BLWyi anlamadım ben bir türlü. Xkdk emzikle çok sevdi benimki de tadım emzikleri var ya bugun eline verdim kendi emdi yedi. Temiz temiz blwBenim bebe artık kaşıkla yemek istemiyor ama önüne atınca avuçlayıp yiyoblw yapma zamanımız gelmiş galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BLWyi anlamadım ben bir türlü. Xkdk emzikle çok sevdi benimki de tadım emzikleri var ya bugun eline verdim kendi emdi yedi. Temiz temiz blwBenim bebe artık kaşıkla yemek istemiyor ama önüne atınca avuçlayıp yiyoblw yapma zamanımız gelmiş galiba
Ya kızlar bunu bende diyorum. Su ile midesi doluyor vs. Anne sütü içse daha iyi diyorum. Ama çevrem su içen çocuk serpilir buyur diyor. Hayır bir de şu ana dek özellikle kvalidem dediği her saçma şey doğru çıktı. O yüzden bir acaba oldum. Bugün mesela verdim su. Bardağını denedik ikimizinde hoşuna gitti ama sonrasında memem taş gibi oldu asla emmedi. Öğlen üçten ta 8e kadar. Ben de vazgeçtim 9 aya kadar bakıcıya verdiririm kendim vermem ben varken emsin.Bende öyle dinledim aşağı yukarı takip ettiğim tüm doktorlarda öyle söylüyor doktoruma sordum su ihtiyacını anne sütüyle karşılıyor karnını suyla doldurma dedi su yerine bol bol emzirmeyi mantıklı buldum bende
Aşırı mı verdin acaba canım ben suluk büyükse bile içine 30 cc koyup veriyorum ne içtiğini bileyim diye. Her öğün 30 ml içer üstüne beni de emer benim oğlan. Su çok seviyor görünce heyecanlanıyor hatta bazen yemekten sıkılınca annecim su veriyorum diyorum hemen ağzını açıyor şapşalYa kızlar bunu bende diyorum. Su ile midesi doluyor vs. Anne sütü içse daha iyi diyorum. Ama çevrem su içen çocuk serpilir buyur diyor. Hayır bir de şu ana dek özellikle kvalidem dediği her saçma şey doğru çıktı. O yüzden bir acaba oldum. Bugün mesela verdim su. Bardağını denedik ikimizinde hoşuna gitti ama sonrasında memem taş gibi oldu asla emmedi. Öğlen üçten ta 8e kadar. Ben de vazgeçtim 9 aya kadar bakıcıya verdiririm kendim vermem ben varken emsin.
Çok vermiş olabilir misiniz acaba ya. Ben 30 ml veriyorum beni de emiyor zaten reddetme vs olmadıYa kızlar bunu bende diyorum. Su ile midesi doluyor vs. Anne sütü içse daha iyi diyorum. Ama çevrem su içen çocuk serpilir buyur diyor. Hayır bir de şu ana dek özellikle kvalidem dediği her saçma şey doğru çıktı. O yüzden bir acaba oldum. Bugün mesela verdim su. Bardağını denedik ikimizinde hoşuna gitti ama sonrasında memem taş gibi oldu asla emmedi. Öğlen üçten ta 8e kadar. Ben de vazgeçtim 9 aya kadar bakıcıya verdiririm kendim vermem ben varken emsin.
Evet ya ben oyuncak kaynatıyorum oğlan parkeyi yalıyo napiim bağışıklık kazansınLinçlenmiceksem bende bıraktım çok olduyer yalıyo bu cocuk
Ya boğazına kaçırıyo damağına yapışıyo öğürüyo korkutuyo beni yoksa bayıla bayıla kemiriyoKız benim doktorum kendisi dedi ekmek verebilirsin kemirsin hoşuna gider köftenin içine de ekmek ufağı ekleyebilirsin dedi anam babam usulü benim doktor profesör diye dediklerine güveniyorum ama![]()
Olabilir çünkü ne kadar verileceğini bilmeden verdim. İçtikçe içti benim de hoşuma gitti. Su aç karna 10 dk da emilir dedikleri için rahat davrandım ama ya mide doluymuş yada bu bilgi yanlismisAşırı mı verdin acaba canım ben suluk büyükse bile içine 30 cc koyup veriyorum ne içtiğini bileyim diye. Her öğün 30 ml içer üstüne beni de emer benim oğlan. Su çok seviyor görünce heyecanlanıyor hatta bazen yemekten sıkılınca annecim su veriyorum diyorum hemen ağzını açıyor şapşal![]()
Evet galiba çok verdim çünkü hiç bakmadımÇok vermiş olabilir misiniz acaba ya. Ben 30 ml veriyorum beni de emiyor zaten reddetme vs olmadı
Aslında öğürmesi sorun değil. Hatta iyi bir şeymis. Yutmayı öğreniyormus. Ama sessizce kizariyorsa o sıkıntı. Yaninda olmak şart. Ben hep Osman gönülalin ilk yardım videolarını falan da izledim. Allah muhtaç etmesin. Yinede böyle eriyen şeyler vermek daha iyi. Ekmek biraz kiriklanip kopan bir yiyecekYa boğazına kaçırıyo damağına yapışıyo öğürüyo korkutuyo beni yoksa bayıla bayıla kemiriyo
Ben akşam 7,8,9 gibi değiştiriyorum. Ama iyice de krem sürüyorum. Sabaha kadar(6.30) ellemiyorum. Ama benimki gece kaka yapmıyor. Çişi de sabah uyanınca yapıyor(genelde) ama bazen sabah uyanıp kaka yapıp uyuyor ve cisli dolu bezle de uyaniyor. Bugüne kadar pişik olmadı şükür. Ama ben kremi bedava gibi sürüyorum. Bepanthol. Pişik olursa da sudocream alırım.Kızlar gece bez değişimi yapıyor musunuz ? Bezi kaç saat bekletiyorsunuz ?
Bir şey dokunuyor olabilir. Balıkçının portakal verdiği gün aynı şeyleri yaşadık çünküAğlayarak uyanıyor uykuya dalacakkn kendisini kasıyor geri atıyor normalde emerek uyurdu şimdi ayakta sallanmk istiyor emme işini kucaktan daha çok yerde yatarak yapmak istiyor değişti yani huyları baya dişine bakıyorum gelen giden yok kaşınıyor ama belli birde alerjiden şüpheleniyorum ben yumurta biraz kızarıklık yarattı yüzünde pazartesi gününden beri yazdığım semptomları gözlüyorum yarın vermeyecegim bakalım yumurta ne olacak
Ben akşam duş sonrası ya da yatmadan evvel değiştiriyorum sabah uyanana kadar duruyor. Kaka çoook nadir yapıyor o da sabaha karşı oluyor muhtemelen. Yani ortalama 9-10 saat durmuş oluyor gece.Kızlar gece bez değişimi yapıyor musunuz ? Bezi kaç saat bekletiyorsunuz ?
Yok benimki 5 saat falan uyumuyor herşeyi deniyorum sonra bayılıyor uykusuzluktan normalde 2 saat de bir uyurdu iyi geliyorduBu atma işini kızımda yapmaya başladı. Yatakta sarılarak uyumak istiyor. Bende çözümü uykusu tam gelince pışpışta buldum. 2 saat 2 saay 15 dakikada tam gelmiyor uykusu 2 30 da bayılıyor deneyebilirsiniz![]()
Evet canım bnde yumurtadan şüpheleniyorum kstim bugün vermicem bakalımBir şey dokunuyor olabilir. Balıkçının portakal verdiği gün aynı şeyleri yaşadık çünkü
Oda sabah çok aydınlık oluyo mu? Biz kendi evimizde gece panjurları indirdiğimiz için sabah oda karanlık oluyo geç uyanıyodu ama annemlere geldiğimizden beri sabahın köründe uyanıyoArkadaşlar ya diş ve ek gıda reddi derken sıtkım sıyrıldı. Bir de uyanma saatini 6.30 a çekti benimki ya ben asla uyanamıyorum nolur anne 5 dk daha diyen okul bebeleri gibiyimzor bir 7. ay yaşıyoruz minnoş bebeğim huy değiştirdi. Zaten uyumuyordu artık hiç uyumuyor
![]()
Ben akşam 7,8,9 gibi değiştiriyorum. Ama iyice de krem sürüyorum. Sabaha kadar(6.30) ellemiyorum. Ama benimki gece kaka yapmıyor. Çişi de sabah uyanınca yapıyor(genelde) ama bazen sabah uyanıp kaka yapıp uyuyor ve cisli dolu bezle de uyaniyor. Bugüne kadar pişik olmadı şükür. Ama ben kremi bedava gibi sürüyorum. Bepanthol. Pişik olursa da sudocream alırım.
Ozetle maximum 12 saat uyurken duruyor. Uyanıkken maximum 3 saat duruyor.
Ya bende öyle yapıyorum hiç pişik olmuyor çok şükür bende bolca kremliyorum ama her sabah çişi çıkıyor yüzüstü yattığından beri böyleBen akşam duş sonrası ya da yatmadan evvel değiştiriyorum sabah uyanana kadar duruyor. Kaka çoook nadir yapıyor o da sabaha karşı oluyor muhtemelen. Yani ortalama 9-10 saat durmuş oluyor gece.
biz de aynı durumdayız mütemadiyen yazıyorum buraya da. ben uyku desteklerini minimuma indirdim gece ve gündüz pışpış pat pat emzik ve uyku arkadaşı sallama yok kucak yok meme yok kendi yatağında yatıyor ama hala gece milyon milyar kere uyanıyo. ayrılık kaygısı var bizde ağlayarak uyanıyo. gerçi son zamanlarda ayrılık kaygısına ek yapamadığı bir kaka sorunu da var. dün gece artık saldım memede uyumak istiyosa uyusun desteksiz uyuyabiliyor ama yine de beni ve kokumu istiyo ve bu olay önümüzdeki bir kaç ay devam edebilir. mizaç olarak kaygılıdır belki çocuklarımız bilmiyorum. ama 7. ay için uyku döngülerini öğrendikleri derin uykuya geçmek için bilişsel alt yapının oluşmaya başladığı bir süreç olduğu söyleniyo. 7. ayla birlikte uykularının uzaması lazım ama tabi dişdir ayrılık kaygısıdır kakadır derken o uyku ne kadar uzar bilmiyorum. akıl sağlığımızı koruyabilmeyi temenni ediyorum bize.Uzun zamandır buraya bakamıyorum kızım hiç iyi değil. Zaten 5. Ay başladı başlayalı uykuya geçişe direniyor aşırı fazla ağlıyordu şimdi pik yaptı uyku zamanı gelince kendini kasıp yalnızca ağlıyor hiçbir şekilde susturamıyorum. Daha erken uyutmaya çalışmayı denedim acaba geç mi götürüyorum diye ama yok yine olmuyor tam uykuya dalacak gibi oluyor sonra çığlık çığlığa ağlıyor ta ki yorgunluktan uyuyakalacak hale gelene dek. Bir de üzerine bayram dönüşü nezle oldu. Kaç farklı doktora götürdüm hiçbiri bir şey bulamadı ilaç da vermediler sadece burun temizliği yap dediler ama artık çok yoruldum uykusu geliyor uyumuyor burnunu temizleyeceğim yine çığlık atıyor. Uykusundan uyanırken de sadcee ağlıyor kan ve idrar tahlili yaptılar temiz çıktı neyi var bilmiyorum iştahı da çok azaldı
atak dönemi bence yine bu da. sabırlar diliyorum ya. biz 7 aydır böyleyiz. bakalım ne kadar daha böyle gidecek.Ağlayarak uyanıyor uykuya dalacakkn kendisini kasıyor geri atıyor normalde emerek uyurdu şimdi ayakta sallanmk istiyor emme işini kucaktan daha çok yerde yatarak yapmak istiyor değişti yani huyları baya dişine bakıyorum gelen giden yok kaşınıyor ama belli birde alerjiden şüpheleniyorum ben yumurta biraz kızarıklık yarattı yüzünde pazartesi gününden beri yazdığım semptomları gözlüyorum yarın vermeyecegim bakalım yumurta ne olacak
ayrılık kaygısı için gün içinde kaybolup ortaya çıkma oyunu oynamanın faydalı olacağı yazıyor. bebekle birlikteyken temas etmesine izin vermek memede istediği kadar kalmasına izin vermek geceyi de yokluğu da tolere etmesinde yardımcı olabilirmiş. nesne devamlılığının 4-7 ay arası oluşuyormuş. hadi hayırlısı.Eveeet. 3 gündür yaşıyoruz. Okula giderken bakiciyi görünce ağlıyor ve eve döndüğümde de beni görürse ya da sesimi duyarsa ve kucağıma almazsam başlıyor ağlamaya. Çabuk sakinleşiyor ama bakıcı foto atıyor hep bir utangaç bakıyor. Sanki kadından çekiniyor gibi. Ücretsiz izne çıkasım var sırf bu yüzden. 2 ay kaldı okulların kapanmasına öğrencileri de yüzüstü bırakmak istemiyorum başlamış bulundum. Ama üzüntü dozaji artarsa galiba mecburen ayrılacağım bir şey yapacağım.