Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kaç günlük canım
Canım yorumlarını okudum. Biz bugün 8 günlüğüz. Dün doktora gittik. Olması gerekenden fazla kilo vermiş ve hiç almamış neredeyse. İlk günler acemilikten, ağrıların şiddetinden, bebeği 20 dk emzirip annemlere veriyordum çünkü her yerde 20 25 dk aktif emme yeter yazıyordu. Sütüm vardı ama silikon uçla emziriyordum. Çocuk genelde uyanıktı. Annemler de bu durumu hiç yadırgamadı. Bebekle ilgilendiler oynadılar. Oysa bu çocuğun sadece emip uyuması gerekiyormuş. Biraz ağrılarım hafifleyince son 4 gündür hem silikon ucu bıraktım. Hem gece gündüz emziriyorum. Haa buna rağmen kilo sıkıntımız var çünkğ o ilk 4 5 günde çok kilo vermiş. Geceleri saat 11den 3 e kadar falan memeden ayrılmak istemiyor. 3ten sonra uyuyor 6 gibi uyandırıyorum. Bebekleri biz uyandırmak zorundayız. Kendileri uyanmayabilir.
Şimdi onun vicdan azabını yaşıyorum. Tabi lohusalıktan dolayı duygular tavan 😔 kendimi çok yalnız bırakılmış hissediyorum. Ben bilemeyebilirim ama keşke birileri bir şeyler demiş olsaydı

Çok sağolun ne masajlar yaptık yine de olmadı o zaman aç bu çocuk her öğün 60 cc olmuyor bende
NE kadar dogru bilmiyorum..ilk donemde gaz olmaz demisti hemsire bana. 1 2 hafta..
Benim bebis 22 gun oldu..su an gazi oluyor..genelde alttan cikariyor..kizariyor bozariyor zorlaniyor biraz..bende ayaklarini hareket ettirerek yardimci oluyorum... agzindan cok cikaramiyor..emzirdikten sonra genelde uyudugu icin cokta kaldirmiyorm 🤔

NE kadar dogru bilmiyorum..ilk donemde gaz olmaz demisti hemsire bana. 1 2 hafta..
Benim bebis 22 gun oldu..su an gazi oluyor..genelde alttan cikariyor..kizariyor bozariyor zorlaniyor biraz..bende ayaklarini hareket ettirerek yardimci oluyorum... agzindan cok cikaramiyor..emzirdikten sonra genelde uyudugu icin cokta kaldirmiyorm 🤔
Peki siz emzirdikten sonra ağzından gaz çıkartıyor musunuz her seferinde

X