- 2 Ekim 2022
- 1.991
- 2.694
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #35.201
Yok daha kullanmadik cnm persembe gunu cocuk doktoruna goturcez o verir kesinAynen canim gaz damlasi kullaniyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha kullanmadik cnm persembe gunu cocuk doktoruna goturcez o verir kesinAynen canim gaz damlasi kullaniyor musun?
Ben kullaniyorum canim ama hic fayda etmiyorYok daha kullanmadik cnm persembe gunu cocuk doktoruna goturcez o verir kesin
Doktoruna soyle degistirsin cnm belki başka verirse işe yararBen kullaniyorum canim ama hic fayda etmiyor
Ben popo tarafi kisa olmaya baslayinca degistirdik numarayiBu bebe her mıçtıgında önden taşıyor genel olarak snbdjsndjd son ikidir öyle yani acaba bez numarasini mi büyütmek lazımbüyütmek gerektiğine nasıl karar vericez
3 bibtane belediyenin verdiği var bibkere denedim onda da yandan direkt olduğu yerde kaçırınca dedim ki 3 için erken ama sanki bu 2 de suyu çıktı ndbfisjd farklı marka gerçi ama bendekinin 3 numarasini alcam galiba belediyeninkini hem begenmedim hem de büyük sanırım kalıbıBen popo tarafi kisa olmaya baslayinca degistirdik numarayi![]()
Ayy benım bebede ya uyuyor ya aglıyor ortası yok bebegımı sevemedım daha ınanırmısın normaldır umarım boyle olmasıInsallah ataktır yoksa buyudukce daha fena oluyor bu cocukherseye agliyor bide sanki gun gectikce sesi daha gür çıkıyor tipine bakmadan evi inletiyor
![]()
Yok canım yakmaz pamuga sür koyJdndhdjd bizim de 3 gündür yeninhuy edindi veya olayı anlamaya başladı bilmiyorum. Memedeyken geri çekiliyor ikiniyosa pırt onunla uğraşıp gerri meme alıyor genelde ben de o arada gaz birikmesin diye gazini çıkarıp geri memeye alıyorum genelde rutin buydu. Ne zaman memeden cevirip elimr alacak olsam anladığı için aglamaya başlıyor çok fena
Bende de kanadı ama baktım bintarafi daha pembe yani o taraf kanamis belli yara vsr ya kantoron kesin yakmaz dimi bu sefer surucem çünkü snbdjd ay akşama göre daha iyiyim çok kötüydüm doguracakmis gibi ıkınma hissi vardı resmen((( valla kalmadi hal falan dolunay marsa girmiş venüs bana ndnxnddnd
Bazi bebeler cideen hiç uyumuyor ama büyür bir şekilde onun syresime de girdiysen bebise de yansıyor iyice uyumayabilir yani bilmiyorum tabi amaen baştan beri mi böyle bu aralar mi. Bu aralar ise atak haftalari oluyor işte adaptasyon süreci
Ataktir ben öyle düşünmek istiyorum![]()
Yok canım yakmaz pamuga sür koyne durumlara dustuk valla ben 4 gundur banyo bıle yapamadım sureklı aglıyo benım bebe ya
![]()
Şubat analarini okumuştum eğer eski sistemse yani hepatitb ise çok bir etkisi olmuyormuş ama yeni sistemse karma ile birlesiyor yani yine hepatitb ile ilgili değil ama diğer aşılar huzursuz edip ateş yapabilir bilemedim. Biz yeni aşıyı bekliyoruzKızlar aşıya götürcem 1.30 da bebısı yapmam gereken bısey varmı daha rahat gecmesı ıcın
Evet canim yarin soyleyecegimDoktoruna soyle degistirsin cnm belki başka verirse işe yarar
Ya sacimi kestirmeye boyatmaya gidicem gidemiyorum ki cok kotu gercekten ne zaman geccekbazen böyle oluyo bizim de atak haftasi diyorum başka yorumum yok valla
Şubat analarini okumuştum eğer eski sistemse yani hepatitb ise çok bir etkisi olmuyormuş ama yeni sistemse karma ile birlesiyor yani yine hepatitb ile ilgili değil ama diğer aşılar huzursuz edip ateş yapabilir bilemedim. Biz yeni aşıyı bekliyoruz![]()
Ah amin canımAyy Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahne zor günler atlattık hep birlikte
güzel günleri de birlikte yaşayacağız inşallah
Canım öncelikle senin bileceğin bir iş ama genelde memeden 2 yaş civarlarında kesiyorlar, artık faydası olur mu olmaz mı bilemem.. ama zaten o mamayla da olsa alması gerekeni almıştır, kendine vicdan yapıp yorma boşuna.. onun kısmeti de o kadarmış..
Aynısı aynısıben normalde uykuya geçeceği zaman yarım kundak yapıp refleksleri engelliyorum, İki gündür çocuğumu resmen tanıyamıyorum, içinden canavar çıktı resmen.. ellerini de sürekli serbest istiyor ve kafasına gözüne vuruyor öfkesinden bu dellendiği zamanlarda
ne zaman geçecek bu atak halleri yaa
![]()
Evet ya benim ki de öyle. Uyanıkken konuşuyorum, dışarıyı izlemesini sağlıyorum bir de tummy time yapıyoruzKızlar size bir şey soracağımbebelerle nasıl vakit geçiriyorsunuz, bizimki hep uyuma meme gaz çıkarma sonra tekrar uyku şeklinde… uyanık kaldığı süre çok az.. henüz etrafı keşfedemeyecek kadar küçük, yine hemen uyku istiyor
gerçi uyuyunca da saatlerce uyumuyor, 10-15-20 dk kestirip uyanıyor..
Çok sevdi ya küçülmeye başladı bakalım napıcazJunoyu kullanabildiniz mi kizlar ya? Benimki hic sevemedi , yatirdigim an agliyor
Ben doktoruma söyledim öylelikle anestezi altındayken sonda takıldı.Sezaryen olanlara sorularım varrr
-doğumda anesteziden sonra mı sonda takılıyor ?
-bandaj ne zamana çıkıyor sürekli pansuman istiyor mu?
- ortalama ne kadar süre sonra bacaklar hissedilmeye başlıyor
- kaç gün sonra duşa izin veriliyor
- korse kullanmak için ne kadar beklenmeli ?
Cevaplarsanız çooook sevinirimm
Aa pansuman mı bana yaptırtmadılar hiç1. Anesteziden önce sonda takılıyor ben anestezi altında takılsın çok istemiştim ama nedense asla kabul edilmedi ameliyathaneye gitmeden odada takıldı, çok çok ağrılı bir işlem değil korkma.
2. Ben genel anestezi oldum kendime geldiğim an bütün vücudumu hissedebiliyordum herhangi bir uyuşma olmadı
3. Hastaneden çıktığım gün doktorum duşa girebilirsin dedi yani 2 gün sonra ama su geçirmez bant takmak şartı ile( su geçirmez bant su geçirdi)
4. Hastaneden çıkınca bandaj çıkıyor 1 hafta gazlı bez ve betadinle pansuman yapıyorsun, sonrasında doğal yağlar ile nemlendirme işlemi yapıyorsun
5. Ben 2 hafta sonra yavaş yavaş başladım ama kendi durumuna göre anlarsın zaten kullanıp kullanmaman gerektiğini.
Benim de pansuman hiç yoktuBenim doktorum slikonlu bir sey puskurttu ben bur daha hic pansuman yaptirmadim dusumu da aldim cok rahat sorun olmadi
Önce anestezi sonra sonda.Sezaryen olanlara sorularım varrr
-doğumda anesteziden sonra mı sonda takılıyor ?
-bandaj ne zamana çıkıyor sürekli pansuman istiyor mu?
- ortalama ne kadar süre sonra bacaklar hissedilmeye başlıyor
- kaç gün sonra duşa izin veriliyor
- korse kullanmak için ne kadar beklenmeli ?
Cevaplarsanız çooook sevinirimm
Maşallah kuzuya bizede nemlendirin dedi isilikler için biz aşıyı eski sistemden olduk gitti ellerinde aşı varmış doktorda hiç bir şey demedi bende sormadım tekrar kız mesajı yazmışım atamamışım benim kız hiç durmadı ya zilli üstümden geçti yineHer şey güzel zaten göz ve kalça da sorun yok demişlerdi. Yüzündeki konak gibi olan kabarmaya bir losyon yazdı yüzüne de sürebilirsiniz masaj şeklinde vücuduna da aynı şekilde dedi emin değilim arastiricam önce neymiş neye kullaniliyor vs diye özel ilaç zaten receteli değil yaniYeni aşı sistemini bekleyebilirsiniz sorun yok dedi o konuda da zaten bundan sonraki tüm bebeler o sistemle gidecekmiş tek fark enjektör sayısı azalmış oluyor falan dedi. Özel aşılar için de 2.5 ay sonra gelin isterseniz kontrole o zaman açıklarım size dedi aşı odası yapılırsa o zamana kadar burda da vurulabilir dedi duruma göre
bu kadar snbxjsndjdk dedim büyük tuvaletini de bu şekilde 2-3 günde bir böyle yapıyor. O da normal zaten az da yapmıyor güzel dedi jdbdjdjd gündüz arkadaşa uğradık biz oturduk balkonda o da uyudu 3 er saat sakindi ama eve geldik içindeki canavar çıktı ortaya dndnjdnd duşa da koyduk bana misin demedi yolda yoruldu sanırım uykuya gecişte zorlandı biraz memeleri sömürdu yıne uyuyamadi en son emzikle kucağımda öyle mayistirdim emziği atınca biraz daha bekleyip yatirdim uyur umarım
![]()
Ayyy benim de öyle çok kötü oldum ağlayarak yapıyorum normal bile olsa ilk hamileliğimde doğumumda böyle değildi benimdeAfedersiniz detaylar için Çok kötü bir kabızlık yaşadım ama sadece ilk çıkış açısından yani bu niyedir bilmiyorumve doğumdan sonra makat hiç eskisi gibi görünmüyor
dudak buzmussun gibi şiş bunlar basur mu onu bile bilmiyorum hic yaşamadım
aşırı kötü görünüyor, ufak bi şişlik de değil zaten
geçici mi bu nolur geçici falan diyin ameliyatliksa oturuo ağlarım
gerçekten az önce doğurmayi bile tercih ederdim help