2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Sol memem koltuk altıma doğru kocaman yumru oldu sabahtan beri uğraşıyorum açılmadı🙁

Kızlar bir şey soracağım akşam çocuğu yatağına mı götürüyorsunuz beşiği bizim odamızda biz yatmaya gidene kadar çocuk yanımda olsun diye ben oturma odasında reflü yatağına koyuyorum sizler ne yapıyorsunuz?
Ben yanımda reflü yatağında tutuyorum çok nadir çok sesli bi işimiz varsa eğer odaya koyuyorum hemen yan odamız zaten sesi geliyor

Ben yanımda reflü yatağında tutuyorum çok nadir çok sesli bi işimiz varsa eğer odaya koyuyorum hemen yan odamız zaten sesi geliyor
Bende öyle yapıyorum acaba onun için mi uyumuyor diye düşündüm ama yenidoğan sonuçta 40 günlük odaya da koymak olmaz insan tedirgin oluyor

şu yazdığınız cümle ilgimi çekti, ben de çok duymuştum ama böyle mi gerçekten? hepiniz böyle hissediyor musunuz ya? yani hemen anne oldunuz mu? ben anneliği öğrendiğimi düşünüyorum. bebişin bana öğrettiğini, hatta her gün öğretmeye devam ettiğini hissediyorum. tahammülüm giderek daha çok artıyor mesela. emek verdikçe sevgim, bağım daha çok artıyor en başından beri. İlk karnımda hissettiğimle, ilk doğurduğum gün ve şu an arasında en çok anneliği ne zaman hissettin diye sorsalar şimdiyi seçerim muhtemelen. kocam bana sürekli sen zaten annesin ama ben babalığı öğreneceğim diyordu. ona bir şey demedim hiç ama aslında ben de öğrendim, öğreniyorum sanki. belki onunkinden daha içtendir sadece. siz ne düşünüyorsunuz merak ettim
Ben de senin gibiyim canım, tabi ki hamileliğimde de doğduğunda da çok mutluydum çok seviyordum ama gün geçtikçe o bağ artıyor gibi geliyor. Beraber güçlendiriyor gibiyiz bu bağı, babasıyla da öyle bence.

İki gündür inanılmaz bir uykuya direniş söz konusu kızlar bizde 🥹 Ne gece ne gündüz uyutamıyoruz dün gecenin bir yarısı kayınvalideme geldim bir umut o uyutur diye ama yok uyumuyor memede uyuduğuyla kalkıyor 2 günde toplasan 10 saat anca uyumuştur 🥲 Sizde durumlar nasıl?
Bizim daha uzun süre olmuştur ama gece olmasa da gündüz böyle cidden. Ben artık gündüz uyutamıyorum 😔 kısa kısa kestiriyor ama uyumuyor maalesef.

Benim oğlum memede de uyumuyo artık eskisi kadar meme istemiyo gibi bi de ya çok üzülüyorum niye böyle oldu :KK43:
Eğer huzursuzluğu yoksa kilo alımı iyiyse memede geçirdiği sürenin azalması doğal süreçmiş. Çene kasları güçlendiği için daha kısa sürede emip bırakabiliyorlarmış. Öyle olmuş olmasın?

Eğer huzursuzluğu yoksa kilo alımı iyiyse memede geçirdiği sürenin azalması doğal süreçmiş. Çene kasları güçlendiği için daha kısa sürede emip bırakabiliyorlarmış. Öyle olmuş olmasın?
Galiba öyle oluyo birden çok hızlı emiyo sonra sürekli ağzından çıkartıyo memeyi önceden uyuyana kadar emerdi

Galiba öyle oluyo birden çok hızlı emiyo sonra sürekli ağzından çıkartıyo memeyi önceden uyuyana kadar emerdi
Aynen bizde de ilk başta hızlı hızlı emiyor sonra çıkartıyo arada geri alıyo ama maksimum 15-20 dk duruyor. Çıkartıp uyuyor arada 😬 Bi de etrafı izleme başladı ya bizde, çok dikkati dağılıyor. Sizin de öyle mi?

Bende öyle yapıyorum acaba onun için mi uyumuyor diye düşündüm ama yenidoğan sonuçta 40 günlük odaya da koymak olmaz insan tedirgin oluyor
Ben de yanımda tutuyorum hep salonda. Artık algıları açıldığı için konuşma istiyor, oyun istiyor o yüzden içeri götürmüyorum ben hiç, gece yatarken koyuyoruz. Ama bizim kız ana kucağına bağımlı oldu 🫠 Reflü yatağına yatırınca sıkılıyor hemen, ana kucağında duruyor hep. Gaz için de iyi olduğu için rahat da ediyor ama bana rahat gibi gelmiyor 🥲 Doktora sordum sakıncası yok dedi.

gaz mı acaba canım ya? bu dediğini anlamak benim için çok zor çünkü ben de bebeğim gündüzleri biraz uyanık kalsın diye çabalıyorum. gece dediğin gibi uykuya dalmıyor bir türlü ama gündüz full uykuda ya da uykulu. ne zaman oynayacağız biz 🥹 kan değerleri çok düşük olduğundan uyuyor diye düşünmüştüm ama bir haftadır demir, b12 kullanıyoruz hiçbir değişiklik olmadı. bebeğim uykuyu seviyor diye yorumluyorum 😬
Ayy ne güzel maşallah.. Benim kızım çok zor uyuyo o kadar uğraşıyorum ki uyusun diye yoruluyorum artık. İlk kızımda böyleydi hep uyku problemi var benim çocukların 😂

Ben de yanımda tutuyorum hep salonda. Artık algıları açıldığı için konuşma istiyor, oyun istiyor o yüzden içeri götürmüyorum ben hiç, gece yatarken koyuyoruz. Ama bizim kız ana kucağına bağımlı oldu 🫠 Reflü yatağına yatırınca sıkılıyor hemen, ana kucağında duruyor hep. Gaz için de iyi olduğu için rahat da ediyor ama bana rahat gibi gelmiyor 🥲 Doktora sordum sakıncası yok dedi.
Duruyorsa ne güzel benimki onu da sevmedi. Sürekli kucağında gezdir istiyor.. Uyurken de meme ağzımda uyuyum istiyor.

Ben bugün çok yoruldum 2,30 da uyandı bidaha doğru düzgün derin uyumadı çok uykusu var zor güç uyutuyirum 5 dk sonra uyanıyor canım çıktı.. Birde sizin kakalar düzene girdi mi ya günde 5 6 kere kaka yapıyor. Kaka için uyanıyor, osurmak için bile uyanıyor 😂

Aynen bizde de ilk başta hızlı hızlı emiyor sonra çıkartıyo arada geri alıyo ama maksimum 15-20 dk duruyor. Çıkartıp uyuyor arada 😬 Bi de etrafı izleme başladı ya bizde, çok dikkati dağılıyor. Sizin de öyle mi?
Çok fena hele televizyon görüş açısına girerse kitlenip kalıyo ya da avizelere taktı bakıp gülüyo çok komik😀

Ayy ne güzel maşallah.. Benim kızım çok zor uyuyo o kadar uğraşıyorum ki uyusun diye yoruluyorum artık. İlk kızımda böyleydi hep uyku problemi var benim çocukların 😂
ya inan hepsinin ortası en güzeli 🥹 ben de çocuğun bi sıkıntısı var, hali yok diye endişeleniyorum sürekli

Hangi anakucağını kullanıyosn canım benimki de artık reflü yatağında sıkılmaya başladı konuşmazsak ilgilenmezsek asla durmuyor ya gezicek ya konuşucaz 😅

Çok fena hele televizyon görüş açısına girerse kitlenip kalıyo ya da avizelere taktı bakıp gülüyo çok komik😀
Bu tv olayı bizde de var sanki yıllardır tv izliyormuş da alışmış gibi bakıyor sinir oluyorum sıfır ekran da olmuyor maalesef yapabilenlere helal olsun 😏

X