Bebekler için olan var. Altı aydan itibaren kullanılıyor. Ondan iki kutu bitti bizim yaaViks i hiç düşünmedik. Normal viks mi yoksa bebekler için de var ondan mı başka türü var mı bilmiyorum
Öksürük balgam dan dolayı ise balgami kurutmadan öksürük kesiliyor. Buda iyi değil tabi. Ya balgam kurutulması lazım. Yada incelip atması lazım .Ben de ballı limonlu yapıyorum baya soğuğa yakın ılık olunca ancak içiyor. Benden de kaybaklaniyo biraz ben her şeyi soğuk yedirdim.
Niye acaba bilmiyodum yaa
Kizim gecen ay bogaz enfeksiyonu oldu. Agzinin ici de yara oldu haliyle. Ne yemek yiyor ne su iciyor ne de meme emiyordu. Udi hindi yagi verdim 1 cay kasigi sabaha karsi su icmeye basladi. Dogal antibiyotik. Korona olunca da icmistim. Hemen fayda ediyor.Oğlum akşam biraz ağırlaştı çevremizde hiç bir hastanede çocuk acil yoktu diye goturmedim. Balgamlı şiddetli öksürük ve burun akıntısı. Öksürükten uyuyamiyor. Pedidus verdim biraz rahatladı uyudu ama kesinlikle uyanacak. O kadar yorgunum ki. Fikri önerisi olan varsa alırım
Balgam varsa oksurup onu atmasını istiyorlar. Öksürük şurubu öksürüğü kesiyor sorunu cozmuyormusBen de ballı limonlu yapıyorum baya soğuğa yakın ılık olunca ancak içiyor. Benden de kaybaklaniyo biraz ben her şeyi soğuk yedirdim.
Niye acaba bilmiyodum yaa
Bizede doğal öksürük balgam surupu vermisdi çok iyi geldi istersen alabilirsiniz bisolnatur bitkisel öksürük surupuGittik antibiyotik verdi öksürük şurubu vs vermedi ben kendim aldım lazım olursa veririm diye teşekkür ederim bol bol su iciriyoru
Canım çocuk geçmiş olsun, ben internette görüp kendimize de uyguladığım sarımsakları iyice püre yap ez saf zeytinyağı ile karıştır. Dolapta 2 saat beklet gece uykusunda ayak altlarına sür ve çorap giydir, öyle uyusun. Hem doğal hemde faydasını gördüm. Dolapta kalanı bekleyebilir krem gibi oluyor sonrasında zaten . Balgamli öksürük için ayrıca yikanmamis koyun yünunü göğsüne koyduklarını okumuştum. Çok iyi geliyormuş. #koyunyunu gibi aratirsan instagramda bulursun belki. İnsan gecmeyince her yolu deniyorOğlum akşam biraz ağırlaştı çevremizde hiç bir hastanede çocuk acil yoktu diye goturmedim. Balgamlı şiddetli öksürük ve burun akıntısı. Öksürükten uyuyamiyor. Pedidus verdim biraz rahatladı uyudu ama kesinlikle uyanacak. O kadar yorgunum ki. Fikri önerisi olan varsa alırım
Bizede doğal öksürük balgam surupu vermisdi çok iyi geldi istersen alabilirsiniz bisolnatur bitkisel öksürük surupu
Canım nasıl oldu bebeğinGittik antibiyotik verdi öksürük şurubu vs vermedi ben kendim aldım lazım olursa veririm diye teşekkür ederim bol bol su iciriyoru
Umko diye bitkisel bağışıklık kuvvetlendiren bir damla verdi. Oğlumun bağışıklığı gerçekten çok kuvvetli normalde de Allah a şükür ama hem hamilelik oncesi hem hamileyken hem de sonrasında beslenmeme çok dikkat etmiştim gerçi dedesine çekmiş dedesi kolay kolay hasta olmaz ,herkesi yatağa düşüren hastalıklar onda hafif belirtiyle geçer. Biz hep dedesine çekti atlatır derken günbegün agutlasinca baya korktuk. Şuan balgamlı öksürük var ama burun tıkanıklığı da var. Sumugu zamk gibi zor çıkıyor. Sürekli burnunu açıyorum. Onun dışında artık gece gündüz uykuları normallesti şükür. Burnu açılsa rahatlicam öksürük bir hafta daha devam eder sanırım. Umko damla bize iyi geldiCanım nasıl oldu bebeğin
Umce damla genelde hasta olmaya yakın kullanılır ki çabuk atlasin diye bitkisel damla bagislik güçlendirir öksürük sürer biraz bol bol su verin gemiş olsunUmko diye bitkisel bağışıklık kuvvetlendiren bir damla verdi. Oğlumun bağışıklığı gerçekten çok kuvvetli normalde de Allah a şükür ama hem hamilelik oncesi hem hamileyken hem de sonrasında beslenmeme çok dikkat etmiştim gerçi dedesine çekmiş dedesi kolay kolay hasta olmaz ,herkesi yatağa düşüren hastalıklar onda hafif belirtiyle geçer. Biz hep dedesine çekti atlatır derken günbegün agutlasinca baya korktuk. Şuan balgamlı öksürük var ama burun tıkanıklığı da var. Sumugu zamk gibi zor çıkıyor. Sürekli burnunu açıyorum. Onun dışında artık gece gündüz uykuları normallesti şükür. Burnu açılsa rahatlicam öksürük bir hafta daha devam eder sanırım. Umko damla bize iyi geldi
Teşekkür ederimUmce damla genelde hasta olmaya yakın kullanılır ki çabuk atlasin diye bitkisel damla bagislik güçlendirir öksürük sürer biraz bol bol su verin gemiş olsun
Umca dan bahsediyorsun sanırım. Soğuk algınlığı belirtileri olduğunda bı hafta kullan diyerek vermişti doktor. Yetişkinler bile kullanabilir. Burnu açılmadan öksürük geçmez canım. Sıcak suyla banyo yaptır. Banyoda sumkurmeye çalışın. Sonra tekrar burun temizliği yapın. Ihlamur içerse ıhlamur balgamı inceltir. Kolay atar. Geçmiş olsun cnm. Bizimkiler de hep hasta. Küçüğün her gece burnunu temizleyip uyutuyorum. Çocuk odasında gece petek açmıyorum. Açarsam hemen burnu tıkanıyor. Uyku tulumu giydirip serin odada uyutuyorum. Gündüz petek yanıyor tabi. Uyucaklari zaman kapatıyorum. İyi giydirip uyutuyorum. Böyle daha iyi uyuyor. Büyük çok öksürük olunca makina ile hava veriyorum. Buyukte balgam yok. Alerjik öksürük . Üşütme eklenince hiç uyutmuyor. Burnu akinca tikaninca hemen göğse sırta ayak altına vicks sürüyorum uyurken. Sürekli doktora gitmekten sıkıldım artk. Ev ecza deposu na dündü.Umko diye bitkisel bağışıklık kuvvetlendiren bir damla verdi. Oğlumun bağışıklığı gerçekten çok kuvvetli normalde de Allah a şükür ama hem hamilelik oncesi hem hamileyken hem de sonrasında beslenmeme çok dikkat etmiştim gerçi dedesine çekmiş dedesi kolay kolay hasta olmaz ,herkesi yatağa düşüren hastalıklar onda hafif belirtiyle geçer. Biz hep dedesine çekti atlatır derken günbegün agutlasinca baya korktuk. Şuan balgamlı öksürük var ama burun tıkanıklığı da var. Sumugu zamk gibi zor çıkıyor. Sürekli burnunu açıyorum. Onun dışında artık gece gündüz uykuları normallesti şükür. Burnu açılsa rahatlicam öksürük bir hafta daha devam eder sanırım. Umko damla bize iyi geldi
Beninkilerinde 1 aydır öksürüğü geçmedi. Gece ayağının altına sarımsak yağı sürüyor um ikisininde öksürmuyorlar sabaha kadarUmca dan bahsediyorsun sanırım. Soğuk algınlığı belirtileri olduğunda bı hafta kullan diyerek vermişti doktor. Yetişkinler bile kullanabilir. Burnu açılmadan öksürük geçmez canım. Sıcak suyla banyo yaptır. Banyoda sumkurmeye çalışın. Sonra tekrar burun temizliği yapın. Ihlamur içerse ıhlamur balgamı inceltir. Kolay atar. Geçmiş olsun cnm. Bizimkiler de hep hasta. Küçüğün her gece burnunu temizleyip uyutuyorum. Çocuk odasında gece petek açmıyorum. Açarsam hemen burnu tıkanıyor. Uyku tulumu giydirip serin odada uyutuyorum. Gündüz petek yanıyor tabi. Uyucaklari zaman kapatıyorum. İyi giydirip uyutuyorum. Böyle daha iyi uyuyor. Büyük çok öksürük olunca makina ile hava veriyorum. Buyukte balgam yok. Alerjik öksürük . Üşütme eklenince hiç uyutmuyor. Burnu akinca tikaninca hemen göğse sırta ayak altına vicks sürüyorum uyurken. Sürekli doktora gitmekten sıkıldım artk. Ev ecza deposu na dündü.
Bende denicem bunuBeninkilerinde 1 aydır öksürüğü geçmedi. Gece ayağının altına sarımsak yağı sürüyor um ikisininde öksürmuyorlar sabaha kadar
Başta bana da saçma.gelmisti . Deneyim ne kaybederim dedim. Hatta evde zeytin yağı kalmayınca arifoglunun sarımsak yağı vardı onu sürdüm. Gece rahat uyudular. Tavsiye ederimBende denicem bunu
Oğlunda gece öksürüğü kesildi gündüz öksürüyo sadece ama iyi gelir diye kullanayım dedimBaşta bana da saçma.gelmisti . Deneyim ne kaybederim dedim. Hatta evde zeytin yağı kalmayınca arifoglunun sarımsak yağı vardı onu sürdüm. Gece rahat uyudular. Tavsiye ederim
Ya bende denicem hep öyle ertele dim. Çok inanamadim ngalibaBeninkilerinde 1 aydır öksürüğü geçmedi. Gece ayağının altına sarımsak yağı sürüyor um ikisininde öksürmuyorlar sabaha kadar
Çok geçmiş olsun . Yükselip düşmesi değişikmiş. Duş aldirsan iyi olur aslındaKızla oğlumun ateşi dünden beri bir yükselip bir düşüyor.
Ateşi yükselince gözleri sulanıyor kızarıyor kendini atıyor koltuğa halsiz yatıyor az sonra ateşi düşüyor kalkıp oynuyor gülüyor koşuyor neşeli.
Üstünde sadece badi var evin sıcaklığı stabil.
Ateş düşürücü vermiyorum. Duş aldırmıyorum. Aşı olmadı. Öksürmesi hapşırması burun akıntısı yok.
Niye böyle oluyor acaba
Hastalancak büyük ihtimal cnm vucud savaşıyorKızla oğlumun ateşi dünden beri bir yükselip bir düşüyor.
Ateşi yükselince gözleri sulanıyor kızarıyor kendini atıyor koltuğa halsiz yatıyor az sonra ateşi düşüyor kalkıp oynuyor gülüyor koşuyor neşeli.
Üstünde sadece badi var evin sıcaklığı stabil.
Ateş düşürücü vermiyorum. Duş aldırmıyorum. Aşı olmadı. Öksürmesi hapşırması burun akıntısı yok.
Niye böyle oluyor acaba