- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
1 - Uyku aralarini çok fazla açmış olabilirsiniz. Yorgunluktan dolayi da bu şekilde yapıyor olabilir.TEk uyku
Bizde ilk dozları iki aşının aynı gün olmuştuk 13. ayda.Ates düşürücü vermedim.O günün ertesinde vücudu sicakti,başı alnı normaldi.Yine vermedim herhangi bir huzursuzluğu filan da yoktu.Mutlaka ateş olucak diye düşünme,umarım bu şekilde çıkmadan devam eder.Kızlar bexora ve numenrix asilarimizi ilk dozu ayni anda olduk.
Aşının yazilislarindan emin değilim ve Google a bakmaya üşendim
Sabah 10da aşı olduk. 10.30da ates düşürücü verdim. Ates hiç çıkmadı. Umarım da çıkmaz.
Bu aşıları yaptıranların tecrübe ve deneyimlerini bekliyorum. Sizlerde nasıl oldu. Aşı sonrası ilk gece nasıl geçti. 2 saatte 1 kalkıp bakacağım ateşine.
İki doz olanı yaptırdık biz. İlk değilde de ikinci dozda ateşi oldu. Bı yada iki gün sürdü ateş. 38 civarıydı. Bikac kere fitil attm. Geçti . Ateşi yoksa ateş düşürücü verme. Doktorlar doğru bulmuyor bunu.Kızlar bexora ve numenrix asilarimizi ilk dozu ayni anda olduk.
Sabah 10da aşı olduk. 10.30da ates düşürücü verdim. Ates hiç çıkmadı. Umarım da çıkmaz.
Bu aşıları yaptıranların tecrübe ve deneyimlerini bekliyorum. Sizlerde nasıl oldu. Aşı sonrası ilk gece nasıl geçti. 2 saatte 1 kalkıp bakacağım ateşine.
Allah kolaylık versin canımÇok geçmiş olsun cnm. Enfeksiyon maalesef antibiyotik olmadan geçmiyor. Benim küçüğün bademcikleri dogustan yapı olarak iriymis. O yüzden sürekli bademcik enfeksiyonu geçiriyor. Atesleniyor. Enfeksiyon 55 lere çıkıyor. Her defasında on tane iğne. Peşine antibiyotik şurup içiyo. İki ayda bı tekrar ediodu hep. Bu sefer yirmi günde iki kere oldu. Artk bittim tükendim. Zaten çok zor bı bebek. Ek gıdadan nefret edio. Çok az yiyor. Uykular berbat. Aşırı zor uyuyo. Sallamaktan helak oluyorum. Gündüz bol bol ağlayan bı bebek. İş yapmak yemek yapmak o kadar zor ki. Herşeyi çöpe atmak istiyorum. Kafamı duvarlara vurmak istiyorum. Canımdan çok seviyorum. Onsuz bı saat bile ayrı geciremem. Ama o kadar zor gecio ki. Allah'ım diyorum daha kötüsüyle imtihan etme. Güzel günler gelsin. Kolay günler.
Bexsero 3-5-15 ayda 3 doz yaptırdım. Her seferinde ateşi çıktı. Ateşten dolayı 24 saat huzursuz olmuştu. Nimenrix ateş yapmıyor.Kızlar bexora ve numenrix asilarimizi ilk dozu ayni anda olduk.
Amin cnm . SağolAllah kolaylık versin canımçabucak geçmiş olsun bu günler size
Çok geçmiş olsun. Görünmez kaza olmuş resmen. Kendini suçlama, ondan düşüp böyle olabileceğini bilemezsin ki.Oğlum düştü gene. Bin git arabalar var ya ondan dğştğ. Bir kaldırdım ağzı kan içinde. Dudağı patlamış. Onu durdurmaya çalışırken sol burun deliğinden kan gelmeye başladı. Gittik acile. Burnu kırılmış. Ağzı burnu şiş. Düştüğü yer tam 2 karış bile gelmez. Nasıl oluyor anlamıyorum. Ben çocuğuma bakamıyorum ya çok kötü hissediyorum anlatılmıyor kelimelerle
Burnu mu kırılmış. Nasıl tedavisi olcak peki. Kendiliginden mi kaynicak. Canm sakiin kendini suçlama. Bizim de başımıza geldi. Abisinin sandalyesine oturdu. Sonra bı anda yüzüstü düştü. Hareketsiz kaldı. Üst dışı alt dudagini patlattı. Her yer kan içinde kaldı. Hatta o gün üstüme giydiğim tişört te hala kan lekesi kaldı. Gördükçe üzülüyorum. Bebekler çok küçük yerlerde bile başı iş gelebilir. Biz ağız içi yara için kenacort diye bı krem var. Sürünce kum gibi yapisio. Orda tabaka olusturuo. Çok hızlı tedavi ediyor. Bikac güne iyelsti ağzı. Hamilesin lutfen kendini üzme. Annelik işte. İnsan kiyamiyo. Çok çok geçmiş olsun. Hemen iylesir inşallah.Oğlum düştü gene. Bin git arabalar var ya ondan dğştğ. Bir kaldırdım ağzı kan içinde. Dudağı patlamış. Onu durdurmaya çalışırken sol burun deliğinden kan gelmeye başladı. Gittik acile. Burnu kırılmış. Ağzı burnu şiş. Düştüğü yer tam 2 karış bile gelmez. Nasıl oluyor anlamıyorum. Ben çocuğuma bakamıyorum ya çok kötü hissediyorum anlatılmıyor kelimelerle
Çok geçmiş olsun. Bir anda düşebiliyor canım çocuklar superman olsak tutamayız kendini üzme lütfen hepimizin başına gelebilir. Çabucak iyileşinOğlum düştü gene. Bin git arabalar var ya ondan dğştğ. Bir kaldırdım ağzı kan içinde. Dudağı patlamış. Onu durdurmaya çalışırken sol burun deliğinden kan gelmeye başladı. Gittik acile. Burnu kırılmış. Ağzı burnu şiş. Düştüğü yer tam 2 karış bile gelmez. Nasıl oluyor anlamıyorum. Ben çocuğuma bakamıyorum ya çok kötü hissediyorum anlatılmıyor kelimelerle
Aynen bexora ates yapıyormuşBexsero 3-5-15 ayda 3 doz yaptırdım. Her seferinde ateşi çıktı. Ateşten dolayı 24 saat huzursuz olmuştu. Nimenrix ateş yapmıyor.
Şişlik varsa iri bı pamuğa bol kolonya dök şişliğin üstüne koy.Aynen bexora ates yapıyormuş
Ben bir defaya mahsus aşı vurulunca ates düşürücü vermiştim. Ates hiç olmadı çok şükür bugün 2.günümüz. Daha da olmaz umarım.
İğne vurulan yer hafif kızarık ve az bisey şişlik var. Doktor çok hafif masaj yapın dağıtın demisti ama ellettirmiyor ağlıyor. Ben de yapamadım. Şişlik çok az ama. Sizde de olmuş muydu
Deneyeceğim teşekkürlerŞişlik varsa iri bı pamuğa bol kolonya dök şişliğin üstüne koy.
Bizde kızarıklık yada şişlik olmamıştı. Ama hatırlıyorum ilk dozunda 3 aylıktı bacaklarını kıpır kıpır oynatıyordu o aralar...Aynen bexora ates yapıyormuş
Ben bir defaya mahsus aşı vurulunca ates düşürücü vermiştim. Ates hiç olmadı çok şükür bugün 2.günümüz. Daha da olmaz umarım.
İğne vurulan yer hafif kızarık ve az bisey şişlik var. Doktor çok hafif masaj yapın dağıtın demisti ama ellettirmiyor ağlıyor. Ben de yapamadım. Şişlik çok az ama. Sizde de olmuş muydu
Çok teşekkür ederim. İster istemez suçluyor insan kendini ama hepsini geçtim o kadar üzülüyorum ki onun için anlatamamÇok geçmiş olsun. Görünmez kaza olmuş resmen. Kendini suçlama, ondan düşüp böyle olabileceğini bilemezsin ki.
Burnu mu kırılmış. Nasıl tedavisi olcak peki. Kendiliginden mi kaynicak. Canm sakiin kendini suçlama. Bizim de başımıza geldi. Abisinin sandalyesine oturdu. Sonra bı anda yüzüstü düştü. Hareketsiz kaldı. Üst dışı alt dudagini patlattı. Her yer kan içinde kaldı. Hatta o gün üstüme giydiğim tişört te hala kan lekesi kaldı. Gördükçe üzülüyorum. Bebekler çok küçük yerlerde bile başı iş gelebilir. Biz ağız içi yara için kenacort diye bı krem var. Sürünce kum gibi yapisio. Orda tabaka olusturuo. Çok hızlı tedavi ediyor. Bikac güne iyelsti ağzı. Hamilesin lutfen kendini üzme. Annelik işte. İnsan kiyamiyo. Çok çok geçmiş olsun. Hemen iylesir inşallah.
Sağol canımÇok geçmiş olsun. Bir anda düşebiliyor canım çocuklar superman olsak tutamayız kendini üzme lütfen hepimizin başına gelebilir. Çabucak iyileşin
Oy burnu muuu cok geçmiş olsun ya kıyamam nolcak simdi sardılar mıOğlum düştü gene. Bin git arabalar var ya ondan dğştğ. Bir kaldırdım ağzı kan içinde. Dudağı patlamış. Onu durdurmaya çalışırken sol burun deliğinden kan gelmeye başladı. Gittik acile. Burnu kırılmış. Ağzı burnu şiş. Düştüğü yer tam 2 karış bile gelmez. Nasıl oluyor anlamıyorum. Ben çocuğuma bakamıyorum ya çok kötü hissediyorum anlatılmıyor kelimelerle
Çok geçmiş olsun. Bademcik sorunu olan çocuklarda yeme sorunu da oluyor. Acaba alınması gibi bir durum olabilir mi? Küçük diye almazlar ama demi?Çok geçmiş olsun cnm. Enfeksiyon maalesef antibiyotik olmadan geçmiyor. Benim küçüğün bademcikleri dogustan yapı olarak iriymis. O yüzden sürekli bademcik enfeksiyonu geçiriyor. Atesleniyor. Enfeksiyon 55 lere çıkıyor. Her defasında on tane iğne. Peşine antibiyotik şurup içiyo. İki ayda bı tekrar ediodu hep. Bu sefer yirmi günde iki kere oldu. Artk bittim tükendim. Zaten çok zor bı bebek. Ek gıdadan nefret edio. Çok az yiyor. Uykular berbat. Aşırı zor uyuyo. Sallamaktan helak oluyorum. Gündüz bol bol ağlayan bı bebek. İş yapmak yemek yapmak o kadar zor ki. Herşeyi çöpe atmak istiyorum. Kafamı duvarlara vurmak istiyorum. Canımdan çok seviyorum. Onsuz bı saat bile ayrı geciremem. Ama o kadar zor gecio ki. Allah'ım diyorum daha kötüsüyle imtihan etme. Güzel günler gelsin. Kolay günler.
Böyle düşünme lütfen. Bu kazalar öyle anlık oluyorki engel olamıyoruz. Çok geçmiş olsun. Sert düşmüş demekki. Büyük oğlum bir kere evde çok yavaş ve yumuşak zemine düşmüştü. Kolu kırılmıştı inanamamıştık. D vitamini seviyesi düşükmüş ondan çabuk kırılmış demişti dr.Oğlum düştü gene. Bin git arabalar var ya ondan dğştğ. Bir kaldırdım ağzı kan içinde. Dudağı patlamış. Onu durdurmaya çalışırken sol burun deliğinden kan gelmeye başladı. Gittik acile. Burnu kırılmış. Ağzı burnu şiş. Düştüğü yer tam 2 karış bile gelmez. Nasıl oluyor anlamıyorum. Ben çocuğuma bakamıyorum ya çok kötü hissediyorum anlatılmıyor kelimelerle
Canm büyük ihtimalle alincak zaten. Gidişat onu gösteriyor. Üç yaş öncesi almiyolar. Bademcik gelişimi üç yaşında tamamlaniyormus. Üç yasa kadar idare etcez. Bebeğim hastane sokağına girince bile artık tanıyıp ağlıyor. Çocukta fobi kalacak. Sürekli iğne her hastalıkta.Çok geçmiş olsun. Bademcik sorunu olan çocuklarda yeme sorunu da oluyor. Acaba alınması gibi bir durum olabilir mi? Küçük diye almazlar ama demi?