2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Owlinin 2.7 tog olan tulumundan aldım, 2-3 yaş olanını atletinin üstüne giydirip yatırıyorum. Bu da dolgulu ama terletmiyor. Elyaf dolgular terletiyor.

Uyku tulumlarinin çeşitleri var canım Evinizin çok sıcak oluyorsa kalın dokunmuş pamuklu bı tulum al büyük olsun, içine de pijama giydirirsen hiç üşümez. Eviniz serinse o zaman daha dolgulu tulum al

Ben kalin esofman takimlari almstm gecenlerde eminonunden.. Tulumu var da kışlık degil giydirmiyorum o yüzden.. Simdilik esofmanlariyla uyutuyorum en yakin zamanda havlu kumasi gibi olan tulumlardan alcam

Bırakır bırakıyor çünkü evi keşfediyorlar
Büyük oğlum da yuruyene kadar hep kucagimdaydi. Ama sakın bı bebekti. Küçüğüm çok huysuz herşeye ağlıyor. O yuzden çok yorucu oluyo. Canın sağolsun diyorum ama bazen sinirlerim çok bozuluyor. Mutfakta iş yaparken o kadar acı acı ağlıyor ki. Bırakıyorum her şeyi çıkıyoruz mutfaktan. Sonra ilk fırsatta yine koşarak yemek yapmaya bulaşık yıkmaya gidiyorum yurusun inşallah tez zamanda

Benimki de aynı canım. 1 seneyi geride bıraktık. Şimdiden sonrası da hızla geçmesi ümidiyle yaşıyorum
Bizimkide aynı. Dikkatimi çekti de bu sene doğan üç dört bebek var çevremde. Hepsi uyku problemli. Ben gece üç saat aralıksız uyursam çok dinç uyanıyorum. Vücut alışıyor galiba. Ama saat başı uyanınca sarhoş gibi yalpalayarak yürüyorum.

Valla canım ben de dört ay kadar Uyku problemi yaşadım, yok alerjisi, yok reflusu yok şu yok bu... Oğlumun hiç bir şeyi yokmuş, meğerse, uyuyamadigi için yemez içmez miş.. Bana bağımlı olacak diye ödüm kopuyordu, kucaktan inmezdi, gece en az 8 -10 defa uyandığını saymistim.. ne zaman uyku eğitimi verdim, ilk günden itibaren sadece bı kere uyandi ve geri uyudu... Sonrasında iştahı arttı, neşesi yerine geldi, yemeğini yedikten sonra koyuyoruz yere gidip geliyor oynuyor.. komşuya gidince de beni bırakıp ordan oraya geziyor.. arada bı uyku gerilediği oluyor ama çabuk geçiyor, eğer 4. Ay-8.ay arasındaki gibi ne derdi varda uyumuyor diye dursaydim kafayı yerdim.. halen bı uyku bozukluğu olsa hemen geçmişe dönüyorum, kalbim sıkışıyor, çarpıyor, daralıyorum, o günlere döncem diye.. öyle böyle değil uykusuzluk.. bı de ben aç kalırım ama uykusuz kalamam, tansiyonum düşer gibi olur, midem bulanır.. daha arada bı uyanmasına tahammül edemiyorum bakalım bu çocuk daha neler yaşatacak acaba bana Kızımda deselerdi ki uyku eğitimi diye, Cook başka söylerdim, insan başına gelince anlıyor ancak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…