Bugün 4.gün..benimki de çok düşkündü ama çok kolay bıraktı..gün içinde çok nadir geldi aklına, yiyecek verdim geçti. Meme yok artık annecim dedim, hiç ısrarcı olmadı. Bişey falan da sürmedim, yapmadım memeye. O kadar tükenmiştim ki yavrum anladı halimden sanırım.
Geceleri çok zorlandı yavrum, uykuya geçmekte, uyumakta ama bugün inşallah daha da sakinleşir.
Öyle güzel, iyi huylu ki yavrum. Ablasını okula bırakıp çıkmak işkence benim için her sabah. Geçen gün, okulun kapısından içeri teslim edip çıkarken, “kendi içimden isyan ediyordum
Birden minik kuşum omzuma dokunup bana bi sarıldı
Fazla giyemez cnm benimki 20gun giymisdiOy maşallah bilmiyordum valla. Yenidoğan kıyafetleri bakalım nasıl olucak
Çok teşekkür ederim, aminAy canim anlamış sanki ALLAH yardım ediyor ne güzel cnm inşallah en yakın zamanda toplarsın kendini
Ilki 3800 demisti son muade 3650 doğdu buna da 4 dese 3800 doğar belki ultrason yanılıyor çünkü. Normal bekliyoruz öncekinde ne suyum geldi ne bisi 41. Haftada suni ile yaptım. Kız bebek 39 da gelir diyolar ama bilimicimmmNormal doğum bekliyorsun sen. Ben sezeryan sandım bı an. İlk bebeğin kaç kilo doğmuştu. İkinci daha kolay olur derler hep
Evet kız bebek erken gelirmiş. Genelde doğru çıkıyor bu görüş. Hayırlısı olsun. Sancım geldi falan derken bı anda pıt diye doguversinIlki 3800 demisti son muade 3650 doğdu buna da 4 dese 3800 doğar belki ultrason yanılıyor çünkü. Normal bekliyoruz öncekinde ne suyum geldi ne bisi 41. Haftada suni ile yaptım. Kız bebek 39 da gelir diyolar ama bilimicimmm
Bazı demir ilaçları meyve dahil giç bir gıdayla verilmiyor emilimi azalmasın diye. Bizim doktor portakal suyuyla içirebilirsin demişti ama tadı o kadar kötüydü ki içemedi. İçiremiyorum dediğimde ferruma geçti de şükür içiyor artık. Meyveyle vermeden önce bence doktorunuza danışınBen kendimde görünce içim kalkıyor ya demiri çocuğa da önemsemedim doktor ihmal etmem dedi de simdindenicem meyveyle
Demiri ne kadar az ışığa maruz bırakırsanız o kadar etkili olur o yüzden çocuğun ağzına koymadan hemen önce damlatın kaşığaŞimdi bı deneyim hemen mandalinayla kaşığa vereyim
Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah. İkinci doğum hikayeni de burda detaylı paylaş olur mu? Şu ikincisi kolay oluyo söylentileri gerçek mi merak ediyorumIlki 3800 demisti son muade 3650 doğdu buna da 4 dese 3800 doğar belki ultrason yanılıyor çünkü. Normal bekliyoruz öncekinde ne suyum geldi ne bisi 41. Haftada suni ile yaptım. Kız bebek 39 da gelir diyolar ama bilimicimmm
Tamam canm bende çok merak ediyorum doktorun 2 lafından biri bu hakkattenHayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah. İkinci doğum hikayeni de burda detaylı paylaş olur mu? Şu ikincisi kolay oluyo söylentileri gerçek mi merak ediyorumona göre ikinciyi düşünmeme kararımı gözden gecirebilirim
Ay inşallah zera ağzın bal yesinEvet kız bebek erken gelirmiş. Genelde doğru çıkıyor bu görüş. Hayırlısı olsun. Sancım geldi falan derken bı anda pıt diye doguversin
4 ekim. Herkesinki aynı sürmez canım heralde korkma korkunun ecele faydası yokBizim 13 aylık olunca başladı. Sizin kaç doğumlu. 10 ekim doğumluyuz biz. 3 hafta suruyor mu yakabus gibi resmen. Gerçekten sabir gerektiriyor. Düşünsenize gece 2de uyanıyor ve hiç uykusu yok. Normalde gözleri kapalı emer ve max 5 dk da geri uyurdu. Şimdi çok değişti ya. Gece ben de gözüm kapalı emzirirdim. Yatagi zaten bizim yataga bitisik. Yaklaşıp ona uzanıyorum yanına oyle emziriyorum. Uykum da çok bölündü sayılmazdı. Ama simdi of gecsin artık ya bu süreç
Uyku sorunları en fazla 10 gün sürüyormuş yani atak 3-4 hafta sürse bile tüm süreç uyku problemiyle geçmiyo 3 aşağı beş yukarı ortalaması 10 gün. İnşallah daha kısa sürer sizdeBizim 13 aylık olunca başladı. Sizin kaç doğumlu. 10 ekim doğumluyuz biz. 3 hafta suruyor mu yakabus gibi resmen. Gerçekten sabir gerektiriyor. Düşünsenize gece 2de uyanıyor ve hiç uykusu yok. Normalde gözleri kapalı emer ve max 5 dk da geri uyurdu. Şimdi çok değişti ya. Gece ben de gözüm kapalı emzirirdim. Yatagi zaten bizim yataga bitisik. Yaklaşıp ona uzanıyorum yanına oyle emziriyorum. Uykum da çok bölündü sayılmazdı. Ama simdi of gecsin artık ya bu süreç
Kızlar, ben kuşumu memeden kestim
dayanamadım gerçektenartık düşünme ve konuşma becerilerim bile gerilemişti uykusuzluktan. Keşke dayanabilseydim de yaza kadar devam edebilseydim..
Sen zaten hamilesin. Azaltman iyi olmuş. Bazı gebeliklerde hiç izin vermiyo doktorlar. Hem karniindakini besliyorsun . Hem kucagindakini. Kolay mı.Ben de gece beslenmesini kestim. Gündüz bir sabah bir akşam olmak üzere iki kere emiyor. Çok üzülüyorum ben de ama hem hamilelik hem oğlum zorlanıyorum. Gerçi diş çıkardığı için gece uykusu yine bölük pörçük ama...
Zor tabi de gönlüm de parça pinçik oldu sütten kesiyorum diyeSen zaten hamilesin. Azaltman iyi olmuş. Bazı gebeliklerde hiç izin vermiyo doktorlar. Hem karniindakini besliyorsun . Hem kucagindakini. Kolay mı.
Cinsiyeti belli oldumu . Büyük erkekti galiba. Öyle hatırlıyorum. Ablam yedi aylıkken annem bana hamile kalmış. Ablamı sütten kesmiş.cok üzülmüş. Ben ise hiç anne sütü alamadan büyümüşm. Sağlık problemlerim varmış. Annemin sütü çok olduğu halde ememisim. Yani üzülme. Nasibi ne kadarsa o kadar emer. Sağlık olsun.Zor tabi de gönlüm de parça pinçik oldu sütten kesiyorum diyeya gülüyorum ama her gece ağlıyorum benim hatam yüzünden kesmek zorundayım diye. Gerçi gündüz kendi aklına bile gelmiyor emmek. Gece uykuya dalabilmek için istiyor. Ne bileyim üzülüyorum ya
Cinsiyetini göremedi doktor 3 hafta önce. Hoplayıp zıplamasından. İki gün sonra tekrar kontrolüm var belki bu sefer görülür. Evet ilk çocuğum erkek.Cinsiyeti belli oldumu . Büyük erkekti galiba. Öyle hatırlıyorum. Ablam yedi aylıkken annem bana hamile kalmış. Ablamı sütten kesmiş.cok üzülmüş. Ben ise hiç anne sütü alamadan büyümüşm. Sağlık problemlerim varmış. Annemin sütü çok olduğu halde ememisim. Yani üzülme. Nasibi ne kadarsa o kadar emer. Sağlık olsun.
Allah gönlünüze göre versin. Dudak tiryakisiCinsiyetini göremedi doktor 3 hafta önce. Hoplayıp zıplamasından. İki gün sonra tekrar kontrolüm var belki bu sefer görülür. Evet ilk çocuğum erkek.
Evet doğru nasibi kadar emer artık yapacak bir şey de yok ki.. Zaten sütüm de azaldı birinde mastit olmuştu o zaten azdı bitti gibi zaten diğeriyle idare ediyor. İki çekip bırakıyor dudak tiryakisi