Arkadaşım süt ile İlgili hiç bir şeyi derdetme, akışına bırak, bebişin ihtiyacına göre vücut sütü üretecek, ben artık sağma olayınk bıraktım, doktora da dedim, benim de bi psikolojim var artık kaldıramıyorum dedim, şu yıkama kurutma vs. kısmı, ellerimin çatlakları cabası. Artık tesellim şu yönde, eskiden sağma diye bir şey yokmuş, bir şekilde herkes emzirmiş veya ek mama vermiş, meme kendini bir şekilde terbiye ediyor. Mamayı zehir gibi gösterenlerden bıktım artık, ben çocuğuma asla mama kullanmadım zihniyetinden de, hastanelerde asılı ilk 6 ay yalnızca anne sütü broşürlerimden de.. Bu konuyu kafanda büyüttükçe insan stres oluyor.. Bebişin kilo alımı iyiyse şükür demek lazım. Takviye kullanabilirsin, solgar brewers yeast with b12 tabletleri ve ebebekteki malt içeceği, dereotu, tahin kuru dut, still-tea ve bol su, en önemlisi dinlen. Uyumaya çalış, her gğn duş al, memelere duşta sıcak masaj yap. İnşallah sütün çoğalır, ama bunu düşünerek yapma. Nasıl ki çocuk sahibi olmaya çalışırken akışına bırak olur diyorlar, süt içinde en önemlisi bu bence.