2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım keseyi görmüşsün gözünaydın,benimde 3613 te gözükmedi vajinal istememiştim o zaman,inş normal gözükür benimkide
Bende istemedim başta çünkü kanama oluyormuş sonrasında ama dış gebelik olabilir diyince korktum açıkçası seninde bi kaç güne belli olur canım

Gozun aydin sekerim. O buyur gider hic merak etme. Sen kendini ne kadar ferah tutarsan bebis de o kadar saglikli ve guclu olur. Saglikla kollarına alirsin insallah.

Ilk bebegin mi?
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım evet ilk bebeğim olacak İnşallah haklısın acemilik diyim ben ufak bişeyde stres yapıyoruz umarım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım evet ilk bebeğim olacak İnşallah haklısın acemilik diyim ben ufak bişeyde stres yapıyoruz umarım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
Ah bilmez miyim sekerim. Ilk gebeliğimde 22. Haftaya kadar bulanti yasadim ve bir gun bi anda bicak gibi kesildi bulantim. O gun aglaya ağlaya çöpleri, tuvaletleri koklamistim midem bulansin da kusayim diye. Midem bulanmayincada bebege bisi oldu diye kostur kostur doktora gittim. Halbuki karnimda kipir kipirdi. ama iste insan ne kadar korkuyor ki dusunemiyor hic boyle seyleri.

Sarjim bitti hemen yazamadim karinda ultrasonda gorulmedi doktor kahveakintin oldugu icin vajinal bakmaliyim kanama varsa onlemi almak icin dedi bakti kese gozuktu bebek gozukmedi 5+3 um bu arada dedi bebek icin erken zaten kese haftaya gore uyumlu 18 subata cagirdi kalp atisi icin
kimyasal asilama ve dunku akinti renginden dolayi progestana basladi ne olur ne olmaz dedi
Simdilik haberler bu kadar

Arada bana da oluyor. Ben kızımı kucağıma alıyorum ona bağlıyorum. Birde önceki kontrolde solda kanama alanı var demişti doktor. Vücut kendisi yokedecek onu ama agrı yapar demişti. Gerçekten de sol tarafım çok agrıyordu meğer ondanmış. Bir hafta içinde baya azaldı agrılarım ama. İstersen kontrolde sor. Bende yarın gideceğim 3 de. Heyecan yaptım :) inş kalbini duyarım.

Yaa kıyamam biliyomusun bende diyorum bebeğim sağlıklı olsunda ben çekmeye razıyım o mide bulantısı falan hiç umrumda değil :))) düşün vajinal ultrasona asla baktırmam diyordum hamilelikten önce tedavi için bakıyorlar dile tedaviyi bile gitmedim ama bugun izin verdim baktılar

Bendede var canım içini ferah tut bugun kontrolden geldim bişey yok herşey yolunda dedi doktor

Maşallah canım bak iyi ki baktırmışsın vajinal, sonra insan daha çok strese giriyo. Kesenizi de görmüşsünüz hayırlı olsun, darısı başımıza canım

Maşallah canım bak iyi ki baktırmışsın vajinal, sonra insan daha çok strese giriyo. Kesenizi de görmüşsünüz hayırlı olsun, darısı başımıza canım
Canım merhaba doktora yarın mı gidiyorsun?
Biz de bugün cinsiyeti öğrendik erkek geliyor insallah

Canım benim de bugün vajinal ultrasonla baktı rahimde minik bi oyuntu var büyük ihtimalle buraya yerleşmeye çalışıyo ama biz henüz göremeyiz kendisini çok küçük dedi. Bi de biraz sıvı var rahimde nadiren de olsa dış gebelik göstergesi olabiliyo ya da fazladan yumurtlamışsındır onların sıvısıdır dedi. Ben de şu yüreğim ağzımda bekliyorum. İnşallah yarın ki kan artışım normal olur ve her şey yolundadır. Dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…