- 21 Temmuz 2014
- 809
- 2.453
Insallaj canm sagolasnÇok geçmiş olsun. Umarım başka bir belirti olmadan atlatırsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallaj canm sagolasnÇok geçmiş olsun. Umarım başka bir belirti olmadan atlatırsınız.
Çok geçmiş olsun cnm nasılsın umarım çabuk atlatırsın bebekler nasılSelam kızlar, hersey yolundadır umarım.. Covid bizim evimize de geldi.. Eşim iş yerinden kaptı. O bizim evde karantina da ben kayinvalidemdeym. Bize test yaptıklarında ilkten negatifti sonra pozitife döndü. 2.de ben yaptırmadım ama yüksek ihtimal pozitifm. Maskeyle yaşıyoruz. Bebeklerle öyle zorki.. ikiside hapsirip öksürüyor. Ateş yok onun takibindeyim çok korkuyorum bi ilaçta içemiyorum onlara da veremiyorum
Geçmiş olsun canım.. İnşallah süreci ateşsiz tamamlamış olsunlar. Hastalik artık o kadar yakın ki, tüm gün evdeyim ama yine de sıra bana ne zaman gelecek diye bekliyorumSelam kızlar, hersey yolundadır umarım.. Covid bizim evimize de geldi.. Eşim iş yerinden kaptı. O bizim evde karantina da ben kayinvalidemdeym. Bize test yaptıklarında ilkten negatifti sonra pozitife döndü. 2.de ben yaptırmadım ama yüksek ihtimal pozitifm. Maskeyle yaşıyoruz. Bebeklerle öyle zorki.. ikiside hapsirip öksürüyor. Ateş yok onun takibindeyim çok korkuyorum bi ilaçta içemiyorum onlara da veremiyorum
Sagol canm oğlumun 3 gündür istahi hiç yok, galiba hep evde aynı şeylerden sıkıldı mutsuz 9 da uyuyo ki normalde geç uyur sabah 6v7 de uyanıyor bi öğle uykusu gün ona bitmiyor. Parka götürürdm yürüyüşe çıkarırdım normaldeÇok geçmiş olsun cnm nasılsın umarım çabuk atlatırsın bebekler nasıl
Aynen öyle cnm zaten gelirse eve dışarıdan getiriyorlar 341 ölü ne demek düşünsene Allah korusun tren kazası oldu 341 kişi öldü diye okusak ne kadar üzülürz bu virüs ölümü bile normalleştirdiGeçmiş olsun canım.. İnşallah süreci ateşsiz tamamlamış olsunlar. Hastalik artık o kadar yakın ki, tüm gün evdeyim ama yine de sıra bana ne zaman gelecek diye bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa ve kolaylık versin çok zor gerçekten.Selam kızlar, hersey yolundadır umarım.. Covid bizim evimize de geldi.. Eşim iş yerinden kaptı. O bizim evde karantina da ben kayinvalidemdeym. Bize test yaptıklarında ilkten negatifti sonra pozitife döndü. 2.de ben yaptırmadım ama yüksek ihtimal pozitifm. Maskeyle yaşıyoruz. Bebeklerle öyle zorki.. ikiside hapsirip öksürüyor. Ateş yok onun takibindeyim çok korkuyorum bi ilaçta içemiyorum onlara da veremiyorum
Bende merak ediyorum bu aşıyı 3 taneymis galiba iyice hareketlendiler yaptırmak zor olacakBugün 18 aylık asimizi olduk şimdilik her şey normal. Ateslenenler akşam mı ateşlendi yoksa bi kaç saat içinde ateşi çıktı mı. Aportta bekliyorum.
Yaparken zorlanmadık ikisi koldan biri çocuk felci damla ama ateş korkusu sardı beniBende merak ediyorum bu aşıyı 3 taneymis galiba iyice hareketlendiler yaptırmak zor olacak
Gece oldu bizde ateş canım ama bir sonraki günde devam etti. Birkaç saat içinde olmadı hatta bir bacağı avuç içim kadar şişti ama aynı gün değil ertesi gün oldu oda. Geçmiş olsun, ateşsiz geçmiş bitmiş olsun inşallahBugün 18 aylık asimizi olduk şimdilik her şey normal. Ateslenenler akşam mı ateşlendi yoksa bi kaç saat içinde ateşi çıktı mı. Aportta bekliyorum.
Bugün 18 aylık asimizi olduk şimdilik her şey normal. Ateslenenler akşam mı ateşlendi yoksa bi kaç saat içinde ateşi çıktı mı. Aportta bekliyorum.
Bende merak ediyorum bu aşıyı 3 taneymis galiba iyice hareketlendiler yaptırmak zor olacak
Gece oldu bizde ateş canım ama bir sonraki günde devam etti. Birkaç saat içinde olmadı hatta bir bacağı avuç içim kadar şişti ama aynı gün değil ertesi gün oldu oda. Geçmiş olsun, ateşsiz geçmiş bitmiş olsun inşallah
Benim uşağımın gece çıktı ateşi. Ertesi gece bitti. 24 saat sürmüş. İlk defa ateşlendi ilk defa aşı yeri şişti.
Aşı olurken yıktı ortalığı ama karakterinden bence
Aşıdan sonra hemşire sevmek isteyince kızdı söylendi det falan dedi kadına
3 tane biri 5 li karma biri hepatit a biri de çocuk felci damla şeklinde. Asilardan biri şişme yaptı oğlumun kolunda ateş olmadı şükür. İnşallah sizde de olmazKizlar 18ay aşı kactane birde bebekleriniz boyu ve kilosu kaç çıktı bizim bu ayın sonu asimiz
Benim kızımda 2 dişi 2 ayda çıkarıyor. Ara ara hafif ateşi oluyor 37-37.5 derece. buda benide tedirgin ediyor. Sabredicez artık 11 dişimiz var. 12. BekliyoruzOğlumun dişleri çıkmadı bir türlü iki ay oldu ne zaman çıkacak bunlar
Dişe göre değişiyor cnm genelde azilar geç çıkıyor bizimde son 4dis çıkmak bilmedi mahvediyor çıkacak elbetOğlumun dişleri çıkmadı bir türlü iki ay oldu ne zaman çıkacak bunlar
İki aşı bacaktan oldu, bir bacağa bir diğer bacağa bir aşı şeklinde. Bir aşı da damla şeklinde ağızdan canım. Boy 82 cm.Kizlar 18ay aşı kactane birde bebekleriniz boyu ve kilosu kaç çıktı bizim bu ayın sonu asimiz
Küçük azilardan biri bir ayı geçtikten sonra çıktı ve henüz tam dis şeklinde de çıkmadi, beyazı gözükmeyen yeri de var. Büyük azilar da ne yaşıcaz kim bilirOğlumun dişleri çıkmadı bir türlü iki ay oldu ne zaman çıkacak bunlar