2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya benim oğlan sol elini kullanıyor sağ eline versemde sola alıyor. İlerde zorlar mi bizi uğraşayım mi sağ için bilemedim
4-5 yaşına kadar oturmaz o sağ sol.. iki tarafını da geliştirmesi için izin verin yoksa hiç geliştiremez. Bizler de azcık da olsa sol elimizi kullanabiliyoruz 😊

Kızlar bu arada bebekleriniz nasıl?
4 ay sonrra 2 yaşına girecek oğlum. 18. Aydan beri her şey yoluna girdi. Bebekli hayat artık çok kolay geliyordu yemesi içmesi uykusu kendisini ifade edebilmesi her şeey kolaylmışttı kiii yeniden doğum yaptım :KK70: şimdi kızımın bir buçuk yaşına gelmesini iple çekicem:KK70:
Oyyy bayağıdır girmiyordum şöyle bir ne var ne yok diye girip bakayım dedim. İkinci bebeğin zorluğu bayağı konu olmuş korktum valla. Malum ben üçüncüye doğum yapıcam 1.5 ay sonra🙈 ikinci ile araları 23 ay falan olacak. Yalnızım ay napıcam hiç bilmiyorum

Oyyy bayağıdır girmiyordum şöyle bir ne var ne yok diye girip bakayım dedim. İkinci bebeğin zorluğu bayağı konu olmuş korktum valla. Malum ben üçüncüye doğum yapıcam 1.5 ay sonra🙈 ikinci ile araları 23 ay falan olacak. Yalnızım ay napıcam hiç bilmiyorum
Valla okuduklarımdan sonra ben de korktum 😂🙈 27 ay olcak bizim de aralarında

Canım seni en iyi ben anlarım.. Hele o ağlayan kardeşe bakarken büyüğün gelip bacağa yapışması.. Gecicek diyorum içimden sakın ol bu günde akşam oldu bugünde bitecek. Bende şikayet etmiyorum soran herkese idare ediyorum iyyiz diyorum ki buna çabalıyorum gerçekten. Çünkü kime şikayet ediceksinki annene etsen kayinvalidene etsen yapmasaydın 2.yi hemen peşinden madem derler içinden diye düşünüyorum. Söylenme hakkın yok diyorum hep kendime .acaba tükenmişlik sendromu nasil birsey şahsen başıma gelir gibi hissediyorum bazen.. Benim oğlumda artık yastığa başını koyup uyuyor, uyurken izliyorum 2miz olsaydık hersey ne güzel kolay zevkli olurdu diyorum sonrada Tovbe allahimm yoook kızımı da çok seviyorum iyiki dogurdum yanlış düşündüm iyiki o da var diyorum beyin, mantık duygulardır eroreroreror
Brn de çoğu zaöan düşünüyorum sadece oğlumla olsaydık şimdi parka giderdik sıkılmazdı
Sonra pişman oluyorum
Günü dolduruyorum sadece hrr şey çok boş geliyor.

Neyse diyorum artık
Oğlum birbuçuk yaşına gelincce her şey çok kolaylaştı benim için kızım da o yaşa gelince iyileşir herhalde durumum

Allah sana da kolaylık versin bana da :))

Brn de çoğu zaöan düşünüyorum sadece oğlumla olsaydık şimdi parka giderdik sıkılmazdı
Sonra pişman oluyorum
Günü dolduruyorum sadece hrr şey çok boş geliyor.

Neyse diyorum artık
Oğlum birbuçuk yaşına gelincce her şey çok kolaylaştı benim için kızım da o yaşa gelince iyileşir herhalde durumum

Allah sana da kolaylık versin bana da :))
Ben bunun hayalini kuruyorum ama ayni anda parka gidemez misiniz? Minik
Bebek arabasinda ya da kanguruda olacak sekilde?

Ben bunun hayalini kuruyorum ama ayni anda parka gidemez misiniz? Minik
Bebek arabasinda ya da kanguruda olacak sekilde?
Kızım sık sık uyanıyor. Gündğz uykusu 5 dk 5 dk. Uyanınca geri uyutması zor oluyor. Parktayken uyanırsa bebeğe bakarken büyüğüne bakamam. O da bebek sonuçta salıncağa dikkat edemez başka yerlerden düşer. Kucağımda bebekle peşine gezemem ki :110: son 3 gündür anannesine bırakıyorum küçüğü. Büyüğüyle parka gidip oynuyoruz saatlerce. Sokaklarda geziyoruz :halay: gölgesi gibi geziyorum peşinde bir ara sallıncakta sallanırken yandaki çocuğa gözüm takıldı. Oğlum sallıncaktan inmeye çalışıyormuş zınk diye atladı ve düştü. Allahtan hafif sallamıştım durmaya yakındı yani. Saniyeler içinde oldu bu. Hele küçüğü de yanımda olsa büyüüğnün başına neler gellir.

Birden ikisi ağlarsa korkusu ...

Veya büyük durmaz kaçarsa nasil koşarım korkusu :)))
Aynen öyle işte :KK70:

Grup bayağı bi sessizleşmiş, hemen canlandırayım :))
Emzirmeler nasıl gidiyor annişler, bırakanlar bırakma sürecinde olanlar , hüzünlü günler geldi çattı sanırım :KK43:(
Ben hamile kalınca ilk 5 ay emzirdim sonra kestim. Kesme süreci tahmin ettiğim kadar zor olmadı. Zaten abisine göre bu kez az sütüm vardı. Bir iki kere sağında rahatladı göğsüm. Ama tam manası ile güç sütüm kesilmedi. Hamile olunca🙈

Ben hamile kalınca ilk 5 ay emzirdim sonra kestim. Kesme süreci tahmin ettiğim kadar zor olmadı. Zaten abisine göre bu kez az sütüm vardı. Bir iki kere sağında rahatladı göğsüm. Ama tam manası ile güç sütüm kesilmedi. Hamile olunca🙈
Ben de oğlum 13 aylıkken kestim. 3 aylık hamileydim zaten sütüm azalmıştı. Memede şişlik falan olmamıştı. Bir kere sağdım pompayla. Başka hiçbir zaman ihtiyacım olmadı.

Ama oğlumun bakışlarını unutamıyorum ya ilk gün meme yok süt bitti deyince gidiyordu amaa ikide bir arkasına dönüp durup gözümün içine bakıyordu. Gene gözümün önüne geldi. Hala üzülüyorum :KK43:

Aman neyse 3 gün sürdü unutması:KK70: hayret etmiştim ölüp bittiği memenin yüzüne bakmadı üçüncü gün:KK70: ben üzüntüden ağlıyordum oğlumun umrunda bile değildi meme ismihazan ismihazan

X