- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
İnşallah canım ultrasonla görürsün az kaldı cumayaTeşekkür ederim canım :) cuma günü de keseyi görsem rahatlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ultrasonla görürsün az kaldı cumayaTeşekkür ederim canım :) cuma günü de keseyi görsem rahatlayacağım
Başka bebeğiniz var mıydıCanım merhaba doktora yarın mı gidiyorsun?
Biz de bugün cinsiyeti öğrendik erkek geliyor insallah
Tabiki canım keseyi görmeseydi geçmezdi günler bana iyiki baktırmışım amin canım sağlıcakla ilerler İnşallah senindeMaşallah canım bak iyi ki baktırmışsın vajinal, sonra insan daha çok strese giriyo. Kesenizi de görmüşsünüz hayırlı olsun, darısı başımıza canım
Canım belirtiler için erkendir büyük ihtimalle. Bende de kasık ağrısı ve bel ağrısı var sadece. Arada uyku basıyo o kadar. Mide bulantısı falan 6-7 hafta gibi başlıyo sanırım. İçin rahat olsunKizlar bende 4+4 gunluk hamileyim daha kese falam gormeye gitmedim ne zaman gidersem gorunur acaba bide bende hic belirti yok mide bulantısı falan sanki icimde hicbii yok normal mi sizce
Yoktu uzun zamandır beklediğimiz bir bebekti hayırlısı insallah sağlıkla gelsin de .Başka bebeğiniz var mıydı
Sarı akıntı bende dünden beri yoğun şekilde var canım. Hatta bugün doktora sordum hamilelikte çok normal sarı akıntılar dediSelam canım, sabahları bende de var hafif bulantı, evde dinlendiğim günlerde geçiyor hemen ama işe giderken zorluyor. Bir de sarı akıntı var, doktor progestan vermişti, sizde de var mı?
Sağlıkla doğsun canım. Allah size bağışlasınYoktu uzun zamandır beklediğimiz bir bebekti hayırlısı insallah sağlıkla gelsin de .
Çok teşekkürler canım ilk olunca galiba illa kafaya takacak merak edecek bişey buluyorumSarı akıntı bende dünden beri yoğun şekilde var canım. Hatta bugün doktora sordum hamilelikte çok normal sarı akıntılar dedi
Dualarım seninle canım, sen elinden geldiği kadar içini ferah tut, inşallah her şey hep güzel olacakCanım benim de bugün vajinal ultrasonla baktı rahimde minik bi oyuntu var büyük ihtimalle buraya yerleşmeye çalışıyo ama biz henüz göremeyiz kendisini çok küçük dedi. Bi de biraz sıvı var rahimde nadiren de olsa dış gebelik göstergesi olabiliyo ya da fazladan yumurtlamışsındır onların sıvısıdır dedi. Ben de şu yüreğim ağzımda bekliyorum. İnşallah yarın ki kan artışım normal olur ve her şey yolundadır. Dualarınızı bekliyorum
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin canım. Kasık ağrıları çok normal bence. Daha bugün doktoruma sordum ki biz daha yarın 4+0 olucaz, doktor çok normal ilk 3 ay bu kasık ağrıları arada gelip gidicek korkma dediSelam kızlar. Ben de 5 haftalık hamileyim. Kese görmek için cuma günü randevum var. Size sormak istediğim bişey var 5. Haftam bitti ama arada bir de olsa kasık ağrılarım devam ediyor. normal midir bu? Tüp bebekle hamile kaldım çok tedirginim
İnşallah bebişin gelmiştir canımKızlar inşallah bende ekim 2019 annesi olurum 15 şubat test tarihim ama ben zor dayanıyorum 12 şubatta kan vercem inşallah hamileyimdir gebelik takvimini meraktan yaptım hergün okuyorum çok hoşuma gidiyor
Aa kuzum ya maşallah oğluşumuza :) doktora bugün gittim canım, haliyle bi şey göremedik bu değerle. Doktor rahimde küçük bi oyuntu fark etti, burası yerleşme yeri büyük ihtimalle ama kendisini göremiyoruz daha çok küçük dedi. Bi de biraz sıvı varmış rahimde bu nadiren dış gebelik göstergesi olabiliyo dedi. Yarın ki kan değerim artışım çok önemli, dualarını eksik etme benden canımCanım merhaba doktora yarın mı gidiyorsun?
Biz de bugün cinsiyeti öğrendik erkek geliyor insallah
Amiin canım inşallahTabiki canım keseyi görmeseydi geçmezdi günler bana iyiki baktırmışım amin canım sağlıcakla ilerler İnşallah seninde
Ben de öyle canım ya çok düşünmiyim diyorum illa bi şeyler buluyorum :)Çok teşekkürler canım ilk olunca galiba illa kafaya takacak merak edecek bişey buluyorum
Allah razı olsun canım benim. İçimi ferah tutuyorum her şeyin iyi olucağına inanıyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunDualarım seninle canım, sen elinden geldiği kadar içini ferah tut, inşallah her şey hep güzel olacak
Amin canım inşallahİnşallah bebişin gelmiştir canım
Hadi hayırlısı canım. Pazartesiye değerin kesenin görüncek kıvamına gelir zaten maşallahCanımlar bende bugün kan verdim 731 4+5 olck pzt keseyi görmeye gidicem inş. Bugün güzel haber dolmuş buralar hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla inş...
Oyle mi sagol canim.benim ya biz tup bebek yaptik biraz zor bi surecti o yuzden hep bi aksilik olacak saniyorum hala inanamiyorumCanım belirtiler için erkendir büyük ihtimalle. Bende de kasık ağrısı ve bel ağrısı var sadece. Arada uyku basıyo o kadar. Mide bulantısı falan 6-7 hafta gibi başlıyo sanırım. İçin rahat olsun