2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayy inşallah hep burd oluruz beraber canımm :)

Canım merhaba benim de sat 10 ocak hala test yapmadım negatifi görücem diye korkuyorum sanırım. Maşallah değerin çok güzel çıkmış bat ne zamandı? Bir de belirtilerin neler öğrenebilir miyim
Canım benim 2. Hamilelik kasıklarda yanma aşırı gaz göğüste hassasiyetle anladım. Hatta 1 hafta fln sonra test yaptım silikti.bat 8 şubat gelmedi henüz çok erken farkettim dr da şaşırdı ilk seferde tutmş demk şükür... inş tutunur da... çarş yine kan vericem

Yarın sabah doktor randevum vardı,iptal ettirdim cumartesiye aldım,cumartesi tam 6hafta bitiyor yani 7ye giricem inşallah kese kalp hepsini görebilirizzaman nasıl geçecek bilmiyorum

haklısın canım beklemek zor, kalp atışı kesesi cinsiyeti derken 9 ay geçiyor sağlıkla kucağına alırsın inşAllah içini hep ferah tut

Yarın sabah doktor randevum vardı,iptal ettirdim cumartesiye aldım,cumartesi tam 6hafta bitiyor yani 7ye giricem inşallah kese kalp hepsini görebilirizzaman nasıl geçecek bilmiyorum
Iyi yaptin sen erteledikce benimde gidesim gelmiyorr :) senin c.tesi benim pazar bitiyor bugun gidim bi dedim korktm gene vazgectim bakalim ne zaman dayanamayip gidicez :)

Benim de bi tane sonlanan gebeliğim var canım az çok hissettim sanki ben de hamile olduğumu. Benim de bat 7 şubat, 31 ocaktan beri kasık ve bel ağrım üzeimde bi halsizlik var. Çok şükür test pozitif çıktı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım
haklısın canım beklemek zor, kalp atışı kesesi cinsiyeti derken 9 ay geçiyor sağlıkla kucağına alırsın inşAllah içini hep ferah tut
amin hepimi inş,hep tedirginim

Iyi yaptin sen erteledikce benimde gidesim gelmiyorr :) senin c.tesi benim pazar bitiyor bugun gidim bi dedim korktm gene vazgectim bakalim ne zaman dayanamayip gidicez :)
iyi hadi beraber dayanalımikimizde pıtoıtları duyalım gidince

güzel düşün güzel olsun ekim annesi :) hamileler kervanına hoşgeldin :)
Ayy canım öğrenmişsin sen de :) çook teşekkür ederimm, sizin de dualarınızla çok şükür pozitifi gördüm ama çok heyecanlıyım. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ay bende Perşembe ye aldım bakalım nolcak:) inş duyarım ya. Geven hafta cars 5+1 çıktı ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…