2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok teşekkür ederim kızlar işte hem hormonlar hem çok küçük bende olayları yeni yeni anlıyorum umarım bugünleri gülümseyerek anarım kolaylıkla geçergider
Benimkilerin arasında tam dört yaş var. Küçüğe hamile kaldigimda büyük oğlan üç yaş üç aylıktı. Bikac ay çok ağladım büyük ogluma ilgi gosteremezsem. Kendini atılmış dışlanmış hissederse diye. Annelik işte. Çok normal bu hisler. Kardeş candan öte. Hele bı doğsun. Küçük olan biraz büyüsün . İletişim kurmaya başlasinlar. Onları izlemesi çok büyük zevk. Yorucu kısmı ayrı oraya dicek sözüm yok. Küçük sabah uyanıyor beşikten çıktığı gibi abisinin odasına gidiyor. Bizi umursamiyo bile. Hayırlı kolay doğumlar dilerim .. her şey gönlünce olsun cnm. Ne zaman dogum

7 saat uyuduğumu hatırlamıyorum 3. Ayda uykusu fena değildi 5 saat uyuduğu olurdu. 4. Ayda kabızlık başladı uyumuyordu hatta yılbaşını kaka bekleyerek geçirmiştik5. Ayda diş sıkıntıları başladı ve 6. aydan beri sürekli diş çıkarıyor. 9 eylül doğumluyuz 15 aydan bildiriyorum ilk üç ayı saymazsak 1 yıldır uyumuyor Ara ara 4 saat uyuyup emip tekrar uyuduğu oluyor hakkını yemeyeyim ama toplasan 1 yılda 2 ay değildir.
Dişlerden oluyor bu uykusuzluk bence. Kaç diş çıktı? Azılar çıkıyor olmalı sizin şu an

Bazen bizim de gece 2 de 3 te kalkıp uyumadığı oluyor. Ben de gözlerim kapalı emziriyorum sonra uyumuş mu diye baktığımda gözlerde zerre uyku belirtisi göremeyince eyvah diyorum Bir de o gün geç yatma gafletinde bulunmuşsam yandık Bir keresinde gece 12 de uyanıp 2,5 saat uyumayıp tekrar yatmıştı ve her zamanki sabah 6 da kalkmıştı. Benim o gün toplam uyku saatim 3,5 saatti

Kendin için iyisini yapmisin cnm üzülme emmiş zaten gece rahat uyur en azından benimkide çok uyanıyor ve gece çok emiyor insan bıkıyor gerçekten peki nasıl.alisdimi corona olursam ne yaparım diye düşünüp duruyorum çünkü meme ye çok düşkün

Azı ve köpek dişler çıktı mı sizin? Azılar çok zor çıktı ama şimdi sırada hangi diş var da uyku sıkıntısı çekiyor anlamadım. Alt köpekler olabilir
Üst köpek dişler çıktı. Azilar henüz hiç cikmadi. Kacinci ayda cikiyo acaba ya. Gun icinde cok mutlu. Ama geceleri

Üst köpek dişler çıktı. Azilar henüz hiç cikmadi. Kacinci ayda cikiyo acaba ya. Gun icinde cok mutlu. Ama geceleri
Köpek üst azılardan önce çıktı o zaman sizin. Bizim üst azılar 12. Ayda çıktı sonra 1 ay rahattık hatta uykuları düzene mi giriyor acaba dedim.13. ayda alt azılar çıktı, takvime işaret koydum diş sıkıntısı başladı diye. Azılar ve üst köpekler peş peşe geldi hatta köpek dişin biri azılarla aynı anda çıktı. 1,5 ayda iki alt azı ve iki üst köpek çıktı. Geriye alt köpek ve son dört azılar kaldı. Büyük ihtimal şu an alt köpek dişler uykusuzluk yapıyor. Diş çıkarmak zor minikler ne yapsın

Demiri sevdiği bi meyveyi ez kasigina köy üzerine demiri damlar hemen ağzına ver. Ayrıca polar hava akımını engellediği için terlemesi çok normal belki demir eksikliği de yoktur

Demir eksikliği varsa demir ilacını ihmal etmeyin çok önemli. Bizimki demir ilacının tadını sevmediği için doktor ilacını değiştirdi şimdi daha rahat içiyor. Ferrum verdi

Artık annem Kayinvalidem yardımcı olcak bi zaman ne yapayım duymam görmem sabır .. 10 15 gün var da belli olur mu bilmem iyice büyüdü sığmıyor sanki içine 3650ydi geçenhafta boyuda52 cm en fazla 52 doğmuyor mu oglum 52 doğdu bu voleybolcu bir kız olucak sanırım

Oyyy maşallah prensese. Boylu poslu. Galiba bide göbekli olcak iyi dayandın bu haftaya kadar. Bebiş te gelisimini çok güzel tamamlamis. Daha ne olsun

54 cm doğdu cnm oğlum 56 doğan bile var

Bugün 4.gün..benimki de çok düşkündü ama çok kolay bıraktı..gün içinde çok nadir geldi aklına, yiyecek verdim geçti. Meme yok artık annecim dedim, hiç ısrarcı olmadı. Bişey falan da sürmedim, yapmadım memeye. O kadar tükenmiştim ki yavrum anladı halimden sanırım.
Geceleri çok zorlandı yavrum, uykuya geçmekte, uyumakta ama bugün inşallah daha da sakinleşir.
Öyle güzel, iyi huylu ki yavrum. Ablasını okula bırakıp çıkmak işkence benim için her sabah. Geçen gün, okulun kapısından içeri teslim edip çıkarken, “kendi içimden isyan ediyordum
Birden minik kuşum omzuma dokunup bana bi sarıldı

Demir eksikliği varsa demir ilacını ihmal etmeyin çok önemli. Bizimki demir ilacının tadını sevmediği için doktor ilacını değiştirdi şimdi daha rahat içiyor. Ferrum verdi
Ben kendimde görünce içim kalkıyor ya demiri çocuğa da önemsemedim doktor ihmal etmem dedi de simdindenicem meyveyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…