2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Normal doğum bekliyorsun sen. Ben sezeryan sandım bı an. İlk bebeğin kaç kilo doğmuştu. İkinci daha kolay olur derler hep
Ilki 3800 demisti son muade 3650 doğdu buna da 4 dese 3800 doğar belki ultrason yanılıyor çünkü. Normal bekliyoruz öncekinde ne suyum geldi ne bisi 41. Haftada suni ile yaptım. Kız bebek 39 da gelir diyolar ama bilimicimmm

Evet kız bebek erken gelirmiş. Genelde doğru çıkıyor bu görüş. Hayırlısı olsun. Sancım geldi falan derken bı anda pıt diye doguversin

Ben kendimde görünce içim kalkıyor ya demiri çocuğa da önemsemedim doktor ihmal etmem dedi de simdindenicem meyveyle
Bazı demir ilaçları meyve dahil giç bir gıdayla verilmiyor emilimi azalmasın diye. Bizim doktor portakal suyuyla içirebilirsin demişti ama tadı o kadar kötüydü ki içemedi. İçiremiyorum dediğimde ferruma geçti de şükür içiyor artık. Meyveyle vermeden önce bence doktorunuza danışın

Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah. İkinci doğum hikayeni de burda detaylı paylaş olur mu? Şu ikincisi kolay oluyo söylentileri gerçek mi merak ediyorum ona göre ikinciyi düşünmeme kararımı gözden gecirebilirim

Tamam canm bende çok merak ediyorum doktorun 2 lafından biri bu hakkatten

4 ekim. Herkesinki aynı sürmez canım heralde korkma korkunun ecele faydası yok geçiyor geçiyor

Uyku sorunları en fazla 10 gün sürüyormuş yani atak 3-4 hafta sürse bile tüm süreç uyku problemiyle geçmiyo 3 aşağı beş yukarı ortalaması 10 gün. İnşallah daha kısa sürer sizde

Kızlar, ben kuşumu memeden kestim

dayanamadım gerçekten artık düşünme ve konuşma becerilerim bile gerilemişti uykusuzluktan. Keşke dayanabilseydim de yaza kadar devam edebilseydim..

Ben de gece beslenmesini kestim. Gündüz bir sabah bir akşam olmak üzere iki kere emiyor. Çok üzülüyorum ben de ama hem hamilelik hem oğlum zorlanıyorum. Gerçi diş çıkardığı için gece uykusu yine bölük pörçük ama...

Sen zaten hamilesin. Azaltman iyi olmuş. Bazı gebeliklerde hiç izin vermiyo doktorlar. Hem karniindakini besliyorsun . Hem kucagindakini. Kolay mı.

Sen zaten hamilesin. Azaltman iyi olmuş. Bazı gebeliklerde hiç izin vermiyo doktorlar. Hem karniindakini besliyorsun . Hem kucagindakini. Kolay mı.
Zor tabi de gönlüm de parça pinçik oldu sütten kesiyorum diye ya gülüyorum ama her gece ağlıyorum benim hatam yüzünden kesmek zorundayım diye. Gerçi gündüz kendi aklına bile gelmiyor emmek. Gece uykuya dalabilmek için istiyor. Ne bileyim üzülüyorum ya

Cinsiyeti belli oldumu . Büyük erkekti galiba. Öyle hatırlıyorum. Ablam yedi aylıkken annem bana hamile kalmış. Ablamı sütten kesmiş.cok üzülmüş. Ben ise hiç anne sütü alamadan büyümüşm. Sağlık problemlerim varmış. Annemin sütü çok olduğu halde ememisim. Yani üzülme. Nasibi ne kadarsa o kadar emer. Sağlık olsun.

Çocuklarınız konuşuyor mu ya
Ne desek takrar ediyor çok komik. Bir sabah anahtarı ağzına sokmuş babası sokma ağzına pis pis demiş. Bütün gün her şey pis pis dedi gezdi. Bazen birini ilk defa görünce pis diyor

Sofrada sıcak tavaya elini uzatınca sıcak oğlum elleme diyoruz parmağını sallayıp hııı yapıyor kızıyor yani

Ananne baba dede anne aç bas attı pis ver gel alo mama meme kelimelerini söylüyor. Muza bız diyor. Hav hav miyav miyav va va(vak vak)

Bu sabah tut demeyi öğrendi

The wheels on The bus şarkısını dinlemek istediğinde koko koko diye parmağıyla tvyi gösteriyor

Kollarını havaya kaldırıp hey diyor

Sofrada yemek istediği şeye parmağını uzatıp bu bu bu bu diyor durmadan

Bazen kendi adını söylüyor. Bazen bir şeyi söylüyor bir daha hiç söylemiyor

Cinsiyetini göremedi doktor 3 hafta önce. Hoplayıp zıplamasından. İki gün sonra tekrar kontrolüm var belki bu sefer görülür. Evet ilk çocuğum erkek.

Evet doğru nasibi kadar emer artık yapacak bir şey de yok ki.. Zaten sütüm de azaldı birinde mastit olmuştu o zaten azdı bitti gibi zaten diğeriyle idare ediyor. İki çekip bırakıyor dudak tiryakisi

Allah gönlünüze göre versin. Dudak tiryakisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…