2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bir saat önce dışarı çıktık . Olduğumuz yerde yangın yok ama inanılmaz sıcak bir hava ve rüzgar var. Yüzümüze küller getiriyor. Yağmur bulutları gibi duman bulutları var.
Hakikaten ne denir bilemiyor insan. Allah yardımcınız olsun kolaylık versin

Cok iyi olmuş Eymen için canm iyi düşünmüşsun Nereye götürüyorsun bende İstanbulda Anadolu'daym

Bende ıst Anadolu umranıyedeym.. Muzipo Kids umranıyede atakente gidiorz.. Cok iyi oluyo.. Enerjisini atıo o gun perti cıkıo.. Tabi bnmde bu muzıponun heryer de subesı var ama franchıse sanrm fıyatları semtlere göre degısıo.. Mesela atasehir subesını aradım 850tl.. Atakent subesı 450tl.. Acıkcası Bı saat gıdecegı şey içinde mılyarlar dökmek istemedim.. Anaokulu yasına gelınce kalıtelı Bı yere götururum dıye dusundum.. Bide evde etkınlık yaptırmaya da gerek kalmıo.. Orda yaptırıo ögretmenler.. Gercı bızımkı yerınde ıkı dk oturup yapmıo ama olsundu TAVSİYE ederm muzıpoyu en azndn Atakent subesını ogretmen fılan bayagı deneyımlı begenıorm ben

Eşim berber

Çocuğumun karakteri böyle deyip geçicem artık ya. Öfkeli ve huzursuz olmasının sebebini araştırmaktan düşünmekten düzeltmeye çalışmaktan yoruldum yav

Dün bir kere bile ağlamadı gık demedi. Çok uyumluydu. Önceki gün tanıyamıyordum uynık kaldığı her dakka ağlayıp çığlık atıyordu.
Bugün sabah kalktık yine ağlamalı kendini yerlere atmalı bir sabah geçirdik. Yoruldum ya gerçekten kimsenin çocuğu böyle değildir eminim. Hiçbir iş yapmadan bütün ilgimi versem yiine de memnun edemiyorum

Abi olmadan önce de böyle miydi. İki yaş sendromu da olabilir. Benim küçük doğuştan sendromlu. Genelde aglayan bana yapışan geceleri uyumayan bı bebek. Böyle kabul ettim artk. Haa bide çok dik başlı. Benim altı yaşındaki oğlum biri ona vursa karşılık veremez. Küçük kendinden dört yaş büyük çocukları dövmeye kalkıyor. Seninkiler çok küçük . İşin zor. Allah yardım etsin. Küçük bı yaşına falan gelsin. Abiyle daha güzel iletişim kurarlar . O zaman abinin de şifresi biraz azalır inşallah

Kardeşi doğmadan önce başladı. 18 aylıkken gece çığlık atarak uyanmaya başladı sonra gündüzleri sağa sola vurma huysuzluk etme ile ilerledi. Şimdilerde dozu iyice arttı. Sakinleştiremiyorum. Hiçbir şeyle sakinleşmiyor. Eşim doktora götür diyor. Çocuk doktoruna götürsem yönlendirir herhalde di mi?

Ben de 2 yaş sendromundan şüpheleniyordum belirtileri uyuyor. İnternette tavsiyeleri hatmettim denedim bir sürü şey ama işte... Benim dokttora ihtiyacım var bence

Bilmem doktor napar. Benim küçük istediği bişey olmazsa ağlarken bı anda nefesi tutmaya başladı. Ağlarken katılma deniyormus. Ağlamaya baslio bikac saniye sonra ses kesiliyor bı anda ses kesildiye anlıyorum katıldı. Nefesini tutuyo morarmaya baslio. Anlayıp dikkatini dagitirsak engelliyoruz. Çok korkutucu. Doktora gittim. Anlattım. Kapte falan sorun var mı dedim. Kalpten bişey yok. Senin oğlan inadindan yapio dedi. Gerçekten öyle.. Bacak kadar boyuyla. Aklım başımdan gitti kaç kere. Berikki oyun gruplarına götürüyor Eymen i. Öyle bi sansin var mı. Götürecek yanında beklicek kimse falan.

Allahım bir de ağlarken katılma işi çıksa kafayı yer dibini sıyırırım. Benimki durmadan çığlık atıyor. Dikkatini dağıtacak bir şey buluyorum bir an susup bakıyor sonra çığlıklara ağlamaya devam. Sonra kendiliğinden geçiyor oyuncaklarını alıp geliyor bana gülerek birr şeyler söylüyor oyun oynuyor

Oyun grupları araştırayım bir de onu deneyelim bakalım ne olacak

Canım ben senin 1 çocugun var diye hatırlıyorum bu 2.mi yoksa 3 mü.. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.. Yazlık benim için en rahatı oldu ev gibi... Zaten bızımkıker den hayır yoktu hepsi hizmet bekleyen insanlar. Gelmek ısteyene açıkca benden hizmet bekleyeceksen çok beklersin anca 3 cocuga yetebılıyorum dıyorum.. Bızımkıler genelde yazlığı otel konsepti sanıyorlar hersey dahil yıyıp içeyim kalkıp gideyim o da bana gelmiyor artık olmuşum 39.. Kimseye hizmet edecek gençliğim kalmadı.
Canım bızımkıler hep hızmet bekleyen tipler ben 3 cocugu kolay buyutmedım hep tek basına. Ne zaman ıhtıyac duysam yoklardı ben de artık kötü günümde yoksa iyi günümde ne işi var modundayım. Annem desen kendı rahatına sanki ben evladı degıl geliniyim.. kayınvalide desen etliye sütlüye karışmaz... Gelin nasıl olsa halleder modunda kendi kızı bir çocuk dogurdu bakamadı aldı annesinin yanına geldi kaç aydır bakıyor.. Nasılmış dedım ben bakarken yaparsın kızım edersin dıyordun senin ki neden yapamıyor dıyorum ses yok... O yüzden en güzeli tek olmak. Zor zamanda olmayanlar otursun evinde... Böyle daha iyi gelecekler gene ben hızmet edeceğim.. En güzeli azıcık aşım ağrısız başım

Evet 3. Oğlanı bekliyorum havalar beni müthiş zorluyor çok sıcak ve iki numara daha küçük. İkisi beni bayağı yoruyor. En büyük 7 yaşında o akıllıdır laf dinler. Hizmet etme konusunda o kadar haklısınki. Bana gelen de bu halimle hep benden hizmet bekliyor yapacak gücüm kalmadı. En iyisi yalnızlık. Yalnızken ne kadar zor olsa da Allah yardım ediyor ve hiç olmazsa kafam rahat oluyor.

İnsan insanı çok geç tanıyabiliyormuş. Ben 10 yıldır evliyim. Eşimle çok iyiyizdir. Biri karışıp etmese kavgamız tartışmamız olmaz. Ama her yaz annesi falan gelince mutlaka bir büyük tartışma yaşıyoruz. Hiç kaynanama yormazdım yakıştıramazdım ama bu kadar tesadüf olmaz. Eşimin abisi annem bizi doldurur konuşurda konuşur diyince yok cnm dedim yapmaz. Meğerse yapıyormuş ben salak olduğum için anlamıyormuşum. Yıllar sonra takip edince şahit oldum. Ne hali varsa görsünler. Hiç birinin yüzünü görmek istemiyorum. İnan doğuma gelecek kv şimdi asla gelmesini istemiyorum. Başka gelecek kimse de yok ama çocuklara eşim baksın ben tek doğum yaparım bile diyorum yAni o kadar kırıldım. Zaten bi iş de yapmaz. Asla bir kap yemek yaptığını görmedim. Yine de çok iyi kaynanam var derdim. Sırf birşeye karışmaz konuşmaz diye meğerse herşeye konuşuyormuş.

Benim de kv kp ne zaman gelse eşimle aynı şekilde kötü bir kavgamız olur mutlaka. Ben de yakıştıramıyorum kvye. Benimki eşimden kaynaklı ya. Umarım öyledir yani bak içime kurt düştü şimdi

Benim de kv kp ne zaman gelse eşimle aynı şekilde kötü bir kavgamız olur mutlaka. Ben de yakıştıramıyorum kvye. Benimki eşimden kaynaklı ya. Umarım öyledir yani bak içime kurt düştü şimdi
Kaynanan doldurmasa bile bazı erkekler ailesini görünce güç alıyor erkeklik taslamaya başlıyor. Yada ailesi kendi arasında problemli bı aileyse ister istemez eşe yansıyor o gerginlik. Bizde yalnızken sakiniz genelde. Ailesi girince ise yazamayim neyse tanıyan çıkar falan. Nickimi de değiştirmek istemiyorum. Yoksa bı dökülsem

Umay ben cok memnun kaldım oyun gruplarından.. Tavsiye ederm.. Senın durum 2 yas krizi bence.. 18 aylıkken de baslayabılıomus dıye bılıorm.. Oyun grubuna goturur sen stresini atar cocuk iyi gelir

Kendimi gördüm

Allah yardımcın olsun canım ne dıyeyim bu sıcaklarda hamilelikte zor vallahi. Senin 2. O zaman 2019 Ekim bizlerle maşallah valla 2 yılda 2 tane.. İki ve 3 numara seni zorlar... Allah yardımcın olsun canım. Büyüklerin faydası var resmen getir götür İsmail gibi oluyor hadi annem şunu getirir misin hadi oğlum bunu getirir misin... Tek olunca Allah güç veriyorda.. Benim 3 de nerjim yüksekti hamileyken buzluğa epey birsey doldurmustum çok faydasını görmüştüm. Yeri geldi hazır a yemek oldu bize... Bir sürü börek atmıstım kurabiye.. Nohutu bile hasşayıp hasşayıp atmıstım. En basit nohut bıle iş görüyor

Valla dediğim gibi ben hiç beklemezdim. Sessiz kendi halinde görünür. Eltim hep şikayet ederdi inanmazdım yapmıyor sen abartıyorsun diyordum. Ama kendim birebir şahit olunca artık inandım ve çok gözümden düştü. Büyük olduğu için sesimi çıkarmıyorum eşimin hatrı var diyorum ama ne kadar böyle dayanırım fikrim yok

Evet benim iki numara ekim doğumlu. Araları çok yakın oldu ama dediğin gibi Allah öyle bir yardım ediyorki ben bile inanamıyorum. Büyük oğlum resmen benim yardımcım elim ayağım. Bende her sene doldururum derin dondurucuyu şimdi de kışlık domates fasülye biber patlıcan falan attım. Nohut fasulye var. Allahım hepimizin yardımcısı olsun gerçekten zorlanıyoruz ama napalım yapacak fazla bir şey de yok çocuklarımız içim değer bugün pikniğe gittik iki kardeş oynadılar valla dünyalar benim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…