Çok teşekkür ederim şimdi daha iyi oldu kakayi yaptıktan sonra mizmizligi hızla azaldı yavrumun canı yaniyomus@Platinus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim şimdi daha iyi oldu kakayi yaptıktan sonra mizmizligi hızla azaldı yavrumun canı yaniyomus@Platinus
Düşündüm öyle bişey yedirmedim kan olduğuna şimdi daha eminim her balığı çok severek ve hiç sorun yaşamadan yerdi. Somonu da daha önce yemişti ama çok uzun zamandır vermemistim. Bir süre daha vermemÖnce gördüğün kan mı ondan emin olmak lazım belki yediği biseydi
Poposuna krem sür canim çevresine rahatlasın kuzucukÇok teşekkür ederim şimdi daha iyi oldu kakayi yaptıktan sonra mizmizligi hızla azaldı yavrumun canı yaniyomus
Özel bi krem sürmedim hep zeytinyağı sürüyorum yine öyle sürdüm uyudu. O balık onu çok rahatsız etmiş artık bir buçuk yaşına gelmeden somon falan vermem artık.Poposuna krem sür canim çevresine rahatlasın kuzucuk
Doktorum da söyledi çok tanıdık kişide de rastladım. Kadın bı sene adet olmadım diyodu. Zaten böyle durumlarda konu komsunun söylediğini çok baz almam. Doktorun söylediği mantıklı geldi bana. Adet gecikince bile ödem yapio sinirlilik hali vs bı sürü sıkıntı. Birde adet azalması yada kesilmesi gibi durumu göze alamam. Herkes kendisi için en yararlı olanı yapsın tabi ki.
Üç gündür uyumadan yaşıyoruz. Gece sabaha kadar memede yada ayağımda. Aşırı huysuz hep ağlama halleri. Bittim artık. Bu sabah ateslendi. 38 civarı. Doktora götürdüm . Kan tahlili istemedi. Boğazı kulağı ciğeri temiz. Diş sıkıntısı bu . Ağrısı olunca fitil yada şurup ver dedi. Başından savdi. Ateş 38 i geçmiyor. Ama diş ateşi kaç gün sürer. Yaşayan varsa yazsın. Çok sıkıntı çekiyor. İkimizde perişan olduk.
Somon verme cnm zaten dip balığıdır ara vermek ıyi olur onun yerine ceviz verebilirsin geçmiş olsunÖzel bi krem sürmedim hep zeytinyağı sürüyorum yine öyle sürdüm uyudu. O balık onu çok rahatsız etmiş artık bir buçuk yaşına gelmeden somon falan vermem artık.
Benimkide bensiz yatmaz çok zor akşam 8de yattı 22de uyandı yandım artık yatmazbay halimizeodaya geldim yattım 5 dk sonra uyandı gerçekten anne kokusuna uyanıyorlar çok derin uyuyordu gelmesem uyanmazdı kesin.
bakalım bu gece nasıl maceralar bizi bekliyor
Ateş sıkıntı yapıyo yaa. Geceyi nasıl geçirdim bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun. Bı diş bu kadar eziyet eder mi anlamıyorumAteş yok ama aynı dediğin gibi bir haftadır ben ben değilim, 40-45 Dk memede duruyor, uyuyor yatırınca bi anda bağırıyor ağlıyor canı yanar gibi geceleri asla uyuyamıyoruz.
Bugün 1 haftanın sonunda fark ettim alt dişlerden 3.sü beyazlaşmış ucu görünüyor (
Sizinki de yüksek ihtimal dişten dolayı,
Soğan rendele karanfil ve zeytinyağı karıştır dişlerine sür baya rahatlatıyor.
Ben geçen enfeksiyon sebebiyle mecbur kaldım gittim. Gitmisken adet mevzusunu da söyledim. Tarlusal diye bı hap verdi. Altı günlük. O bitince adet oldum. Hemde adam akıllı. Bunu içince adet olursun ama yine duzensizlik olabilir emziririyosun dedi. Bilmiom artkBende bu söylediklerin hepsi var gecikme ödem iştah artması sinirlilik...
kendimi bildim bileli hep düzensiz regl görüyordum doğumdan sonra yine aynısı oldu 3 aya yakın regl olmadım yine.
şu pandemi sürecinde de hastanelere girmek istemiyorum biraz daha bekleyelim bakalım
En fazla 3 gün sürer canım , ben calpol veriyorum öyle durumlarda. İnşallah bundan sonra biter siz 3 günü doldurmussunuzÜç gündür uyumadan yaşıyoruz. Gece sabaha kadar memede yada ayağımda. Aşırı huysuz hep ağlama halleri. Bittim artık. Bu sabah ateslendi. 38 civarı. Doktora götürdüm . Kan tahlili istemedi. Boğazı kulağı ciğeri temiz. Diş sıkıntısı bu . Ağrısı olunca fitil yada şurup ver dedi. Başından savdi. Ateş 38 i geçmiyor. Ama diş ateşi kaç gün sürer. Yaşayan varsa yazsın. Çok sıkıntı çekiyor. İkimizde perişan olduk.
Ceviz her sabah kahvaltıda veriyorum somunu da yağlı faydalı ve lezzetli bi balık diye vereyim dedim ama nasıl pişmanım anlatamamSomon verme cnm zaten dip balığıdır ara vermek ıyi olur onun yerine ceviz verebilirsin geçmiş olsun
Odasını mı ayırdın ? Bebekler sadece anne kokusu için değil alıştıkları normal dışında bişey yaşadıklarında da ağlar. Ben 7 buçuk aylıkken ayırdım odasını . Odası zifiri karanlık öyle ki iki ayak üstünde denge sorunu yasayabiliyosun. şehir değiştirdik bu eve gelince 3-4 gün uyku vaktinde farklı odaya giriyoruz diye huzursuzlandi. Sonra o odanın üst katta çok ses oluyo diye yine değiştirdim bu sefer de niye diğer odaya girmiyoruz diye huzursuzlandi. Onlar düşündüğümüzden daha dikkatlilerodaya geldim yattım 5 dk sonra uyandı gerçekten anne kokusuna uyanıyorlar çok derin uyuyordu gelmesem uyanmazdı kesin.
bakalım bu gece nasıl maceralar bizi bekliyor
Çok geçmiş olsun canım diş ateşini bilmiyorum ama dis sıkıntısının en fazla üç gün sancısı oluyormuş.Üç gündür uyumadan yaşıyoruz. Gece sabaha kadar memede yada ayağımda. Aşırı huysuz hep ağlama halleri. Bittim artık. Bu sabah ateslendi. 38 civarı. Doktora götürdüm . Kan tahlili istemedi. Boğazı kulağı ciğeri temiz. Diş sıkıntısı bu . Ağrısı olunca fitil yada şurup ver dedi. Başından savdi. Ateş 38 i geçmiyor. Ama diş ateşi kaç gün sürer. Yaşayan varsa yazsın. Çok sıkıntı çekiyor. İkimizde perişan olduk.
Dört gece uyumadik. Umarım biran önce normale dönerizÇok
Çok geçmiş olsun canım diş ateşini bilmiyorum ama dis sıkıntısının en fazla üç gün sancısı oluyormuş.
Dört gündür aşırı huysuz uykusuz. Ateşli iki gece geçirdik. Bu gece 38.6 yi gördük. En son gece dörtte fitil attık. Sabah yine hafif seyreden ateş devam etti. İburamin zero aldırdım. Üç CC verdim. Ondan tekrar ateşlenedi. İnşallah geçmiştir artk. Çok perişan oldu yavrum. Gözler japon gibi acamiyorEn fazla 3 gün sürer canım , ben calpol veriyorum öyle durumlarda. İnşallah bundan sonra biter siz 3 günü doldurmussunuz
İnşallah zera cim, zor ya gerçekten uykusuzluk bizde de var uyku gerilemesi üç gündür Belki bizimki de diştirDört gece uyumadik. Umarım biran önce normale döneriz
D dgdln ben de odayı ayırmak istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum. Ev küçük, bı yatak odası, salon ve birde kızımın odası var, o da gündüzleri bilgisayar odası oluyor, eşim Eba dan ders yapıyor. İki uykudan tek uykuya geçtiği zaman mi ayirsam ne yapsam çünkü gündüzleri bı hayli zor olur Yoksa geç mi kalırım acaba? Ben her ne kadar çok memnun olsam da arada bı yine uyku bozukluğu yaşıyoruz, sebebi de bu yüzde seksen. Sanki beni kontrol ediyor, ben burdayım deyince uyuyuveriyor, ya uyumazsa aklı iyice erince? Olabilir mi dersin Bazen başladığımız noktaya gelicez gibi yüreğim daralıyor.. acaba biz mi salonda yerde yatsak ne yapsak bilemedim kızlar Sizde bir şey yazın lütfen, odayı ayırmam gerek..Odasını mı ayırdın ? Bebekler sadece anne kokusu için değil alıştıkları normal dışında bişey yaşadıklarında da ağlar. Ben 7 buçuk aylıkken ayırdım odasını . Odası zifiri karanlık öyle ki iki ayak üstünde denge sorunu yasayabiliyosun. şehir değiştirdik bu eve gelince 3-4 gün uyku vaktinde farklı odaya giriyoruz diye huzursuzlandi. Sonra o odanın üst katta çok ses oluyo diye yine değiştirdim bu sefer de niye diğer odaya girmiyoruz diye huzursuzlandi. Onlar düşündüğümüzden daha dikkatliler