değerle de çok ilgili olmayabiliyo sanırım, haftasıyla falan daha alakalı gibi geliyo bana
35 sayilmazmi :))
İnş hamilesindir canım,ne var yaşında canım,kardeşim olsun çocuğunun ne güzel canım
İnşallah hamilesindir canım yaşında hiçbir şey yok, o kadar çok var ki artık 35 yaş üstü gebe kalan. Hamileymişsin gibi hissediyorum bakalım doğru çıkıcak mı :)Kızlar ben 33 yasimda evlendim
35 yaşımda hamile kaldım.
36 yaşımda da anne oldum.
Yaştan dolayı aslında 2.cocuk fikri bize uzak idi.
Eşim ile 2yas var aramızda.
Bazı etkenler neticesinde ilk kez deneme yaptık aslında o yüzden de hamile değilsem de üzülmeyeceğim. Ama hamileysem kesinlikle sevinirim herşeye rağmen
Yok sen küçüksün
Olur tabiki 2 yaş ne ki dimi
En büyük etken zaten kızıma kardeş fikri idi.
Bir diğer etken de var ama onu daha sonra yazacağım biraz uzun o kısım da
Evet :) senden de güzel haberler bekleriz2017 haziran annelerinden 2019 Ekim annelerine geçiş yaptın sen artık, hayırlı uğurlu olsun 2.bebek. Allah in izniyle sağlıkla gelsin. Bakalım ben 4 yada 5 güne haber veririm burda miyim değil miyim diye