Valla aynı şey bizdede yaa. Belkide sıkılıyorlar biz gibi. Yada biz gibi bazen iştahları olmuyor biz yanlış yorumluyoruz
Biz bayramdan geldigimiz gece cok kızardı pütür pütür oldu bacakları çene etrafı boyun gogus. İsilik gibi. O sabah kahvaltıya gittik bayramlaşmadıklarımızla bayramlaştık vedalaştık akşam yola cıktık ( en son anane dedeme gittik okudular iflediler ellaaam 5 -6 saatlik yolu uyudu resmen cocuk )

bi mola verdik yemek yedik alt degiştirme emzirme. Gece bi baktık cocuk alerjik resmen ne yedi die dusunuyorum sabahta devam etti. Hatta tahinli bişey yapmıstım cok yemedi azcık ama tahin daha once yedi kaç kez. Yemedigi bişey yedirmedim bikaç güne düzeldi bende nemlendirdim. Ya ben gormeden bişey yedirdiler. Ya da başka bişey anlamadım. Gerçi mandalina somurtmuşlar kahvaltıda üstüne akmış bende dedim aa ben denettirmemiştim mandalina cok asit die ama o da somuruyo bişe demedim. Bide oyun parkına oturttular onu yalamaya çalıştı. Hayır ben mama sandalyesi örtüsü koymuşum yanına kocam beylerde dahil bebeyi kafede mama sandalyesine oturtmuslar ordaki oyuncagı yalamaya çalısıyo. Bi geldim ülen evdeki oyuncago halıya düştü die lavaboya bırakıyonuz yıkansın die de burda nie yalatıyonuz( cidden kocam beyler halıya yere düşen oyuncagı vermiyo yıkansın die

) hemen örtüsünü serdim ama o ara fotograf cekmişler sonradan gördüm

titiz kocam orda titizliğini unutuvermiş. Gece boyu neler neler araştırdım el ayak hast. 6. Hastalık. Bilinçaltımda kamusal alandan bulaşan ne varsa baktım