Yaaa bizimki de bugün aydınlanma yaşamış gibi. Söylediğim her şeyi anlardı ve bi süredir söylediği hiç bi şeyi soylememeye başlamıştı bugün birden başladı . Gözlerimden kalpler fışkırıyoÇocuklarınız konuşuyor mu ya
Ne desek takrar ediyor çok komik. Bir sabah anahtarı ağzına sokmuş babası sokma ağzına pis pis demiş. Bütün gün her şey pis pis dedi gezdi. Bazen birini ilk defa görünce pis diyor
Sofrada sıcak tavaya elini uzatınca sıcak oğlum elleme diyoruz parmağını sallayıp hııı yapıyor kızıyor yani
Ananne baba dede anne aç bas attı pis ver gel alo mama meme kelimelerini söylüyor. Muza bız diyor. Hav hav miyav miyav va va(vak vak)
Bu sabah tut demeyi öğrendi
The wheels on The bus şarkısını dinlemek istediğinde koko koko diye parmağıyla tvyi gösteriyor
Kollarını havaya kaldırıp hey diyor
Sofrada yemek istediği şeye parmağını uzatıp bu bu bu bu diyor durmadan
Bazen kendi adını söylüyor. Bazen bir şeyi söylüyor bir daha hiç söylemiyor
Bizimki de aynı ne duysa tekrarlama modundu. Favori kelimeleri ağakkabık(ayakkabı) ve abüş(havuç). Hatta eşim japon balığı almış bi tane sevinir diye çığlık çığlığa abüş dedi renginden dolayı havuç sandı yemese bari garibiÇocuklarınız konuşuyor mu ya
Ne desek takrar ediyor çok komik. Bir sabah anahtarı ağzına sokmuş babası sokma ağzına pis pis demiş. Bütün gün her şey pis pis dedi gezdi. Bazen birini ilk defa görünce pis diyor
Sofrada sıcak tavaya elini uzatınca sıcak oğlum elleme diyoruz parmağını sallayıp hııı yapıyor kızıyor yani
Ananne baba dede anne aç bas attı pis ver gel alo mama meme kelimelerini söylüyor. Muza bız diyor. Hav hav miyav miyav va va(vak vak)
Bu sabah tut demeyi öğrendi
The wheels on The bus şarkısını dinlemek istediğinde koko koko diye parmağıyla tvyi gösteriyor
Kollarını havaya kaldırıp hey diyor
Sofrada yemek istediği şeye parmağını uzatıp bu bu bu bu diyor durmadan
Bazen kendi adını söylüyor. Bazen bir şeyi söylüyor bir daha hiç söylemiyor
Yarın ranndevu boş sorayım cnm sagolasinBazı demir ilaçları meyve dahil giç bir gıdayla verilmiyor emilimi azalmasın diye. Bizim doktor portakal suyuyla içirebilirsin demişti ama tadı o kadar kötüydü ki içemedi. İçiremiyorum dediğimde ferruma geçti de şükür içiyor artık. Meyveyle vermeden önce bence doktorunuza danışın
Kasıkta biraz çocuğun keyfini bekliyorum zaten nadir veriyorumDemiri ne kadar az ışığa maruz bırakırsanız o kadar etkili olur o yüzden çocuğun ağzına koymadan hemen önce damlatın kaşığa
Benim cildim de çok kuru, başlarda biraz anne sütü sürdüm, sonra bebeğimin mustelalarından falan sürdüm, baktım böyle olmuyor caudalie, aven gibi markaların sadece nemlendiricisini kullanmaya başladım. Caudalie doğal bir marka zaten. Ama antiaging gruplarını kullanmadım.2018 eylül annelerine sordum buraya da sorayım dedim
Kızlar emzirme döneminde nemlendirici yüz kremlerine dikkat ediyor musunuz doğal olması vs gibi yoksa ek gıdaya geçtikten sonra emzirme öncesi dönemler gibi antiaging kremleri kullanıyor musunuz? Bu konu aklıma takılıyor. Önceden kullandığım marka kremleri kullanmak istiyorum ama zararlı maddeler varsa sütten geçer mi bilemiyorum. Yeni doğduğunda kesinlikle kullanılmaması gerektiğini biliyorum antiaging ürünlerin ama şu an ek gıda alıyoruz ve 15 aylık yani eskisi kadar tamamen süte bağımlı değil.
Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Krem kullanmasam olmaz cildim çok kuru
Memnun kaldınız mı peki? Ben ecowell, simple gibi ürünler kullandım ama istediğim gibi değil. Yıllardır christian dior kullandım ve hiç bir krem cildimi bunun kadar iyi nemlendirmedi ama şimdi kullanamıyorumBenim cildim de çok kuru, başlarda biraz anne sütü sürdüm, sonra bebeğimin mustelalarından falan sürdüm, baktım böyle olmuyor caudalie, aven gibi markaların sadece nemlendiricisini kullanmaya başladım. Caudalie doğal bir marka zaten. Ama antiaging gruplarını kullanmadım.
Sabah akşam düzenli kullanırsam idare eder diyeyim. Emzirme bitince kremden ziyade ağızdan hyalüronik asit takviyesi almayı düşünüyorum. 35 yaştan sonra yılda en az 3 ay öneriyorlar. Ben 31 yaşındayım ama bakalım kuruluğa iyi gelecek mi deneyeceğim.Memnun kaldınız mı peki? Ben ecowell, simple gibi ürünler kullandım ama istediğim gibi değil. Yıllardır christian dior kullandım ve hiç bir krem cildimi bunun kadar iyi nemlendirmedi ama şimdi kullanamıyorum
Afedersin ama cildim çok gibi hatta bok bile daha nemli2018 eylül annelerine sordum buraya da sorayım dedim
Kızlar emzirme döneminde nemlendirici yüz kremlerine dikkat ediyor musunuz doğal olması vs gibi yoksa ek gıdaya geçtikten sonra emzirme öncesi dönemler gibi antiaging kremleri kullanıyor musunuz? Bu konu aklıma takılıyor. Önceden kullandığım marka kremleri kullanmak istiyorum ama zararlı maddeler varsa sütten geçer mi bilemiyorum. Yeni doğduğunda kesinlikle kullanılmaması gerektiğini biliyorum antiaging ürünlerin ama şu an ek gıda alıyoruz ve 15 aylık yani eskisi kadar tamamen süte bağımlı değil.
Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Krem kullanmasam olmaz cildim çok kuru
Ben de aynı durumdayım hala lohusa topuzuyla geziyorumAfedersin ama cildim çok gibi hatta bok bile daha nemliellerim ormancılarin elleri gibi . Kendime zaman ayırıp saçlarıma şekil vereyim dedim elini klozete sokmadan hemen önce yakaladım. Tekrar kendime bakmaya bir süre ara verdim. Bi topuz yapıyorum onu iki gün kullanıyorum bozulunca açmadan tel tokalarla topluyorum. Bakım bizim eve uğramıyo
Ben de emzirme sonrası kolajen takviyesi düşünüyorum hatta şu pandemi dönemi inşallah biterse altın iğne falan ne varsa yaptırcamSabah akşam düzenli kullanırsam idare eder diyeyim. Emzirme bitince kremden ziyade ağızdan hyalüronik asit takviyesi almayı düşünüyorum. 35 yaştan sonra yılda en az 3 ay öneriyorlar. Ben 31 yaşındayım ama bakalım kuruluğa iyi gelecek mi deneyeceğim.
Halam 40 yaşında botox yaptırmış, süper olmuş. Cild kuru olunca ne yaparsak yapalım eninde sonunda kırışıyor. Bu arada ben hyaluranik asit yazmışım aslında benim dediğim de kollajen takviyesi içeriğinde cilt için ekstra vitaminler de var. Day2day dediğim ürün.Ben de emzirme sonrası kolajen takviyesi düşünüyorum hatta şu pandemi dönemi inşallah biterse altın iğne falan ne varsa yaptırcamyaş 35
Nasıl alacaksınız onuBen de emzirme sonrası kolajen takviyesi düşünüyorum hatta şu pandemi dönemi inşallah biterse altın iğne falan ne varsa yaptırcamyaş 35
Selam pandora, vitamin gibi bişey mi bu? Hiç araştıramamıştım daha önce. Şimdi de oturup ders çalışıcam:/ senden bilgi alsamHalam 40 yaşında botox yaptırmış, süper olmuş. Cild kuru olunca ne yaparsak yapalım eninde sonunda kırışıyor. Bu arada ben hyaluranik asit yazmışım aslında benim dediğim de kollajen takviyesi içeriğinde cilt için ekstra vitaminler de var. Day2day dediğim ürün.
Selam canım evet cilt için gerekli takviye. Kolajen 20 yaştan sonra yavaş yavaş azalıyor ve cilt elastikiyetini kaybediyor, ayrıca eklem sağlığı vs için de faydalı. Benim de bundan fazla bilgim yok, bir eczacının sayfasında görmüştüm. Day2day i ocean vitaminlerini üreten firma üretiyormuş ve içeriği zenginmiş.Selam pandora, vitamin gibi bişey mi bu? Hiç araştıramamıştım daha önce. Şimdi de oturup ders çalışıcam:/ senden bilgi alsam
Çok teşekkürlerSelam canım evet cilt için gerekli takviye. Kolajen 20 yaştan sonra yavaş yavaş azalıyor ve cilt elastikiyetini kaybediyor, ayrıca eklem sağlığı vs için de faydalı. Benim de bundan fazla bilgim yok, bir eczacının sayfasında görmüştüm. Day2day i ocean vitaminlerini üreten firma üretiyormuş ve içeriği zenginmiş.
Hapları var benim aklımda solgar vardı ama tabi daha iyileri de vardır araştırmak lazımNasıl alacaksınız onuyani takviyeyi. Benim de yaş 35:/ ne ürün alacağıma karar veremedim.
Yüz yogasından çözüm bulanlar var mı merak ettiğim bir konu? Bir de ücret ne kadar?Çok teşekkürler
ben de instada karina_na_more adında yüz yogası yapan bir kadınla tanışıp, app ini edindim(ücretli) sayfadaki egzersizlerden çok farklı ama basit egzersizleri var..4/5 günde omuz ve sırtımı acayip rahatlattı. Egzersizleri 1 hafta civarı bile uygulayanların yüzündeki anlamlı değişimi görmelisin. Ben kendimde bile farkettim toparlanmayı.
Tavsiye ederim
İyi bir yer bulmuş olmalı. Benim de yengem baby botox yaptırmıştı ve kendisi söylemese ben anlamazdım süper olmuştu. Ben şu cildi canlandıran gençlik aşısı dedikleri şeyi de merak ediyorumHalam 40 yaşında botox yaptırmış, süper olmuş. Cild kuru olunca ne yaparsak yapalım eninde sonunda kırışıyor. Bu arada ben hyaluranik asit yazmışım aslında benim dediğim de kollajen takviyesi içeriğinde cilt için ekstra vitaminler de var. Day2day dediğim ürün.
Bakayım ben deÇok teşekkürler
ben de instada karina_na_more adında yüz yogası yapan bir kadınla tanışıp, app ini edindim(ücretli) sayfadaki egzersizlerden çok farklı ama basit egzersizleri var..4/5 günde omuz ve sırtımı acayip rahatlattı. Egzersizleri 1 hafta civarı bile uygulayanların yüzündeki anlamlı değişimi görmelisin. Ben kendimde bile farkettim toparlanmayı.
Tavsiye ederim