Bizimki daha yuruyemiyo oturduğu yerde bi tarafa doğru eğilip totosunu kaldiriyo. Değişik hareketler peşindeAh kıyamam çok geçmiş olsun
Bizde 1 aydır yürüyoruz bizde düşüyoruzbu ara daha azaldı düşmeler ama düşüyoruz yani
Antrenman yapıyor..Bizimki daha yuruyemiyo oturduğu yerde bi tarafa doğru eğilip totosunu kaldiriyo. Değişik hareketler peşinde
İnşallah desem mi bilmiyorum artık gözlük yüzünden korkuyorum bi gün düşüp gözüne zarar verecek diyeAntrenman yapıyor..
Gülce de öyle popo kaldırma ile başladı işe
Yürür yakında
Bizimki her şeye aglio. Kucağımdan indiği an ağlıyor.Bizim kızda da var o ağlama
Babam keşfetmiş bi iki kere yalandan ağladı bizimki de arkadan başladı.. Bu ara duygusal dönemleri galiba.
Mesela zararlı birşey oluyor elinde alınca ağlıyor hüngür şakır
Ya dün resmen Yalovaya da kış geldigelmesin ya
Kızlar bu ilk adim ayakkabılarını ne kadar sure giyinebiliyor bebisler? Marka öneriniz var mı?
Aldığım çerçeve de hiç metal yok komple plastik bağlantı noktaları da daha esnek plastik ama halisiz yerde kalebodurun üstüne düştü. Burda evler parke laminant vs yapılmıyo hepsi kalebodur ve fayans türevi. Halıda olsaydı belki daha yumuşak olurdu ama işte.
Canım benim ki oturduğu yerde totoyuk kaldırma sevdalarinda değişik işler yapıyor. Ayağa kalksa düşse dicem ki yürüme çalışmaları
Çok araştırdım Instagram sayfasida var.ayakkabilara bildiğin aşık oldum.zaten sadece bebek cocuk ayakkabisi ureten bir yer.
Yazın almıştım yürütüyordum ama ayakkabisizde her yere çıkılmiyor diye giydiriyordum.simdi kışlık modellerden alacağız.ayakkabiyi eline alinca yumuşacık anliyorsun ilk adima uygun olmasi için bilek kismi hafif yukarı doğru olmalı.
Yürümeye başladığında kaydirmaz çorap giydir hatta simdi tutup kalkiyor ya başla kaydirmaza.yine düşüyor ama en azindan zemin kayganligindan dolayi düşmüyor.lcw de var güzel onlar ben memnunum.
Vallahi yaEvet kızlar ıstanbul da havalar buz gibi oldu.. Geldi evden dışarı cikmama zamanlarıyine bunalim yine huniler gelsin
Yaİnşallah desem mi bilmiyorum artık gözlük yüzünden korkuyorum bi gün düşüp gözüne zarar verecek diye
Aaaa yok bizim ki özgürBizimki her şeye aglio. Kucağımdan indiği an ağlıyor.Hep yapışık dolaşmak istiyor
Evet zor geçicek kışKeske gelmese.. Yazin yine bi parka bi kapi önüne iniyordum eymenle.. Simdi nasil vakit gecircez bilmiyorum
Evet zor geçicek kış
Evde nasıl zaptedicez bilmiyorum.. Yağmur çamur olmazsa park yaparız yine evimin karşısı park ama onun dışında camdan sokak izleriz artık
Daha yürümüyor bizimki . İnşallah yürüyünce beni biraz bırakır.Aaaa yok bizim ki özgür
Yürüdüğünden beri kucak istemiyorincem diye ağlıyor
Nice sağlıklı ve güzel yaşları, uzun ve çok mutlu ömrü olsunGünaydın kızlar
Dün bizim doğum günümüzdü..
1 yaşımız var artık
Çok duygusaldım mumu üflerken ağladım
Sizlerde benim gibi mi oldunuz ya
Günaydın kızlar
Dün bizim doğum günümüzdü..
1 yaşımız var artık
Çok duygusaldım mumu üflerken ağladım
Sizlerde benim gibi mi oldunuz ya
Senin kuş tepeli kuyruklarını yerim kurtluHer çocuğun farklı ya iki yeğenimden biri 11.ayında ötekisi 18.ayında o da zar zor yürüdü. Benim kız on gündür yürüyo ama sekizinci aydan beri zaten orda burda tutunarak yürüyodu. Ama son bir aydır şu yürüme arkadaşlarından aldık kendi kendine düşe kalka öğrendi. Tekerleklerine ayar yapılabiliyor o yüzden aşırı hızlı gitmiyor. Trendyol mamatoyzdan aldım. Farklı seçenekleri var istersen belki denemek istersin
Keske gelmese.. Yazin yine bi parka bi kapi önüne iniyordum eymenle.. Simdi nasil vakit gecircez bilmiyorum