Kızlar selam nasılsınız? bebişleriniz nasıl ? Buraya uğramayalı pek bir zaman olmuş yine.
Tuvalet eğitimine başladınız mı ? Merak ediyorum. Biz 2 gündür bezsiziz artık alıştırma külodumuzla her yere işedikFisher priceın konuşan tuvaletini aldık oturuyor ama hiç içine tutturamadık. Bu iş nasıl olucak kafamda deli sorular
Siz neler yaptınız tercübeli anneler cevsplarınızı bekliyorum
Bende acelemi ettim diyorum henüz kafasında oturmadı ama öğrensin istiyorum bir kere çıktık yola tekrar bağlamak gururuma yedirememBiz daha başlamadıksımdılık sadece lazımlıgı bılıo.. Arada onu oturtup çişini kakanı yap dıyorum muzıpçe ıkınıyo 2.5 yasından snra denemeyi dusunuyorum ben
Selamlar, biz de gündüzleri tam anlamıyla bıraktık, en ufak ışık görüyosan hiç zorlamadan nazik nazik ve çişlerle barışık olarak bence devam et:) yirmi dakikada bir teklif ede ede zor geçen bir ay sonrası alıştı. Saldığı yerde onun da rline bez verip temizlettim, ara ara şu an çamaşırına minik kaçırsa da devamını mutlaka tutuyor. Gece de aslında çoğu gün kuru kalkıyor ama sanırım ben hazır değilim daha:)Bende acelemi ettim diyorum henüz kafasında oturmadı ama öğrensin istiyorum bir kere çıktık yola tekrar bağlamak gururuma yediremem
Selam içime umut ışığı oldu yazdıklarınızla bizde umuyorum yakında çözeriz yapınca söylüyor 2. GünümüzSelamlar, biz de gündüzleri tam anlamıyla bıraktık, en ufak ışık görüyosan hiç zorlamadan nazik nazik ve çişlerle barışık olarak bence devam et:) yirmi dakikada bir teklif ede ede zor geçen bir ay sonrası alıştı. Saldığı yerde onun da rline bez verip temizlettim, ara ara şu an çamaşırına minik kaçırsa da devamını mutlaka tutuyor. Gece de aslında çoğu gün kuru kalkıyor ama sanırım ben hazır değilim daha:)
Bi ara ben de çok zorlandım, eşim destek oldu çok sağolsun, çünkü istemiyodu bezi ve lazımlıktır klozettir alışmıştı fikre. Çişim var diyodu, bi bakıyoduk çoktan yapmış, hatta bi de gelip tam yerini gösteriyodu buraya yaptım diye. Ama şimdi çok rahat, arabaya bile lazımlık koyduk bi yere falan çıksak da hemen yaptırıyoruzSelam içime umut ışığı oldu yazdıklarınızla bizde umuyorum yakında çözeriz yapınca söylüyor 2. Günümüz
Çocuğunun istemeside çok önemli biz 21aylikken bıraktık geceyi gündüzü çok şükür sıkıntısız öğrendik on gün boyunca deneyin bir saat de bir cise götürün banyoyu güzel gösterin eğlenceli bir şekilde sevdiği bir çizgi filim kahramanı olabilir oraya asin yada bebeği korkutmadan sıkmadan deneyin arada kacirabilir çok normel sabır ettin çok zor ama başarabilirsinizKızlar selam nasılsınız? bebişleriniz nasıl ? Buraya uğramayalı pek bir zaman olmuş yine.
Tuvalet eğitimine başladınız mı ? Merak ediyorum. Biz 2 gündür bezsiziz artık alıştırma külodumuzla her yere işedikFisher priceın konuşan tuvaletini aldık oturuyor ama hiç içine tutturamadık. Bu iş nasıl olucak kafamda deli sorular
Siz neler yaptınız tercübeli anneler cevsplarınızı bekliyorum
Maşallah kuzuya 21 aylıkken hemde süpermiş. Bizimkinde bi gelişme yok . Konuşmada yok kelimeler aynı çok yavaş ilerliyor dil terapistine gitmelimiyim napsam bilmiyorum erkek cocuk geç konuşura da inanamamk lazmÇocuğunun istemeside çok önemli biz 21aylikken bıraktık geceyi gündüzü çok şükür sıkıntısız öğrendik on gün boyunca deneyin bir saat de bir cise götürün banyoyu güzel gösterin eğlenceli bir şekilde sevdiği bir çizgi filim kahramanı olabilir oraya asin yada bebeği korkutmadan sıkmadan deneyin arada kacirabilir çok normel sabır ettin çok zor ama başarabilirsiniz
Kaç kelimesi var?Maşallah kuzuya 21 aylıkken hemde süpermiş. Bizimkinde bi gelişme yok . Konuşmada yok kelimeler aynı çok yavaş ilerliyor dil terapistine gitmelimiyim napsam bilmiyorum erkek cocuk geç konuşura da inanamamk lazm
15 20Kaç kelimesi var?
Sağol cnm bizde yeni yeni başladık konuşmaya ingistremda bicir bicir buket dil terapisti var onun yardımı çok oldu bana videolari var YouTube izleyin mutlaka konuşmada ikibucuk yaşında götürün benceMaşallah kuzuya 21 aylıkken hemde süpermiş. Bizimkinde bi gelişme yok . Konuşmada yok kelimeler aynı çok yavaş ilerliyor dil terapistine gitmelimiyim napsam bilmiyorum erkek cocuk geç konuşura da inanamamk lazm
Sormadim daha randevu aldim ocakda ancak buldum bakalım ne diycekBizimkinde hiç salya kalmadı şaşırdım doktora sordun mu?
100kelime olmadan ikili cümlelere gecemezmis çocuk önce kelimesini genişletcen bol bol sohbet oyun TV tablet telefon çok etkiliyor gerçekten konuşmayı siz takip ettin dedigim terapisti çok faydasını göreceksin
Allah yüzüme güldü desem yeridir çok istekli oldu kendi istemdi bezi gecede bağladım baktım yapmiyor onuda bıraktık gece yatmadan çişini yaptır mutlaka benimki bütün gece emiyor beni sabah karşı benimde tuveletim gelince onuda yaptiriyorum böylelikle kaçak olmuyor onu deniyebilirsiniz sanırım doğum yapcaksiniz ozaman erteleyinBezi biz de 21 aylık bıraktık ama gece çişi hala tam oturmuş değil. Çok su içiyor ve gece çişe asla uyanmak istemiyor
Siz gittiniz mi oraya cnm yoksa instagramdan izlediklerinle mi gelişme oldu100kelime olmadan ikili cümlelere gecemezmis çocuk önce kelimesini genişletcen bol bol sohbet oyun TV tablet telefon çok etkiliyor gerçekten konuşmayı siz takip ettin dedigim terapisti çok faydasını göreceksin
Yok cnm sadece bize çok iyi geldi birebir uyguladimSiz gittiniz mi oraya cnm yoksa instagramdan izlediklerinle mi gelişme oldu
Hemen etki etti oyuzden söyledim sanaYok cnm sadece bize çok iyi geldi birebir uyguladim
Maşallah kuzuya 21 aylıkken hemde süpermiş. Bizimkinde bi gelişme yok . Konuşmada yok kelimeler aynı çok yavaş ilerliyor dil terapistine gitmelimiyim napsam bilmiyorum erkek cocuk geç konuşura da inanamamk lazm