2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Biz dil terapistine basladık.. 2 hafta oldu daha yeni ama biraz fark var
Berikko selam Bugün oğlumun 2 yaş kontrolü vardı . Çocuk doktoruyla görüştük yüksek oranda ayrılık kaygısı yaşadığını 2 yaş sendromunun yüksek yaşadığını vs söyledi . Dil gelişimini konuştuk hepsinin toplamında bir çocuk psikiyatristi görsün dedi 6 ocağa randevu aldık . Dil terapisti de varmış çok şükür

Bezi istemedgni nasıl anlarız? Eymenin altını değiştirmek artık işkence olmaya basladı.. O kadar zor degstırıorm ki.. Bezi görunce kacıyo.. Altını acınca kacmaya calısıo.. Cıglık kıyamet gırla.. Böyle mi oluyo bezi istememesi?

Eymendede cok var hem ayrılık kaygısı hem 2 yas sendromu.. Birebir sendromun her halini yasıorm vallahi.. Kac kelimesi var canım? Eger cat pat konusuysa direkt dıl terapistine gidin o da guzel yonlendırmeler yapıo..

Eymendede cok var hem ayrılık kaygısı hem 2 yas sendromu.. Birebir sendromun her halini yasıorm vallahi.. Kac kelimesi var canım? Eger cat pat konusuysa direkt dıl terapistine gidin o da guzel yonlendırmeler yapıo..
10 kelimeden az ne yazık ki o yüzden sendromu doğru yönetmek lazımmış yoksa sorun oluyor işte . Gidip bir durumları anlatacağım bakalım ağlıyor mesela tüm parmaklarını ağzına sokuyor boğazına kadar hemde kendini kusturma çabasına giriyor

Evet canim baglatmaz sokerdi bağlasam bile hep huzursuzdu birde külot giymeyi çok seviyordu her banyoya gittiğimde diyordum benim bezim yok buraya çişini yapıyorum bizimki çok hevesliydi darısı size bence fırsat verin

Dil terapisti çok işe yarar.. Kesınlıkle faydasını görürsün.. Valla bılemıorm ben ihtiyac görmedim psıkıyatrye.. Zaten buyuk ıhtımal gecıkmıs konusma oldugu ıcın bize farklı tanılar koyabılmesi muhtemel oldugu için hiç gitmek istemedim.. Hastanede ugrasmak istemıorm acıkcası.. Bi gidince arkası kesilmiyor.. Yani siz umarm faydasını gorursunuz, bizde kendını kusturma yok ama sinir duzeyı cok yuksek.. Dıl terapisti konusunca azalacağını söyluyo.. Bakalım gorucez ınsallah

Haftada kaç kere gidiyorsunuz

Nereye götürüyorsun canm, bide durumu ne şekildeydi başlamak istedin

Ist Anadolu yakası serıfalıde duru dil danısma diye Bi yer.. Gıttgmz doktorlar cok işin ehli.. Benım içim cok rahat o bakımdan..

Eymenın dogru duzgun hiç kelimesi yok.. Anne, babam, abiga(uçak).. Baska kelimesi yoktu.. Artık 2.5 yasına gelıo bende duruma el koydum artık.. Daha da gecıkmek ıstemedim Kı.. Oraya hep 4 5 yas cocuklar gelıo

Evet canim baglatmaz sokerdi bağlasam bile hep huzursuzdu birde külot giymeyi çok seviyordu her banyoya gittiğimde diyordum benim bezim yok buraya çişini yapıyorum bizimki çok hevesliydi darısı size bence fırsat verin

Aynen eymende söküo.. İstemıo demekkı.. Lazımlıgı sevıo aslında.. Ugrassam yapacak gibime gelıo ama ben en azndn bıraz konusması nın ilerlemesini beklıorm.. Çiş kaka bişiler dese atcam adımı

Aynen eymende söküo.. İstemıo demekkı.. Lazımlıgı sevıo aslında.. Ugrassam yapacak gibime gelıo ama ben en azndn bıraz konusması nın ilerlemesini beklıorm.. Çiş kaka bişiler dese atcam adımı
Konusmasina gerek yokki cnm üç gün dene olursa devamı geliyor benimkide yeni yeni başladı Konusmaya tekli kelimeler aman aman konuşmuyor yani yeni yeni çiş kaka var diyor ogreneli beş ay oldu düşün dil terapisti ne dedi size

Ay napsam bilemedim suan 26 aylık bi kaç ay beklesemmi iyice üstüne düşüp. Benim diğer bebekte küçük olduğu için bütün ilgimi ona veremiyorum bunun etkiside çok fazla bizde

Ay napsam bilemedim suan 26 aylık bi kaç ay beklesemmi iyice üstüne düşüp. Benim diğer bebekte küçük olduğu için bütün ilgimi ona veremiyorum bunun etkiside çok fazla bizde
İlgi çok önemli dediğim gibi birebir oyun oynadigin zaman değişiyor ikibucuk yaşına kadar süre verdim oğluma videoları izledim uyguladım çok faydasını gördüm hergun 4,5kelime ogreniyor

Bılıorm da ben hıc hazır deglm.. Konussa daha da rahatlıycam gibime gelıo tuvalet konusunda.. En azından subatta kadar bezle devam ederiz dıye dusunuyorum.. Belkı o zmna kadar sökülür konusması

Şey ücreti de 350tl.. Bi saat sürüyo

Bide Eymen cok cekıngen Bi cocuk.. Artık cocuk oldular dimi terpistimiz bu da etkılı dedi.. Sizde de boyle Bi sey var mı.. Varsa o da etkıler..
Evdeyken bıcır bıcır.. Dısarda çıtı cıkmıyo.. Evde kendı dilinde bişiler soyluyo.. Dısarda anneyi yenı yenı soylemeye basladı

Hayirlisi olsun zamana bırakın herşey olur vakti geldiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…