2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Benimkinin de öyle. Normalle sallayarak bile uyutmuyorum ona rağmen sürekli kafa dallıyor. Bu döneme özgü deyip takılmamaya çalışıyorum. Oyun gibi hoşuna gidiyor sallarken eğleniyor gözüküyor.
Evet benimki de mutlu mutlu yapıyo gülerek biri onunla konuşunca özellikle

Valla aynı şey bizdede yaa. Belkide sıkılıyorlar biz gibi. Yada biz gibi bazen iştahları olmuyor biz yanlış yorumluyoruz

Biz bayramdan geldigimiz gece cok kızardı pütür pütür oldu bacakları çene etrafı boyun gogus. İsilik gibi. O sabah kahvaltıya gittik bayramlaşmadıklarımızla bayramlaştık vedalaştık akşam yola cıktık ( en son anane dedeme gittik okudular iflediler ellaaam 5 -6 saatlik yolu uyudu resmen cocuk ) 🤣 bi mola verdik yemek yedik alt degiştirme emzirme. Gece bi baktık cocuk alerjik resmen ne yedi die dusunuyorum sabahta devam etti. Hatta tahinli bişey yapmıstım cok yemedi azcık ama tahin daha once yedi kaç kez. Yemedigi bişey yedirmedim bikaç güne düzeldi bende nemlendirdim. Ya ben gormeden bişey yedirdiler. Ya da başka bişey anlamadım. Gerçi mandalina somurtmuşlar kahvaltıda üstüne akmış bende dedim aa ben denettirmemiştim mandalina cok asit die ama o da somuruyo bişe demedim. Bide oyun parkına oturttular onu yalamaya çalıştı. Hayır ben mama sandalyesi örtüsü koymuşum yanına kocam beylerde dahil bebeyi kafede mama sandalyesine oturtmuslar ordaki oyuncagı yalamaya çalısıyo. Bi geldim ülen evdeki oyuncago halıya düştü die lavaboya bırakıyonuz yıkansın die de burda nie yalatıyonuz( cidden kocam beyler halıya yere düşen oyuncagı vermiyo yıkansın die 🤣🤣) hemen örtüsünü serdim ama o ara fotograf cekmişler sonradan gördüm 🤣 titiz kocam orda titizliğini unutuvermiş. Gece boyu neler neler araştırdım el ayak hast. 6. Hastalık. Bilinçaltımda kamusal alandan bulaşan ne varsa baktım🤣🤣
Neyin dokunduğu anlaşılmıyo ya iki gün yoğurt yiyo bişi olmuyo 3. Gün kabarıyo ağzı yüzü😑 yedirmiş olabilirler valla bu büyüklerde o potansiyel var😄 benim yanımda şekerli çay vermeye çalıştılar ben yokken neler verdiler kim bilir😄 ben bıraktım artık yere düşen şeyleri kaynatma işini ya şöyle bi suya tutuyorum😄

Huysuzluk ve uykusuzluk alerji belirtisi olabilir mi ya yumurta vermiştim pazar günü o günden beri değişti çocuğun hareketleri varmı böyle birşey acaba

Uzun zamandır buraya bakamıyorum kızım hiç iyi değil. Zaten 5. Ay başladı başlayalı uykuya geçişe direniyor aşırı fazla ağlıyordu şimdi pik yaptı uyku zamanı gelince kendini kasıp yalnızca ağlıyor hiçbir şekilde susturamıyorum. Daha erken uyutmaya çalışmayı denedim acaba geç mi götürüyorum diye ama yok yine olmuyor tam uykuya dalacak gibi oluyor sonra çığlık çığlığa ağlıyor ta ki yorgunluktan uyuyakalacak hale gelene dek. Bir de üzerine bayram dönüşü nezle oldu. Kaç farklı doktora götürdüm hiçbiri bir şey bulamadı ilaç da vermediler sadece burun temizliği yap dediler ama artık çok yoruldum uykusu geliyor uyumuyor burnunu temizleyeceğim yine çığlık atıyor. Uykusundan uyanırken de sadcee ağlıyor kan ve idrar tahlili yaptılar temiz çıktı neyi var bilmiyorum iştahı da çok azaldı

Yaa ben bugun o migrostaki organik labneyi denedim agzını açtı baya yemek için. Eline de ekmek verdim kemire kemire anadolu cocugum ekmek peynir yedi 🤣 pek yedi sayılmaz parçalayıp attı gibi ama olsun en azından çaba var. Hiç içerik miçerik takmadım bugun🤣🤣
migrostaki organik labne neymiş canım? markası ne yani ben de alayım güvenilirse

Uzun zamandır buraya bakamıyorum kızım hiç iyi değil. Zaten 5. Ay başladı başlayalı uykuya geçişe direniyor aşırı fazla ağlıyordu şimdi pik yaptı uyku zamanı gelince kendini kasıp yalnızca ağlıyor hiçbir şekilde susturamıyorum. Daha erken uyutmaya çalışmayı denedim acaba geç mi götürüyorum diye ama yok yine olmuyor tam uykuya dalacak gibi oluyor sonra çığlık çığlığa ağlıyor ta ki yorgunluktan uyuyakalacak hale gelene dek. Bir de üzerine bayram dönüşü nezle oldu. Kaç farklı doktora götürdüm hiçbiri bir şey bulamadı ilaç da vermediler sadece burun temizliği yap dediler ama artık çok yoruldum uykusu geliyor uyumuyor burnunu temizleyeceğim yine çığlık atıyor. Uykusundan uyanırken de sadcee ağlıyor kan ve idrar tahlili yaptılar temiz çıktı neyi var bilmiyorum iştahı da çok azaldı
çok geçmiş olsun. dişler ne durumda?

kızlar ben birkaç gündür pek girmiyorum buraya daha doğrusu giremiyorum. taşınmak çokkk zormuş 😅 iki ev arasında mekik dokuyorum. bebişi de emzirip mecbur anneme bırakıyorum. sonraki emzirme saatine kadar işleri hallediyorum falan. Allah kimseyi küçük bebeyle taşınmak zorunda bırakmasın 🥲

Benim kız da aynı 6. Ayda başladı bizim bu nedenini bilmiyorum sabahtan beri 1 saat uyudu sadece toplamda 6 buçukta uyanmıştı

Ya 9 aydan sonrada yemezlerse😂😂😂
Aman yaa yemeyen insan mı var hüç herkes yiyo oda yer🤣🤣
Neyin dokunduğu anlaşılmıyo ya iki gün yoğurt yiyo bişi olmuyo 3. Gün kabarıyo ağzı yüzü😑 yedirmiş olabilirler valla bu büyüklerde o potansiyel var😄 benim yanımda şekerli çay vermeye çalıştılar ben yokken neler verdiler kim bilir😄 ben bıraktım artık yere düşen şeyleri kaynatma işini ya şöyle bi suya tutuyorum😄
Linçlenmiceksem bende bıraktım çok oldu 🤣🤣🤣🤣 yer yalıyo bu cocuk
migrostaki organik labne neymiş canım? markası ne yani ben de alayım güvenilirse
Valla bilmiyorum ki burda yazmışlardı gorunce aldım bende hiç araştırmadım içerik olarak. Biogurme mi neydi sanırım

Ağlayarak uyuyup ağlayarak mı uyanıyor
Ağlayarak uyanıyor uykuya dalacakkn kendisini kasıyor geri atıyor normalde emerek uyurdu şimdi ayakta sallanmk istiyor emme işini kucaktan daha çok yerde yatarak yapmak istiyor değişti yani huyları baya dişine bakıyorum gelen giden yok kaşınıyor ama belli birde alerjiden şüpheleniyorum ben yumurta biraz kızarıklık yarattı yüzünde pazartesi gününden beri yazdığım semptomları gözlüyorum yarın vermeyecegim bakalım yumurta ne olacak

Galiba biz çok takıyoruz bu mevzuyu ya 😄 benimki de ekmek kemirmeye bayılıyo korkudan veremiyorum😄
Kız benim doktorum kendisi dedi ekmek verebilirsin kemirsin hoşuna gider köftenin içine de ekmek ufağı ekleyebilirsin dedi anam babam usulü benim doktor profesör diye dediklerine güveniyorum ama 😅
kızlar ben birkaç gündür pek girmiyorum buraya daha doğrusu giremiyorum. taşınmak çokkk zormuş 😅 iki ev arasında mekik dokuyorum. bebişi de emzirip mecbur anneme bırakıyorum. sonraki emzirme saatine kadar işleri hallediyorum falan. Allah kimseyi küçük bebeyle taşınmak zorunda bırakmasın 🥲
Kolay gelsin canım benim 🫶🏻 Biogurme ismi Migros’takinin, ben de File’deki Harras organik labneyi yediriyorum. Pınar organik labneyi ağzına sürmüyordu bunu bayıla bayıla yiyor. Onu da tavsiye ederim🥰 Eşim 2 hafta önce File’nin denetimine gitti Harras çok temiz alabiliriz dedi pastörize sütü de oradan alıyoruz artık🥶 Jersey pastörize de varmış onu denk getiremedim onu da deneyeceğim yakalarsam stokta

Ağlayarak uyanıyor uykuya dalacakkn kendisini kasıyor geri atıyor normalde emerek uyurdu şimdi ayakta sallanmk istiyor emme işini kucaktan daha çok yerde yatarak yapmak istiyor değişti yani huyları baya dişine bakıyorum gelen giden yok kaşınıyor ama belli birde alerjiden şüpheleniyorum ben yumurta biraz kızarıklık yarattı yüzünde pazartesi gününden beri yazdığım semptomları gözlüyorum yarın vermeyecegim bakalım yumurta ne olacak
Bu atma işini kızımda yapmaya başladı. Yatakta sarılarak uyumak istiyor. Bende çözümü uykusu tam gelince pışpışta buldum. 2 saat 2 saay 15 dakikada tam gelmiyor uykusu 2 30 da bayılıyor deneyebilirsiniz☺️

Ben philıps aventin yeşil olan alıştırma bardağını aldım e bebekten okadar kötüki sizin nezlinizde konu tekrar açılmışken söyleyeyim almak isteyen olursa tercih etmeyin bence çünkü akıtıyor çocuğun üzeri hep su oluyor, şimdi tekrar arayıştayım hala biberonla veriyorum. Sizin söylediğinize bakayım birde🤭
Ben başta çözemedim nasıl kullanacağını bir hayal kırıklığı yaşadım. Sonra kapak sandığım yeri meğerse çocuk suyu emsin diye varmış. Alıştırma bardağı diye geçiyor. Munckin ikilisi tanesi 350 tlden satılıyor ben hamile arkadaşıma ve kendime aldım link verebilirim ya da direk munckin alıştırma bardağı yazın çıkıyor. Hayvan desenli vs. Ama direk bardağa alıştırmış oluyorsunuz bence çok iyi.

ayrılık kaygısı belirtirleri yaşayanınız var mı? sürekli kucak isteme, oyun oynarken bile kendi başına oturmama kucakta oturma, gözünün önünden kaybolunca ağlamaya başlama, sürekli bir huzursuzluk hali. matrixteki gibi bi kablo bağlayıp tüm skilleri yükleyebilsek bebelere bir anda ya yıldım bu ataklardan.
Eveeet. 3 gündür yaşıyoruz. Okula giderken bakiciyi görünce ağlıyor ve eve döndüğümde de beni görürse ya da sesimi duyarsa ve kucağıma almazsam başlıyor ağlamaya. Çabuk sakinleşiyor ama bakıcı foto atıyor hep bir utangaç bakıyor. Sanki kadından çekiniyor gibi. Ücretsiz izne çıkasım var sırf bu yüzden. 2 ay kaldı okulların kapanmasına öğrencileri de yüzüstü bırakmak istemiyorum başlamış bulundum. Ama üzüntü dozaji artarsa galiba mecburen ayrılacağım bir şey yapacağım.

ayrılık kaygısı belirtirleri yaşayanınız var mı? sürekli kucak isteme, oyun oynarken bile kendi başına oturmama kucakta oturma, gözünün önünden kaybolunca ağlamaya başlama, sürekli bir huzursuzluk hali. matrixteki gibi bi kablo bağlayıp tüm skilleri yükleyebilsek bebelere bir anda ya yıldım bu ataklardan.
Eveeet. 3 gündür yaşıyoruz. Okula giderken bakiciyi görünce ağlıyor ve eve döndüğümde de beni görürse ya da sesimi duyarsa ve kucağıma almazsam başlıyor ağlamaya. Çabuk sakinleşiyor ama bakıcı foto atıyor hep bir utangaç bakıyor. Sanki kadından çekiniyor gibi. Ücretsiz izne çıkasım var sırf bu yüzden. 2 ay kaldı okulların kapanmasına öğrencileri de yüzüstü bırakmak istemiyorum başlamış bulundum. Ama üzüntü dozaji artarsa galiba mecburen ayrılacağım bir şey yapacağım.
Ay hatta şunu ekleyeyim. İlk seferinde ağlamasının benim gelmemle olduğunu anlamadım. Bakıcı sakinleştirir diyip hemen Tualete gittim. Kadın gidince gidemem diye. Sonra susmadı gittim hemen kucağıma aldım ama o gün boyunca asla yere indirmeme bile izin vermedi. Kanguru ile gezdik evde.

Back
X