2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay benim de meme isteyince koşup bana yapışıyordu üstümü açmaya çalışıyordu bende üzülmüştüm gerçekten

Kızlar selam epey zaman oldu yeni hamileler var hayırlı olsun ... Şaka maka 2 yaşına girecek kuzular. Benim ki hala sana gibi emiyor. 3 çocukla bir yere sığmayan biz yazlık aldık borç harçla. Eskiden bize uğramayanlar şimdi gelmek istiyor ben kabul etmiyorum. 3 çocukla misafir kabul edemem dıyorum cünkü bİşm 2 tarafta yatmayı seven bana hizmet edilsin dıyen tipler.. Ama zor olsa da sabah kahvaltıdan sonra 3 cocukla denize gidiyorum yanıma yıyecek su herseyı alıyorum. Zaten diğer ıkı oğlum büyüdü en büyük yardımcıları. 3 numara evlerden uzak dedirtecek bir tip herşey aglayarak yaptırmaya calısıyor ama karşısında yapan anne yok. Tepine Tepine ağlıyor sonra kalkıyor devam edıyor. Burcu özelliği mi kafaya bırsey taktı mı illa yapacak. Deniz iyi oluyor sabah 11 dan akşam 5 e kadar kalıyoruz sonra gel duş aldır et. Büyükler her işini kendi yapıyor. Ben geceden yemeklerini yapıyorum Gündüz rahat oluyor... Babamıza hafta sonları kaçıyo geliyor. Vallahi bu zamana kadar yaptığım en iyi şey diyorum. Otel odalarında 3 cocukla beni düşünemiyorum... Her gören AA keşke bir de kızın olsaydı aaa Allah isteyene versin yeter.... Bu 3 nunara cidden ömür törpüsü. Akşam evin sıvalarını söküyordu en son. Neyse uyuttum şimdi ondan rahat yazıyorum.... 3.yü yapacak arkadaslar 40 kere durun gene düşünün 2 yılda 20 yaş yaşlandım gıbı hissediyorum... Hala demir ilacı ve vıtamşn kullanıyorum.. 1.sınıf çocugu 2.sınıf oldu. Bu yıl da diğeri başlayacak. Seneye mi bıraksam bilemiyorum. 1.sınıf uzaktan eğitimle imanımız gevredi.. Çocuklar rahat etsın dıye yazın dersi mersi unuttuk. Ben de çok bunalmışım.... Bu arada tembelliğin sonucu sürekli sol göğsü emzirmwkten sol büyük sağ küçük kaldı. Sağda hiç süt üretimi yok zaten o memeyi verınce yüzünü buruşturuyo. Memeyi bırakınca düzelmez diyorlar yani tek meme küçük kaldım. ..... Herkese selamlar çok iyi bakın kendinize önce kendimizi düşünelim anne mutluysa herkes mutlu... Şimdi bir kahve yapıp bacaklarımı uzatma saatim... Hadi siz de durmayın bir kahve ya da soğuk bir limonata ay yok ya da bunlar kesmez beni en iyisi dondurma görüşürüz

Ay beni de görenler cinsiyet soruyor buda erkek deyince çok üzülüyorlar bende gülüp geçiyorum. Ama 3 çocuk cidden zor. Daha doğmadan bile zorlanmaya başladım. Son ay bakalım. Yazlık fikri bence süper olmuş güle güle oturun keyif alın. Bende çok seviyorum ama eşim yanaşmıyor. Emzirme konusunda bende ilk oğlumda sağ göğsümü daha çok vermiştim. Diğerinde süt azdı tembellik yaptım. Şimdi sağ daha aşağıda ve büyük. Çok orantısız duruyor hoş görünmüyor. Sonradan düzelmedi de tabi

Ben ilk çocukla yaşlandım diyordum iki çocukla perişan oldum. Sen üç çocuklusun allah kolaylık versin. Yazlık işi çok iyi olmuş. Denizde yorulurlar enerjilerini atarlar. Allah baana da nasip etsin bir yazlık bizim akrabalr gelse keşke seve seve çağırırım kitlerim çocukları ohh miss ben de arifeden beri annemde kalıyorum çok iyi geldi. Akşam üstü gezmeye çıkıyoruz oğlumla. Gezerken hiç sıkıntısı yok kanki olduk

Kreşe göndermeyi planlayan var mı aranızda

Biz oyun grubuna gidiyoruz.. Haftada ıkı gun birer saat.. Eymen için çok etkılı oldu.. Cekıngen Bi cocuk tu hala öyle gercı huyu bu galıba ama.. Bi süre snra alısımca acılmaya basladı.. Eskıden Bi yere gittgmde koyardım kımıldamazdı bile yerınden yarım saat 40dk.. Sımdı acılıo Bı sure snra.. Bide konusma konusunda biz gerıydık.. Yine hala geriyiz ama oyun grubu yıne etkılı oldu.. Sımdı abba (yani baba) nın yanına anneyı net sekılde ekledık.. Ve bu ara bıdır bıdır bıdıldıyor.. Gitmek isteyen gözü kesenlere tavsiye ederim

Benimde dün aklıma geldi biliyor musun.. D dgdln oradaydı
Evet şimdilik iyi olmak burada hala nefes almak anlamına geliyor. Aklınızın gözlerinizin alamayacağı kadar büyük bir yangın ve hızla yayılmaya devam ediyor. Bugün evimden görünen bütün dağlar kapkara görünüyor . Akşam sanki herkes soba yakmış gibi is kokuyor. Yanan canların kokusu. Marmaris gibi bir yerde şuanda nem yok maalesef. Dün evimi havalandırma imkanım olmuştu ama bugün kesinlikle pencere vs açmadım. Daha önceden merkeze gidince görüyordum artık askerî bölgeye de yaklaştı. Hisseden yürek dayanamaz. Burda mis gibi çam reçinesi kokardı, hava tertemiz su tertemiz, hayvanlar doğal ortamında huzurla yaşardı. Burada eşekleri, domuzları ,geyikleri yakından görmek çok normaldi. Yuvalar yandı. İnsan oğlu ekosistem için bu kadar gereksiz bir varlık ki

Allah yardimciniz olsun. Ne denir bilmiyorum, uzaktayiz ve yasadiklarinizi hissedebilmemiz mumkun degil..Icimde bir yer acıyor. Son bulsun..

Kreşe göndermeyi planlayan var mı aranızda
Yasadigim sehir de en erken 30 ayda kabul ediliyor krese cocuklar. Ben de 3 yasinda baslatma karari almistim ama daha yeni saglik sorunlari yasadik, sanirim daha da buyuk yasta gidecek, üzülüyorum bu konuda. Cocuklara oyle bayiliyor ki, parkta dusunce onu kaldiran cocuga, gidip sarilan bir yavrum var. Ama saglik olsun diyelim.
Ben yararlı ve gerekli buluyorum koşullar da uygunsa.

Çok geçmiş olsun, öyle üzgünüm ki Biz daha bir hafta önce İçmelerdeydik, hayranlıkla dağları, ormanları izlemiştim. Oğlum denizi çok sevmişti. Dağ, kaya gibi kelimeleri görerek ilk orada öğrenmişti. Palmiyelere palmii palmii diyerek geziyordu. Şimdi herşey küle döndü, çok çok üzgünüm Siz içindesiniz sabır ve psikolojik sağlık diliyorum.

Cok iyi olmuş Eymen için canm iyi düşünmüşsun Nereye götürüyorsun bende İstanbulda Anadolu'daym

Cok iyi olmuş Eymen için canm iyi düşünmüşsun Nereye götürüyorsun bende İstanbulda Anadolu'da
Uzaktan izlemek bile bu kadar üzücuyken içinde yaşamak kim bilir nasıldır..

Ben de oğlumu evde tutamıyorum artık kapıya gidip ağlıyor yıkıyor ortalığı sağa sola vuruyor çığlık atıyor dışarı çıkmak için. Babası alıp dükkana götürüyor akşam eve geldiklerinde oğlum pamuktan yumuşak.

Evde sürekli değişik oyunlar bulmak zorlaştı artık. Her şeyden sıkılıp yeni bir şeey istiyor. Yoruluyorum oğlumun sinir krizlerinden. Hele kardeşini kucağıma alıp emzirme sevme işini yapıyorsam iyice deliriyor.

Babasıyla dükkana yolluyorum ama aklım kalıyor. Ya eşim işini yaparken bir anda bir şrry olursa... Yollasam bir dert yollamasam bir deert...

Ben çok mu pimpirimliyim

Demek ki eşin bakıyor. Bütün gün babasıyla durduğuna göre. Tehlikeli bı işi mi var. Dükkanda delici kesici vs aletler. Yada baba farketmeden dükkan dışına çıkma ihtimali. Bunlar yoksa ne güzel işte. Zaten küçük bı bebeğin daha var. Eşin de yardımcı oluyor.

Selam kızlar. Uzun süredir yazamıyorum. Yangın bölgelerinde yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum. İzlemek bile korkunç. Tez zamanda son bulsun inşallah.

Bize gelince. Büyük oğlum bitince sınıfa başlıyor . Anaokulu dönemi olmadığı için pandemiden dolayı birinci sınıfları bir ay erken acicakmis okul. Oryantasyon sureci için. Küçük olan . Hala emme aktif olarak gece gündüz devam ediyor. Cokkk cokk sıcak havalar. Artk yere yatak yapıyorum beraber öyle uyuyoruz eme eme. Yoksa asla uyumuyor. Abi okula başlayınca sütten ayırma işini denicez. Her ay ateşlenme durumu vardı. En son pafa tanısı koyuldu. Alerji yüksek çıktığı için üç aydır alerji tozu kullaniyoruz. Bu üç aydır ateş atağı olmadı çok şükür. Yani gerçekten bizim durum pfapa mi . Yoksa sadece alerji seviyesi yüksek olduğu için mi ateş yaşadık bilmiyorum. Üç ay sonunda kontrol var. İlacı kesersek nolur bilmiyorum. İnşallah duzelmisizdir artk. Üç hafta kadar memlekete gittik tatile. Asilarimi oldum. Biontec iki doz. Sizler oldunuz mu. Asi olunca biraz rahatlama geldi bana sanki açık alanlarda yakınımda insan yoksa maskeyi çeneye indirmeye başladım. Biraz gezmeye başladım artk. Çok bunalmistim. Hem korona korkusu. Hemde küçük oğlumun her yabancı insan gördüğünde ateşlenmesi çok yipratmisti bizi. Diyetisyene gittim. On kilo verdim. Daha vericek kilom var ama ara verdim. Bu bile moral oldu. Yalnız kaldigimizda bana yapışan ağlayan bı bebek. Ama kalabalık görünce pek yapmıyor sanki. Alıp veremedigi benimle demek ki. Bakalım büyük okula gidince düzenimiz nasıl olcak. İsim azalır umarım

Allah yardimciniz olsun. Ne denir bilmiyorum, uzaktayiz ve yasadiklarinizi hissedebilmemiz mumkun degil..Icimde bir yer acıyor. Son bulsun..
Bir saat önce dışarı çıktık . Olduğumuz yerde yangın yok ama inanılmaz sıcak bir hava ve rüzgar var. Yüzümüze küller getiriyor. Yağmur bulutları gibi duman bulutları var.

Benimde tekini emzirmekten biri kocaman biri daha küçüktü. Emzirme işini bitirdik bir hafta da eşitlendiler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…