Onu ilk defa senden duydum. Bakalım emzirme bitince dener, deneyimlerimizi paylaşırız. Emzirme bitince bir de sönük meme problemimiz olacakİyi bir yer bulmuş olmalı. Benim de yengem baby botox yaptırmıştı ve kendisi söylemese ben anlamazdım süper olmuştu. Ben şu cildi canlandıran gençlik aşısı dedikleri şeyi de merak ediyorum
Aman onu hiç dert etmiyorum olsun napalımOnu ilk defa senden duydum. Bakalım emzirme bitince dener, deneyimlerimizi paylaşırız. Emzirme bitince bir de sönük meme problemimiz olacakBenim biri büyük biri küçük kaldı şimdiden.
Bir şeyi daha merak ettim app store de uygulaması var mı? Yüzünüzde toparlanmayı farketmeniz heyecan vericiÇok teşekkürler
ben de instada karina_na_more adında yüz yogası yapan bir kadınla tanışıp, app ini edindim(ücretli) sayfadaki egzersizlerden çok farklı ama basit egzersizleri var..4/5 günde omuz ve sırtımı acayip rahatlattı. Egzersizleri 1 hafta civarı bile uygulayanların yüzündeki anlamlı değişimi görmelisin. Ben kendimde bile farkettim toparlanmayı.
Tavsiye ederim
Önerdiğim kadının sayfasına bi bak derimYüz yogasından çözüm bulanlar var mı merak ettiğim bir konu? Bir de ücret ne kadar?
App te bulamadım tam adı nedir? Siz de sonuç aldınız anladığım kadarıylaÖnerdiğim kadının sayfasına bi bak derim
App’te uygulaması var bu arada. Ücreti 14,99 du ben aldığımda.
Benimki peşpeşe 8 diş çıkardı, öyle kaldı. Şu sıralar diş sıkıntısı yok. Gece sıkıntısı yok genelde iyi uyuyor, 1 kere falan uyanır. Gündüz tek uykuya düştü, en fazla 1 saat uyuyor. 1 saat de yetmediği için bazen huysuz oluyor, gündüz düzenini oturtamadım. Akşamüstü 2. Uykuyu yaparsa bu seferde gece uykusuna dalamıyor.Aman onu hiç dert etmiyorum olsun napalımDediğin gibi deneyimlerimizi paylaşalım süper olur Ya bir de başka bir konuyu merak ediyorum, aramızda 1 ay var, sizin gece uykuları nasıl? Dişler peş peşe çıkıyor gece uykusu çok uyanma şeklinde bizim
İki uyku fazla geliyor. Bir uyku da yetmiyor. Bugün mesela şöyle oldu. Sabah sekizde uyandı. Dokuzda emerek uyudu . Bı saat uyudu. Onda uyandı. Sonra öğlen birbucuk ta uyudu üçte uyandı. Akşam on gibi uyutmayi planlıyorum.Benimki peşpeşe 8 diş çıkardı, öyle kaldı. Şu sıralar diş sıkıntısı yok. Gece sıkıntısı yok genelde iyi uyuyor, 1 kere falan uyanır. Gündüz tek uykuya düştü, en fazla 1 saat uyuyor. 1 saat de yetmediği için bazen huysuz oluyor, gündüz düzenini oturtamadım. Akşamüstü 2. Uykuyu yaparsa bu seferde gece uykusuna dalamıyor.
Oo sizin çok düzensizmiş. Ben akşam 8-8 buçuk gibi yatırıyorum, genelde sabah 7-8 gibi uyanıyor. Gece hiç beslemiyorum. (Sadece uyuttuktan yarım saat sonra falan uyanırsa tekrar uyutmak için emziriyorum.) Öğlen 11buçuk gibi çok uykusu geliyor, yatırıyorum en fazla 1 saat uyuyor. Akşamüstü çok uykulu oluyor, dün ben de yorgundum akşamüstü ikimiz de uyumuşuz 2 saat. Öyle uyuyunca akşam 10buçukta yattı, yorgun yattığı için ve düzeni bozulduğu için gece 1de uyandı, 2ye doğru uyudu.İki uyku fazla geliyor. Bir uyku da yetmiyor. Bugün mesela şöyle oldu. Sabah sekizde uyandı. Dokuzda emerek uyudu . Bı saat uyudu. Onda uyandı. Sonra öğlen birbucuk ta uyudu üçte uyandı. Akşam on gibi uyutmayi planlıyorum.
Dün sabah dokuz buçukta uyandı. Oda şöyle oluyo. Sabah yedi gibi uyanıyor. Yanıma alıyorum eme eme o saate kadar uyudu. İlk uykuyu birde uyudu. Sonra akşam sekize doğru ikinci uykuya daldı. Dokuzda uyandı. Sonra gece bire yirmi kala zorla uyuttum . Berbat bı düzendi. Tek uyku yetmiyor. İki uyku uyuması lazım. Oda ilk uyku bir gibi olursa düzen oturuyor. Böylece ikinci uyku besle altı arası oluo. Akşam onbucukta gece uykusuna geçiyoruz. Bu aralar gelgit yaşıyoruz sürekli. Bı gün iyiyse bı gün kötü.
Gece kaç defa uyandığını sayamiyorum artk. O konuya girmiyim hic
Bugün yine kötü oldu. Şimdi uyudu emerken.Oo sizin çok düzensizmiş. Ben akşam 8-8 buçuk gibi yatırıyorum, genelde sabah 7-8 gibi uyanıyor. Gece hiç beslemiyorum. (Sadece uyuttuktan yarım saat sonra falan uyanırsa tekrar uyutmak için emziriyorum.) Öğlen 11buçuk gibi çok uykusu geliyor, yatırıyorum en fazla 1 saat uyuyor. Akşamüstü çok uykulu oluyor, dün ben de yorgundum akşamüstü ikimiz de uyumuşuz 2 saat. Öyle uyuyunca akşam 10buçukta yattı, yorgun yattığı için ve düzeni bozulduğu için gece 1de uyandı, 2ye doğru uyudu.
Fisher price mega bloks. Altmış parça . Büyük oğluma almıştık. Bir yasindan sonra. Yıllarca oynadı. Şimdi küçük oğlum için yeniden çıkardım . Bu legolar büyük parça. Önce biz yapıyoruz yanında o söküyor . Daha sonra kendi takmaya başladı. Yapamaz zannediyo insan ama gösterince yapiyolar. Karton bardakları önüne diziyorum. Bardakları tek tek alıp üst üste geçiriyor. Bı kere göster hemen kavrar zaten. Küçük boş pet şişelere fasulye nohut makarna koyup kapağını sıkıca kapatıyorum. Sesli oyuncak oluyor. Kağıt yirtmayi seviyor. Eline kağıt ver. Yirtmayi göster. Oda yapsın. Hem parmak kaslari gelişir. Fisher price mega bloks altmış parçayı al mutlaka. Asla pişman olmazsın. Beş senedir kullanıyoruz. Asla deforme olmadı. Hem çok kaliteli . Hem çok yaşa hitap ediyor. Büyük oğlum üç yaşına kadar onla oynadı. Üç yaşından sonra LEGO clasic aldık. Sonra birçok kutu LEGO aldık. Ailece oynuyoruz. Bizim ailenin en büyük zevki LEGO dur.Arkadaşlar çocuklarınıza evde ne oyun icat ediyorsunuz? Oğlum oyuncaklarından da kurduğumuz oyunlardan da çok çabuk sıkılıyor sonra huysuzlanmalar mızırdanmalar başlıyor. Her şeye ilgisini çabuk yitiriyor sanki ya. Sürekli yeni bir oyuncak bulmam lazım
Sünnet ederler cnm geçer benim buyuk oğlum öyleydi 9aylikken sünnet oldu yaptırmadan idrar yolu oluyorKizlar pipi ucu darlig sorunu yaşayan varmı bugün muanede gördü urolojiye gidecez henüz randevu alamadik
Ah eşim beni dinelemdi bebekken yaptıralım dedim çocuk bir yaşı geçti zor oldumu dokuz aylık nasıl olacak ya korkuyorum vala tam yürümeye çalışıyor hareketli durmuyorSünnet ederler cnm geçer benim buyuk oğlum öyleydi 9aylikken sünnet oldu yaptırmadan idrar yolu oluyor
Bez var korur onu merak etme. Bı iki gün çiş yaptığı an ihlar . Fitil şurup verirsin. Kremleri kullanırsın. Kolay olur merak etmeAh eşim beni dinelemdi bebekken yaptıralım dedim çocuk bir yaşı geçti zor oldumu dokuz aylık nasıl olacak ya korkuyorum vala tam yürümeye çalışıyor hareketli durmuyor
Bu nasıl bişey acabaKizlar pipi ucu darlig sorunu yaşayan varmı bugün muanede gördü urolojiye gidecez henüz randevu alamadik
Kitapları karıştırıyoruz, kartlarıyla oynuyoruz ( renkler,meslekler, hayvanlar,sebze - meyveler , araçlar..) top oynuyoruz, ce-eArkadaşlar çocuklarınıza evde ne oyun icat ediyorsunuz? Oğlum oyuncaklarından da kurduğumuz oyunlardan da çok çabuk sıkılıyor sonra huysuzlanmalar mızırdanmalar başlıyor. Her şeye ilgisini çabuk yitiriyor sanki ya. Sürekli yeni bir oyuncak bulmam lazım
Cnm geçiyor üzülme yaptircaksan yaptır biran önce derimAh eşim beni dinelemdi bebekken yaptıralım dedim çocuk bir yaşı geçti zor oldumu dokuz aylık nasıl olacak ya korkuyorum vala tam yürümeye çalışıyor hareketli durmuyor
İnşallah ya bide beni almiyolar tel kişi girecek esimBez var korur onu merak etme. Bı iki gün çiş yaptığı an ihlar . Fitil şurup verirsin. Kremleri kullanırsın. Kolay olur merak etme
İnşallah muanededen sonra doktorda uygun görürse yapilaca artık ama.endisem işte durmayan bı çocuk bende yanına olamicamCnm geçiyor üzülme yaptircaksan yaptır biran önce derim
Özel hastaneler yapıyor cnm şuanda bile vido açıp izliyorsun disardanİnşallah muanededen sonra doktorda uygun görürse yapilaca artık ama.endisem işte durmayan bı çocuk bende yanına olamicam