2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizim de 1 azı 2 ayda çıktı diğeri yeni patladı. Daha alt azılar ve köpek dişleri duruyor. İştahı azaldı bayağı kilo verdi. Şu diş dönemi geçse de rahatlasa

Bizim de 1 azı 2 ayda çıktı diğeri yeni patladı. Daha alt azılar ve köpek dişleri duruyor. İştahı azaldı bayağı kilo verdi. Şu diş dönemi geçse de rahatlasa
Umarım 2 yaşına geldiklerinde bitmiş olur. Bizde 3 aydır aynı kilolarda gidip geliyoruz. Hiçbirşey yediremiyorum. Zaten iştahsız bir bebek bu dişler hepten delirtti beni
Kilomuz şuan 9.1 Boyumuz 82 cm.

Sağolasın cnm

Umarım 2 yaşına geldiklerinde bitmiş olur. Bizde 3 aydır aynı kilolarda gidip geliyoruz. Hiçbirşey yediremiyorum. Zaten iştahsız bir bebek bu dişler hepten delirtti beni
Kilomuz şuan 9.1 Boyumuz 82 cm.
2 yaştan sonra da diş çıkıyor ama bu kadar zorlamıyor çocuğu, benimki de tontiş bir bebek ti şimdi gören herkes nasıl zayıflamış diyor

Merhabalar

Hamilelikte ellerinin ve ayaklarının üstü kaşınan oldu mu

İlk gebeliğimde olmamıştı. Bir haftadır deli gibi kaşınıyor elim ayağım ya. Kaşıyorum boncuk boncuuk döküntüler çıkıyor.

Ergenliğimde sivilce ilacı kullanmıştım o da karaciğere çok yüklenince ell üstünde kaşıntı yapıyordu aynı şekilde olmuştu.

Yarın randevum var umarım kötü bir şey yoktur

Ben bizim Ekim grubunda bir kaç hamile de kaşıntı oldu diye hatırlıyorum.. Son aylarda olmuştu hatta. Ama nedeni hatırlamıyorum. Benim koşturmaktan ayağım şişmişti. Tek ayak şişliği olduğu için dolaşımı etkilenmesin diye kan sulandırıcı iğne vermişti. Düzelmiştim.

Berrikonun kaşınıyordu bazı değerleri yüksek çıkmıştı diye hatırlıyorum. Sonra doğuma aldılar. Ama seninki gibi değil daha siddetlydi galiba hemen kötü düşünmeyelim

Çok geçmiş olsun. İnşallah kolay atlatırsınız. Bugün nasılsınız çocuklara test yapıldı mı onlar nasıl?

Evet canım benim kaşıntı vardı ama döküntü yoktu.. Şiddetli Bi kaşıntıydı bide sadece el ayak degıl bütün vücudum kaşınıodu.. Kolestaz olmuştum.. 33.haftada dogum almışlardı.. Senınkı daha farklı gıbıme geldı.. Ama noolur nolmaz 'ast, alt, ggt' degerlerıne baktır.. Gecmiş olsun

Berikko nasılsın uzun zamandır yoktun

Gittim tahlil verdim. Antibiyotik yazdı. Bugün başlıyorum kullanmaya. 36. Haftamdayım rahatım biraz başka da bir sorun olmayınca

Benim kızda dis dönemi evet ağzını açar ama bir kaşık şeyi beş dk ağzında dolandirir sonra yutar. Ve yine o dönemdeyiz. Delirtti artik

Berikko nasılsın uzun zamandır yoktun

Gittim tahlil verdim. Antibiyotik yazdı. Bugün başlıyorum kullanmaya. 36. Haftamdayım rahatım biraz başka da bir sorun olmayınca

Sagol umaycım... Valla bende bir gireyim dedm senın mesajı görünce hemen yazdım

İyi bari ters bişey olmasında.. Ben anladm zaten el ayak diyince cok muhım olmuycanı.. Gecmiş olsun yinede

Bizde eymenle devamke hala konusmuyo... Tek dedıgı baba yerıne 'abba' konusma konusunda çok geri kalanı dusunuyorum git gide.. 3 yasından sonra anca konusur gibime gelıo niyeyse
Onun dısında bu ara yemek yemıo.. Eskı den yemıo derdım ama yıyo muş kerata.. Bugun hiçbişey ama hiçbişey yemedi.. Kaşık reddi had safhada.. Onune verince Bi iki yiyo gerisi çöp yarın doktora goturcez.. Cunku gercekten hıcbısey yemıo.. Sütü severdi onu bıle içmio bakalım doktor ne dicek

Sizlerde ne var ne yok

Diş mi çıkarıyor. Benim ki diş çıkarma döneminde öyleydi. Hiçbirşey yediremiyordum

Diş mi çıkarıyor. Benim ki diş çıkarma döneminde öyleydi. Hiçbirşey yediremiyordum

Evet ya.. Diş çıkarıo..bu zamana kadar pek hissetmedim diş çıkarmasını ama hep diodum alt cene deki dişler bizi yoracak diye.. Cunku ust dıslerı sıralandı.. Altta sadece ıkı azı ıkı ön diş vardı.. Şimdi yan kesıcıler cıkıo alt cenede.. Valla ben bu zamana kadar diş çıkarma dönemını yasamamısım dedım.. Hiç bu kadar yememezlik görmemiştim sen naaptın pekı bu surecte? Biz ne yapcamızı sasrdk

Zorlasan da yemiyor bu dönemde. Sadece yoğurt ve ezilmiş muz yedirebiliyorum. Diş çıktığı gün sihirli değnek değmiş gibi başlıyor yemeye. Biz her bir diş çıkarken ayrı ayrı aynısını yaşadık

Oğlum da diş çıkarırken yemiyor bir tek muz ve yoğurt yiyor çok zorlamıyorum. Bazen de hoşuna giden bir şey olursa azıcık yiyor. Teklif ediyorum ama yemeyince de yapaacak bir şeyim yok
Sonra kendiliğinden eskkisi gibi yemeye başlıyor işte

Bir de yemmekk yemesi konuşması yürümesi uyuması her bebekte başka ya ama anne olunca işte... Ben de hem rahat olmaya çalışıyorum hem de çok takıyorum kafamaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…