2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Eşim de diyoki sütten kesince üçüncüyü yapalım. Sıcağı sıcağına. Sen hazır uykusuzluğa alismisken devam edelim . Önceden kız olsun diye istiyodum. Simdi onuda düşünüyorum artk. Olur da iki numara bı anda çok uslu huylu uykucu bı bebek olamaya karar verirse belki o zaman dusunebilirim

Servise versen olmaz mı . Bende servis düşünüyorum. Havalar iyiyken bebek arabasiyla gidilir de . Kar var kış var. Sende iki bebek var. Allah yardım etsin cnm. Benim küçük en ufak bi usutmede bademcik enfeksiyonu geçiriyor. Her ay nerdeyse on tame iğne yiyor yavrum. Servis şart bize. Yoksa okul yakın aslında. Beş altı sokak var. Dümdüz yürüme yolu. Ama küçük yüzünden servise vercez yani.

Kızımın bacağı hala sert, şiş ve kızarık.Hic böyle tepki vermezdi. Üstüne geceye doğru ateşte yaptı. Sıradaki aşı için korkuyla beklemeye başladım.

Kızımın bacağı hala sert, şiş ve kızarık.Hic böyle tepki vermezdi. Üstüne geceye doğru ateşte yaptı. Sıradaki aşı için korkuyla beklemeye başladım.
Benim kızımda aşısını oldu çok korktum çok yüksek ateş yapıcak diye ama beklediğim gibi olmadı. Hafif ateş var 37.2 ye kadar yükseliyor. Diş çıkarma zamanında yine son 1 haftadır hep bir 37.5 lere yükselen ateşi vardı. Üstüne aşı oldu. Gece kısa kollu ile yatırıyorum 2 gündür. Odayı serin tutuyorum 22.5 derecelerde. Üstünü zaten örttürmez açık yatıyor.
Kasaltı vurulduğu için, kendini kasınca iğne yerinde sertlik olabiliyor. Benimki ilk gece sekiyordu aşıların içinde tenatoz olduğu için bacağı ağrıtıyormuş. Bu aşılarıda bitirdik şükürler olsun. 6 ay rahatız

Benimkinin 2 koldan vurdu Bır de agızdan damla verdi. Bızım o gece 39 ateş oldu. Ertesi günde ateş devam etti. Sonra bıttı.. Sıradaki aşı 2 yasında. Allah büyük

Bu gidişle seneye de zor açılır. Ya da kışın gene uzaktan olur. Bence yavas yavas elakin grubundan baslatın. Okuma yazma uygulaması ındırıyo verın eline. Bıxımkı 5 kasımda okudu. Tüm harfleri bagladı. Ama Benım de canım çıktı.

Anaokulu seti başladık. Odes. 14 kitap. Dokuzdayz şuanda. O bitince Tudem in okuyorum yazıyorum seti var ona baslicam. Aldım seti hazır beklio. Yönetmeliğe uygun. Hazırlanmış zaten bu setler. Çok zor oluo evde. Bebek uyuyo biz odaya kosuyoruz. Üç beş sayfa ders yapıyoruz. Bebek her ay hasta oluo . Bebek hasta olunca en az on gün hayat duruyor bizde. Yoksa odes çoktan bitmiş olcakti da. Benim firsatim olmadı.

Bebek oğlum okula başlayınca çok küçüktü bir de benim oğlum çok isreksızdı. Yerıne oturmayan cocuk. Kaç kere oturtmaya çalıştım yok. Zaten asla yazma öğretme. Yazmadan nefret edıyorlar. Sade okuma öğrensin dıye ders vıdeo ları ve uygulama ızlettım. E ve l sesi anca yapabıldım. Okul acılınca opretmen okulları kapatacaklar dıye cok hızlı ılerledı haklı olarak eve ödev cok geldi. Hakıkaten dedıgo gıbı 1 ayda oğretti. Şimdi 1.sınıf konuları bıttı. 2. Sınıf konuları yapıyorlar eldeli toplama yapıyorlar. Dünki ödevde karşılaştırma cümleleri vardı. Tabi öğretmen ödev verınce mecbur yapıyor. Valla ömrümden 5 yıl gitti bu yıl. Eşime dıyorum tatlı ben hak ettım bu yıl

Miraç bu süreç en çok anneler için zor oldu. Ev yükü çocuk yükü. Hapis bı hayat yaşamak. Üstüne dersler ödevler. Tatili hakettik gerçekten. Seneye düzelmiş olsun bu süreç lütfen yaaa. Bu şekilde yaşamak gerçekten çok zor

Aynen canım. Valla ben bugün 6 ders canlı ders yaptım. Sonra eve süpürge tuttum lavabo banyo tuvalet temızledim. Bakıcı ablayla cıktık cocujları Bır de gezmeye dışarı göturdüm. Niyetli olunca çift maske de ezouwt oluyor. Evde durunca da 3 erkek cocuk zıvanadan çıkıyor. Eve gel yemek yap. Şimdi 3 erkeği babalarına bıraktım ne halleri varsa görsünler. Kahvemi yaptım ohh mis. Bugüne de şükür napalm Allah sağlık versin. Ben hergun yarım saat de olsa 3 cocukla cıkıyorum cıkmasam çıldırırım

Servis olsa 1 dak düşünmem valla hemen veririm ama bizim burda yok. Okul yakın aslında ama aşırı dik. Aşağı giderken güzel ama ikisiyle yukarı çıkmak çok zor oluyor. Hamilelikten önce kanguru ile taşıyordum küçüğü iyi oluyordu şimdi araba ile taşıyorum bayağı zor oluyor. Bakalım seneye nasıl olacak. Bu sene okullar açılmaz artık.

Ay ben 3 konusunda yorumsuzum

Off dışarı çıkalım diyorum. İnsanlar maskesiz dolaşıyor. Bu sefer bebeği hiç çıkarmak istemiyrm. Bebek maske takmıyor. Zaten iyi değilmiş o kadar küçük bebeklere maske. Çok çok bunaldım bende. Nefes almak icin dışarı alışveriş işi olunca çocukları eşime bırakıp bı saat falan cikiyorum.

Selam kızlar, hersey yolundadır umarım.. Covid bizim evimize de geldi.. Eşim iş yerinden kaptı. O bizim evde karantina da ben kayinvalidemdeym. Bize test yaptıklarında ilkten negatifti sonra pozitife döndü. 2.de ben yaptırmadım ama yüksek ihtimal pozitifm. Maskeyle yaşıyoruz. Bebeklerle öyle zorki.. ikiside hapsirip öksürüyor. Ateş yok onun takibindeyim çok korkuyorum bi ilaçta içemiyorum onlara da veremiyorum

Çok geçmiş olsun. Umarım başka bir belirti olmadan atlatırsınız.

Bizim yaknlarimiz atlattı. Bebek te hapsirma öksürme vardı. Fitil yada ağrı kesici ateş düşürücü şurup verdiler arada. İki üç güne atlattilar. Tez zamanda geçer inşallah sıkıntısız bı sekilde. Çok geçmiş olsun. Eşin hangi semptomlari gördü test yapmadan önce.

Çok geçmiş olsun. İnşallah başkaa belirtiniz sorununuz olmadan atlatırsınız.
Kaç gündür hastasınız

Insallah canm .. Esimin sırtı ağrıyordu eklemleri ağrıyordu suan bütün şirket covid oldu evde yatyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…