2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok geçmiş olsun canım. Umarım toparlanır ve bu süreci kolay atlatır. Haklı çocuk korkamkta yaa. Ben olsam bende korkarım. Biz iyiyiz. 13 haftalık olduk. Cinsiyeti henüz bilmiyorum. 3 hafta sonra kontrol var. Sanırım o zaman öğreniriz. Merakla bekliyorum

Sağol cnm. Bebek olunca daha zor . Allah gönlüne göre versin. Huzurlu mutlu uysal bı bebek olsun inşallah. Büyükler erkekmiydi senin. Öyle hatırlıyorum sanki. Gebeliğin iki gebeliginle aynı mi. Ablam kız olan bebekte dokuz ay kusmustu nerdeyse. Oğlanlarda üç ay. O yüzden çok emindik kız olduğundan çok belli etti kendini. Çok bilmiş cadı bı kızımız var şimdi

Ona bende inanıyorum. Hamileliği zor olanların genelde kızı oluyorkızlar nazlı geliyor tabi benim iki oğlum var ikisinde de midem gayet iyiydi. Bu da ötekilerle aynı aslında dr erkek diycem ama dedi ben sözünü kestim hocam bırak 4 hafta daha belki kızdır diye umutlanayım dedim

Erkek gelio o zaman. Doktor erkeğe benzio dediyse erkektir o. . Ablam ilk bebeğe hamileyken doktor erkek dedi. Ablam sırıtıyor. Ben de kız yeğen çok istiyorum. Hocam yalnis olabilir mi dedim. Yok erkek bebek dedi. Peki hocam bı sonraki ultrason da değişebilir mi dedim. Hayır bu bebek erkek. Degismicek. Pipisi var bu çocuğun yani erkek dedi 18 yaşındaydim o zaman. Rabbim hayırlı saglikli evlatlar versin. Kız çok gönlümde var benim. Her zaman. Ama bebek isterken hiç kız yada erkek olsun diye dua etmedik. Hayırlı sağlıklı evlat istedik. Layikiyla yetiştirmek nasip olsun inşallah.

Amiiiiinn canım inşallah

Bizim tersi oldu kızım oldu maşallah o kadsr rahat hamilelik geçirdim ki
Hatta Kızımın saçları çok olmasına rağmen ne midem yandı ne bulandı.
Darısı 2.bebeğe

Çok geçmiş olsun
Öyle düşünme çok hareketliler sadece..
Tam keşfetme zamanları.. Bizimki de bu ara sandalyeye taktı 100 kere inip çıkıyor inşallah düşmeden tamamlar keşfini

Çok geçmiş olsun
Tam keşfetme zamanları.. Bizimki de bu ara sandalyeye taktı 100 kere inip çıkıyor inşallah düşmeden tamamlar keşfini
Benimki de mutfakta sandalyeden masaya çıkıyor. Ayağında çorap varsa kayıp düşecek diye ödüm kopuyor görünce. Allahım korusun hepsini. Zor zamanları.

Benimki de mutfakta sandalyeden masaya çıkıyor. Ayağında çorap varsa kayıp düşecek diye ödüm kopuyor görünce. Allahım korusun hepsini. Zor zamanları.
Masaya sehpadan çıkıyordu sehpayı yer değiştirdim
Üniteye çıkıyor TV kaldırdık yukarı
Allah korusun hepsini..sağlıkla geçirelim şu 2 3 yaş dönemini.

Cok gecmis olsun cnm nasıl şimdi kendini üzme oluyor benimki kaç kez sandalyeden düştü sürekli düşüyor zaten allahkoruyor vallah

Oy burnu muuu cok geçmiş olsun ya kıyamam nolcak simdi sardılar mı

Çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun cnm nasıl şimdi kendini üzme oluyor benimki kaç kez sandalyeden düştü sürekli düşüyor zaten allahkoruyor vallah

Çok sağolun kızlar iyi ki varsınız. O kadar güzel destek oluyorsunuz

Dün gittik kbb doktoruna. Bırak kırığı incinme ezilme hiçbir şey yok dedi

Acil doktoru bunu yaptı. Sağlık ocağındaki aile hekimi kulağı kızarmış dedi antibiyotik yazdı. Almamıştım antibiyotik koştur koştur çocuk doktoruna gittik. İyice baktı kızarıklık falan yok nerden çıkardınız dedi

Beni en sonunda doktorlar hasta edicek

Çok şükür burnuna bir şey olmamış yavrumun. Dudağı da iyileşti

Çok sevindim canm. Acil doktoruna ve aile hekimine güvenmiyorum malesef. Genelde yeni mezun ve çok tecrübesiz oldukları icin yalnis teşhis koyuyolar. Büyük oğluma bademcikleri şişmiş dedi. Bikac saat sonra çocuk doktoruna gittim hayır öyle bişey yok dedi. Pipime iğne batio diyodu bı ara. Aile hekimine gittim . Bı idrar tahlili yapalım enfeksiyon mu var dedim. Tahlil yapmadı. Tutturdu testisleri boş diyo. Hiç mi doktora goturmedin anlamdin mi diyo. Çocuk beş senedir sayısız doktora gitti. Sayısız muayene oldu. Böyle bişey olsa farkedildi dedim. Hayır acil üroloji ye git dedi. Korona zamanı gittik. Dedim aile hekimi böyle dedi. Adam dediki yok öyle bişey her şey yerli yerinde. Korona zamanı bunun için mi geldiniz dedi.

Aaaa ne güzel haber çok sevindim. Maşallah kuzucuğa Gözünüz aydın

Kizlar yasayaniniz var mı,pek sanmiyorum ama bir şey soracağım
Kızımın belli başlı bazı kelimeleri dışında çoğunlukla kelimelerin ikinci hecesini içinde tutuyor ihliyor ağzı kapali.
Örnek vereyim oku diyecekken çok nadir oku diyor ama geri kalan her seferinde o-ih, tilki diyecek tii-ih
Anlatamamış olabilirim,nasıl aşabilirim çok sık kitap okuyorum, o da kitaplara ilgili.Tv yok denecek kadar az.Az olan kısım eşim yüzünden maç ozetleri şeklinde.Ve her günümüz şarkılarla söyleyerek ya da dinleyerek geçiyor.Ama ikinci heceler i iih

Çok tatlı
Çok tatlı zamanla oturacaktır bence

Normal cnm 2yasina kadar bekle gayet güzel kitap okuman hafızasında kalır akici konuşur daha çok kucukler

benim oğlum hala yürümüyor. Dra götürdüm, dr ayakta tuttu. Yere koydu sıraladı. Karşılıklı durup yürüttü. El göz koordinasyonunu kontrol etti. Muane etti. Fiziksel ve beyinsel sorun yok dedi. Güveni kırılmış dedi. Ben de olmadı ama abiler yapmış olabilir. Şimdi 3 gündür dizleri üstünde küçük hüsamettin gibi yürüyor.sinirden bugün ağladım. Yürümemek için direniyor. Kendini yere bırakıyor. Adak adadım yürüsün fakir sevindirecegım. Babası artık bıktı, bırak ne yaparsa yapsın diyor. O da sinirimi bozuyor. Bir yere gitmek isteyince dizleri üstünde gidiyor yorulunca emeklıyor. Ne yapacagımı şaşırdım. Hep böyle mi kalacak

Bak sen şu keçiye:))) Olur mu hiç öyle şey etrafında hic dizlerinin üstünde yürüyen cocuk var mı canm benm .. Sıkma canını bak doktor hic bir sorunu yok demiş. Belliki korkmuş belki abileri oyun oynarken korkuttu istemeden kim bilir . Dizlerinin üstünde gitmesi bile gelişme bence . Bak bizimki sandalye sehpa yakalamaya çalışırken yürüdü. Simdi koltukta sıralıyor ya sehpayı önüne koy ona tutunsun. Ufak ufak sehpayı cek gel gel al bakalım yakala hadiii yap yine yere koy tutunsun oyle oyle hareket ettir ama hep gül oyuna cevir ayakta kalip bisi olmadığını görünce cesareti gelicek bence. Sıkma canını herkes 2 ayak üstünde geziyor bak. Gecicek bu günlerrrr sonra gulucez

Geçer cnm üzülme poyraz 10bucuk aylıkken yürümeye başladı düştü 2hafta yürümedi emekle di ozman doktora gitmişdik kan sayimi icin biral zaman unutsun demişdim sonra oyincak koydum cesaretlendirdim unuttu bence yürümeye başlarken abileri düşürmüştür onu korkmuştur elbet yürür üzülme sevdiği yiyecekleri köy beraber yürüyelim de öyle öyle unutsun

Oğlum ihlemiyor da ikinci hecey ii söylemiyor. Bittiye bii diyor gittiye gii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…