- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
Hayırlı olsun canım seninde rabbim kucağına almayı nasip etsinInşaallah sağlıkla kucağımiza alırsınız. Benim de iki gün önce 69 cikmisti az ince kan verdim tekrar bekkiyorum sonucunu. Benim kese gormek icin 10 gun beklemem gerekiyor heralde
Bende istemedim başta çünkü kanama oluyormuş sonrasında ama dış gebelik olabilir diyince korktum açıkçası seninde bi kaç güne belli olur canımCanım keseyi görmüşsün gözünaydın,benimde 3613 te gözükmedi vajinal istememiştim o zaman,inş normal gözükür benimkide
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım evet ilk bebeğim olacak İnşallah haklısın acemilik diyim ben ufak bişeyde stres yapıyoruz umarım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırızGozun aydin sekerim. O buyur gider hic merak etme. Sen kendini ne kadar ferah tutarsan bebis de o kadar saglikli ve guclu olur. Saglikla kollarına alirsin insallah.
Ilk bebegin mi?
Ah bilmez miyim sekerim. Ilk gebeliğimde 22. Haftaya kadar bulanti yasadim ve bir gun bi anda bicak gibi kesildi bulantim. O gun aglaya ağlaya çöpleri, tuvaletleri koklamistim midem bulansin da kusayim diye. Midem bulanmayincada bebege bisi oldu diye kostur kostur doktora gittim. Halbuki karnimda kipir kipirdi.İyi dileklerin için teşekkür ederim canım evet ilk bebeğim olacak İnşallah haklısın acemilik diyim ben ufak bişeyde stres yapıyoruz umarım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
Insallah tesekur ederimEvet erken dönemde keseyi görmek için alttan bakıyorlar ama cumartesi sizin karın ultrasondann görünür Allah'ın izniyle
Arada bana da oluyor. Ben kızımı kucağıma alıyorum ona bağlıyorum. Birde önceki kontrolde solda kanama alanı var demişti doktor. Vücut kendisi yokedecek onu ama agrı yapar demişti. Gerçekten de sol tarafım çok agrıyordu meğer ondanmış. Bir hafta içinde baya azaldı agrılarım ama. İstersen kontrolde sor. Bende yarın gideceğim 3 de. Heyecan yaptım :) inş kalbini duyarım.Selam kızlar. Ben de 5 haftalık hamileyim. Kese görmek için cuma günü randevum var. Size sormak istediğim bişey var 5. Haftam bitti ama arada bir de olsa kasık ağrılarım devam ediyor. normal midir bu? Tüp bebekle hamile kaldım çok tedirginim
Allah gönlüne göre versinKızlar inşallah bende ekim 2019 annesi olurum 15 şubat test tarihim ama ben zor dayanıyorum 12 şubatta kan vercem inşallah hamileyimdirgebelik takvimini meraktan yaptım hergün okuyorum çok hoşuma gidiyor
Yaa kıyamam biliyomusun bende diyorum bebeğim sağlıklı olsunda ben çekmeye razıyım o mide bulantısı falan hiç umrumda değil :))) düşün vajinal ultrasona asla baktırmam diyordum hamilelikten önce tedavi için bakıyorlar dile tedaviyi bile gitmedim ama bugun izin verdim baktılarAh bilmez miyim sekerim. Ilk gebeliğimde 22. Haftaya kadar bulanti yasadim ve bir gun bi anda bicak gibi kesildi bulantim. O gun aglaya ağlaya çöpleri, tuvaletleri koklamistim midem bulansin da kusayim diye. Midem bulanmayincada bebege bisi oldu diye kostur kostur doktora gittim. Halbuki karnimda kipir kipirdi.ama iste insan ne kadar korkuyor ki dusunemiyor hic boyle seyleri.
Bendede var canım içini ferah tut bugun kontrolden geldim bişey yok herşey yolunda dedi doktorSelam kızlar. Ben de 5 haftalık hamileyim. Kese görmek için cuma günü randevum var. Size sormak istediğim bişey var 5. Haftam bitti ama arada bir de olsa kasık ağrılarım devam ediyor. normal midir bu? Tüp bebekle hamile kaldım çok tedirginim
Anladım canım onu da duydum gayet iyiFolidoce kullanıyorum. İyot yok cnm içinde.
Teşekkür ederim canım :) cuma günü de keseyi görsem rahatlayacağımBendede var canım içini ferah tut bugun kontrolden geldim bişey yok herşey yolunda dedi doktor
Maşallah canım bak iyi ki baktırmışsın vajinal, sonra insan daha çok strese giriyo. Kesenizi de görmüşsünüz hayırlı olsun, darısı başımıza canımCanım doktordan gelip hemen uyumuşum yeni uyandım :) gittim değerim 3000 çıktı doktor gözükmesi lazım bu değere dedi ve dış gebelik olabilir o yuzden vajinal ultrasona bakmam lazım dedi kabul ettim korktum çünkü keseyi gördük çok şükür 4 mm miş ve gebelik haftası olarakta 5+4 güg çıktı çok şükür herşey yolunda
Bendede var canım içini ferah tut bugun kontrolden geldim bişey yok herşey yolunda dedi doktor[/QUOTE
Hayirli olsn sende keseyi gormussun
Cuma muhtemelen karindan gozukmez bekleyebilirsen haftaya gitTeşekkür ederim canım :) cuma günü de keseyi görsem rahatlayacağım
Amin canım allah razı olsunAllah gönlüne göre versin
İnşallah herşey yolunda gider keseyi görürsünTeşekkür ederim canım :) cuma günü de keseyi görsem rahatlayacağım
Canım merhaba doktora yarın mı gidiyorsun?Maşallah canım bak iyi ki baktırmışsın vajinal, sonra insan daha çok strese giriyo. Kesenizi de görmüşsünüz hayırlı olsun, darısı başımıza canım
Canım benim de bugün vajinal ultrasonla baktı rahimde minik bi oyuntu var büyük ihtimalle buraya yerleşmeye çalışıyo ama biz henüz göremeyiz kendisini çok küçük dedi. Bi de biraz sıvı var rahimde nadiren de olsa dış gebelik göstergesi olabiliyo ya da fazladan yumurtlamışsındır onların sıvısıdır dedi. Ben de şu yüreğim ağzımda bekliyorum. İnşallah yarın ki kan artışım normal olur ve her şey yolundadır. Dualarınızı bekliyorumCanımm ya anlıyorum seni inan bendi öyle sabırsızım çok şükür vajinal ultrosonla baktı keseyi gördük ama dokor başta korkuttu dış gebelik falan olabilir diyince açıkcası dizlerimin bağı çözüldü rabbim kimseye yaşatmasın bu duyguyu