Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bir anda uyanıyorsa muhtemelen gaz sancısındandir benim bebişe de oluyordu. Memeden ayrıldıktan sonra gazını çıkarmayı 10-15 dk deneyin daha da çıkmazsa internette masajlar var onlari deneyebilirsiniz. Ama daha 5 günlükmuş hani onu rahatsız edicek seviyede gaz sancısı olmaz diye düşünüyorum yine de siz yilmadan deneyin. Çok güçlü bir anne olduğunuza eminim ♥️
Açlıktan da bacaklarını karnına çekerek ağlar mı

Bebeğimi bu gece neredeyse 2 saat emzirdim uyuyor her seferinde tam yatakta iken bi rahatsızlıkla uyanıyor. Emzirdikten sonra gazını çıkarmayı beceremiyorum. Benim yüzümden mi oluyor ya da sütüm mü yetersiz nedir anlamadım sinirlerim yıprandı kendimi depresyona doğru gider görüyorum
Acaba dış dünyaya henüz adapte olamadığı için güvenli gördüğü anne memesinden ayrılmak mı istemiyor 🥹 Gaz için erken gibi geldi bana da ama her çocuk farklıdır tabi ona da kesin bişey diyemem

Acaba dış dünyaya henüz adapte olamadığı için güvenli gördüğü anne memesinden ayrılmak mı istemiyor 🥹 Gaz için erken gibi geldi bana da ama her çocuk farklıdır tabi ona da kesin bişey diyemem
Sütüm gelmiyor olabilir mi sizce şimdi sağım yapmaya başladım ama çok iyi çıkmadı

X